Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Jak na reset radia GAMMA?

o Navštíveno 1821x o
o 12.09.2012, 17:51 | tappaja
Mam tu na stole OEM radio VW GAMMA s 6disc changerem. Vcera jsem changer musel rozebrat, vydolovat zasekly CD a nacvaknout jeden plastik, kterej branil v provozu. Takze mam prazdnej changer, ale furt mi sviti, ze na pozici 6 je jedno CD. Pri pokusu o vysunuti neexistujiciho CD to uvnitr rachoti, jak jdou plastovy zuby pres sebe.

Existuje nejaka sekvence tlacitek, ktera resne radio, changer si nacte polohy nebo tak neco? Na panelu radia neni zadna dirka na reset. Na changeru taktez.
Diky!

o 13.09.2012, 11:02 | michall
Možná blbost - není tam někde nějaký výstupek, pootočený kolečka nebo něco takového, podle čeho měnič pozná, že je na pozici CD?
o 13.09.2012, 11:03 | AR
zkusit uvolnit kolečka a nechat ho si zajet do vybrané pozice? Pokud to má snímače přímo v motorku tak by to mohl být problém pokud si tam sám nezajede.
o 13.09.2012, 11:12 | tappaja
Tak vyreseno, pruserem tehle changeru jsou prave ty oholeny kolecka. Nasel jsem dost odkazu na tuhle zavadu.
Zacne to tim, ze vyschne vazelina, kterou je ten megaslozitej mechanizmus mazanej, jednoho dne to proste nevytlaci ten magazin s CD a zacnou preskakovat kolecka. A bohuzel je tam kombinace do kurevsky silna zprevodovanyho moturku se snekem a kovovejch kolecek v takovy srandovni miniprevodovce, ze to proste na jednom miste oholi zuby.
Po namazani mechaniky to zacalo chodit krasne zlehka, kdyz pomuzu prevodovce, tak to naladuje vsechny CD, hraje, ale bohuzel, spolehlivy to uz nebude nikdy.
Sehnat kolecko 25/10zubu je nemozny asi. Takze jde do kremikovyho nebe...
Kdyby mel nekdo nejakou hracku, servo, prevodovku s takovymhle koleckem 25/10z, sem s nim.

Oznaceni toho changeru je SONY 1DINCDC, nikde nic vic jsem nevycet.

foto k příspěvku  od tappaja

o 13.09.2012, 13:23 | duke
Zkus kontaktovat p. Lukáše:
[ Link ]

dělá kolečka pro Mercur, na zakázku vyrobí cokoli.

Já jsem si u něj nechával dělat vcelku dost koleček na míru a cena velice solidní.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3471 sekund.