Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > navigace

o Navštíveno 1616x o
o 13.09.2012, 11:39 | Hanys73
Ahoj, trochu jsem teď cestoval po ČR a zjistil jsem že moje navigace Mio C250 už na to nestačí. Je cca 5-6 let stará a jsou tam i staré mapy. Zvažoval jsem že bych je aktualizoval, ale vůbec nevim kde, jak a jestli to vůbec na tento přístroj jde.
Další možností je koupit novou navigaci. Díval jsem se na Mio [ Link ]
Nejlépe aby tam byly aktualizace map zdarma. A mapy celé Evropy. Jinak nic moc extra neptřebuju.
Poradí někdo co vybrat? S cenou tak kolem 3500,- Díky

o 14.09.2012, 09:28 | vomy7
Pokud máš solidní telefon, tak si kup Sygic. Vejdeš se do 1500kč za celou Evropu a budeš mít víc než luxusní navigaci;) popř. Navigon, ten je do 1000kč, jen nemá tak hezký mapy.
o 14.09.2012, 18:01 | vomy7
Teď mě zaúkolovali vybráním navigace s podobnýma podmínkama jako máš ty. Docela se mi zamlouvá tahle: Garmin Nuvi 2455 Lifetime. Mio PRÝ nemá moc dobře zpracované mapové podklady.
o 14.09.2012, 18:33 | All
Nedávno jsem se v tom docela pitval a vyšel mi z toho tenhle Navon - [ Link ]
Pokud bych měl vybírat znovu tak i vzhledem ke zkušenostem, které mám s Beckerem, Tom Tomem a nějakou sračkou od Mountfielda a s tím Navonem vyberu totéž.
o 14.09.2012, 20:14 | Kmoda
Navigace Sygic v HTC Desire byla jediná navigace která nás bezchybně vedla na cestě do Ružomberoku. Ještě jsme zkoušeli nějaký Garmin a nic moc. Dynavix hrůza. Sygic měl teda aktuální mapy (doživotní aktualizace zdarma) a taky grafika parádní oproti těm dvoum. Na Sygic nedám dopustit.
o 14.09.2012, 20:53 | vomy7
All: No já jsem jel teďka podle nějakýho Navonu do ČB a byla to hrůza, trvalo mi asi půl hodiny než jsem nastavil to co jsem potřeboval. Určitě to ale byl nějakej levnější kousek:). Jen chci říct, že já s Navonem moc dobrý zkušenosti nemám.
o 15.09.2012, 12:09 | Hanys73
no, mám Samsung S2, takže ten Sygic by mohl být... ale musí se připojovat na net? nebo mu stačí integrovaná GPS... kde ten Sygic seženu?
ještě mě tak napadlo, že když už řeším tu navigaci, tak by mohla navigovat přímo na čísla domů, a né jen na ulice
o 15.09.2012, 14:35 | Kmoda | Upraveno: 2012-09-15 14:36:39
Je to offline navigace. Internet netřeba. Tedy jen stažení přes wifi. Tady je 14-ti denní zkušební verze [ Link ] .
Potom třeba koupit licenci která je doživotní i s doživotní aktualizací. Čísla popisná už umí slušně.
Cena pro zakoupení podle map které budeš chtít.
[ Link ]
o 15.09.2012, 14:48 | vomy7
Kámoš, co hodně potřebuje čísla popisný mi říkal, že na ně je trochu lepší Navigon, ale má zase o dost škaredější mapy. Jinak jako Kmoda;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3147 sekund.