Navštíveno 1871x

Právě jsem se dočetl, že zemřel jeden z mých oblíbených českých herců. Je ho škoda, byl to super herec a na filmy s ním, jsem vždy rád hleděl :-(

jj, taky to zrovna čtu a měl jsem ho vždycky rád jako herce i jako člověka
R.I.P, tohle je fakt veliká škoda :(
Tohle byl Pan Herec. Škoda veliká.

12.09.2012, 13:29 |
Nora :((
ať se mu tam dobře odpočívá :-(

12.09.2012, 13:47 |
jzxr Vynikající herec...
Smutný je že tito Herci už jsou ve věku a nikdo je nemá nahradit aby jim alespoň sahali po kotníky (skoro by se chtělo říct že jsou nenahraditelní)...s jednotlivýma výjimkama samo ale těch je žalostně málo..

12.09.2012, 14:41 |
Etien (M)
80 let... krasnej vek...
Ted jsem to četl na netu a nemohl jsem tomu věřit...:-( jeden z mála herců kteří nezalesli komunistům do prdele aby mohli hrát, tak jak to udělalo 90% z té doby. Bohdalová, Buchvaldek, Větrovec, Haničinej a jiný a jiný.... Sbohem pane, byl jste opravdu veliký herec..:-(
Ach jo:o(
Mel sem vas rad pane Brzobohaty...
Velká škoda, byl to sympaťák. Netroufnul bych si ale říkat něco o nenahraditelnosti; je třeba myslet na to, že dřív když se natočil českej film, tak na to šlo milion lidí do kina (co taky dělat jiného) a tihle herci měli tím pádem obrovskou popularitu, která přetrvala dodnes. Doba se změnila, dneska už ta šance na takovou slávu není ani náhodou, i kdyby byl člověk superherec.

12.09.2012, 15:55 |
macek Velka skoda tohodle PANA znaj jsem ho osobne i celou rodinu strasnej pohodar
:-( to je smutný samo o sobě a ještě navíc den před narozeninama...život občas dává hodně hořký fóry.
jako tappaja..

12.09.2012, 16:09 |
hanzz jj, on byl ještě ze starý školy, kdy se filmy točily o hrdinech, ve kterých byly role pro takovýhle chlapáky. Ne jako dnes, kdy se točí vesměs filmy o looserech, ve kterých hrají Liškové, Macháčkové atd. :)
R.I.P!
profesor Karda je nezapomenutelný a to je jen minimum z jeho skvělých rolích - Pěnička a Paraplíčko, to si prostě musím pustit!

12.09.2012, 22:03 |
Olda Velká škoda bohužel :( taky jsem se dnes nestačil divit, když jsem to slyšel.

12.09.2012, 22:54 |
Kesam Jako HIG :( RIP