Navštíveno 4809x

Snad to nebude bráno jako reklama :). Na tenhle portál běží už docela dlouho reklama v rádiích, ale nějak jsem už na ty reklamy imunní a dozvěděl jsem se o této instituci nedávno.
Samozřejmě vím, že se dá proti amortizaci bránit, ale člověk je lenivej tvor a proč to nenechat udělat někoho za Vás :).
Hned napíšu žádost na Lexe a na MR2, tak doufám, že aspoň 30-40k pojišťovna vysolí :). Nenechám jim ani kábli :).
[ Link ]
Tak hodně štěstí. A dej vědět, jak si dopadl. Hodně by mě to zajímalo. Zvlášť když vidím, že chtějí 490 Kč za výpočet. Zjistit za pět stovek, že to asi tak je dobře je fajn. Hlavně, že ta firma svoje peníze dostane, pomoc až na druhém místě. Ale ostatně to je u každé "asistenční" služby.
Tak co jsem to procetl, tak jsem pochopil, ze tech 490kc se plati kdyz resis vypocet pred vyjadrenim pojistovny. Pokud chces zpetne vyzdimat z pojistovny prachy, tak nic neplatis
Dej vedet, samotneho me to zajima...
Sice u me nejde o extra prachy, nevim jestli by je to vubec zajimalo, ale ztrhli mi ku*** u csob skodu z 10k na 4k... :-/

11.09.2012, 21:33 |
Kamil07 | Upraveno: 2012-09-11 21:34:39
Už jsem o tom taky něco málo slyšel a hned jak budu mít čas, tak na to kouknu. Pojišťovna mi taky ještě "dluží" nějaké drobné.
Jsem zvědavý co vymyslí, když auto mělo v době škody hodnotu 200 tis., škoda byla 300 tis., po amortizaci jsem dostal 60 tis. a po menší výměně názorů mi přišlo dalších 10 tis., pak už jsem neměl nervy to dál řešit.

05.02.2013, 16:32 |
M.a.R.i | Upraveno: 2013-02-05 16:35:28
Tak to trošku oživím, má lenost byla veliká a lenost likvidátora taky. cca 2 měsíce jsem to oddaloval a další 2měsíce jsem čekal, než mi likvidátor poslal záznam o nehodě a fotky poškození. Obojí stejně nakonec bylo v hrozný kvalitě a nepoužitelný :). Fotky teda naprosto k ničemu, jak kdyby to fotilo malý děcko, nebylo na nich vidět žádný poškození. Možná to byl záměr pojišťovny :).
Ale dnes jsem dostal email od amortizace.cz. Kdysi mi pojišťovna vyplázla 30000Kč. Amortizace mi napsali, že bych měl nárok ještě na ccca 18500Kč a 3500Kč si z toho vezmou oni za zastupovaní a nebo mi hned vypláznou 5500Kč :). Ještě od nich zjišťuju jak dlouho bude trvat soud, pak dám vědět :)
EDIT: 800kč chtějí dopředu za náklady na soud.
Ve finále bych se za tich 18500Kč nezlobil. To by pojišťovna celkem vyplázla 48500Kč za lehce máčklý spolujezdcovo dveře :).
Tak to jsem zvědavej, jestli vůbec něco získaj. Myslím, že lepší teď dostat 5500 Kč, než potom zaplatit advokáta a nedostat nic :-)
...a uplne nejvic napicu je vyplaznout 800,- a nedockat se niceho :-)
SilverGhost: Když nedostanu nic, tak zaplatím akorát tich 800Kč soudní poplatek. Risk je zisk :)
btw: Říkali, že soud potrvá měsíc až rok...
Rok neni zase tak dlouho.

19.02.2013, 19:29 |
Meda Akorat to resim taky, jen u me jde o vetsi castku a soudni vylohy chteji pres 5t, tak dej vedet az se nekam hnes :)

19.02.2013, 22:30 |
fredy zatím mě to přijde jako dobrá firma na tahání peněz z lidí :) 90% klientů nedostane nic a je vyděláno :)

21.02.2013, 13:19 |
Meda Toho se prave taky bojim, chtelo by to zkusenosti nekoho kdo si tim uz prosel..

24.07.2013, 10:36 |
CRK tak důležitý je se pochválit :D
CRK: Nějak nechápu :)
fredy: Buď o tom nic nevíš a nebo víš víc jak já.
Nevím teda jak ze mě budou tahat prachy, když jsem dal pouze 900kč za soudní poplatky, pokud prohraju, tak nedostanou ani korunu a trávili s tím čas zadarmo, pokud vyhraju, tak dostanou 20% z mýho odškodnění + jim žalovaný (pojišťovna) uhradí náklady na žalobu.
Navíc mi nabídli odkup pohledávky za cca 30-40%, což jsem odmítl a raději šel k soudu.
Tak prosím vysvětli tvé tvrzení, pokud si to neplácnul tedy jen tak, aby nestála řeč....
CRK reagoval na tu reklamu, co si tu někdo dnes dělá, jestli se nepletu :o)
reklamu tu děláte tak akorát nějaké pochybné společnosti a nemáte ani tušení, že tím ubližujte nejen sobě, ale i svým blízkým... holt trumbelíni
teď se jen čeká na novelizaci občanského zákoníku 01/2014 , že se to pak nějak ukecá ta vaše skutečná škoda...
a dohled nad pojišťovnami neprovádí žádná amortizace.cz, ale Česká národní banka, tak pokud by věděli o něčem protiprávním, když mají 25 právníků, tak se měli na tuto instituci už dávno obrátit. Tuto situaci není potřeba řešit soudní cestou, ale zdravým rozumem.
Chci diskutovat s lidmi, kteří mají s amortizací a odškodněním potíže. Rád bych jim v rámci možností pomohl. Znám znalecký standard č.I z roku 2005 i potřebné současné platné zákony o odškodnění. Jedná se o situaci, kterou již několik let řeší 10-ti tisíce lidí (klientů, poškozených) v ČR. Nebojte se sem napsat, co vám vadí.

24.07.2013, 20:40 |
CRK tak si ten standart strč do zadele a jdi diskutovat jinam
ty o tom si tady určitě rozhoduješ... a svoje slaboduché připomínky si nech pro někoho jiného...

24.07.2013, 23:34 |
CRK začni u sebe a nejdřív se nauč slušnýmu chování, když někam vlezeš a seš tam novej, ty odborníku :)

24.07.2013, 23:56 |
cezetko | Upraveno: 2013-07-24 23:56:45
Stačí 5 příspěvků od Repeckýho a už všichni ví o jakou řepu se jedná. Jeho one-man show firmě likvidátoři bych toho moc nesvěřil. Ale třeba si ho někdo vygooglí a přečte si ty hovna, co z něj padaj :)
hele to že ti je 14 ještě neznamená, že se můžeš ke všemu vyjadřovat. Na rozdíl od tebe vím moc dobře o čem se bavím i o dopadech. Tak běž se svým googlením ala našel jsem ho na facebooku a proklikal 3 kliky víš kam - domů k počítači. Nejsem prodejce, jsem odborný likvidátor.

28.07.2013, 22:36 |
xSam Už aby schválili změnu zákona č. 38/2004 Sb.
Třeba to v tomto bordelu trochu pomůže a ubude zm*dů
Dobrý den,
oznamujeme Vám, že dnešního dne byla na náš účet obdržena úhrada ve výši 19 180,- Kč od společnosti ČSOB Pojišťovna, a.s., člen holdingu ČSOB ve věci č. XXXXXX. Po odečtení odměny ve výši 3 836,- Kč, dle mandátní smlouvy, Vám bude odeslána částka ve výši 15 344,- Kč na účet: XXXXXXX. V příloze zasíláme fakturu k dané odměně.
Takže jsem spokojen...
M.a.R.i: Gratulace a jsem rad, ze to funguje.
Díky, taky jsem rád, nakonec pojišťovnu oprava stála 49180,-. Asi už budu kupovat jenom Lexus :). PC 100 000,- v roce 2010. Byly máčklý spolujezdcovo dveře a odřenej lak...
cekam, kdo tu prvni napise, ze nam ted kvuli tobe vsem zdrazi pojistku :-)