Navštíveno 1393x

11.09.2012, 14:08 |
Kapka (M)
jelikož bych už vyměnil svoje staré padlo Iphona3 za něco novějšího..koukal jsem na ruzné recenze..SamsungS2 x Samsung S3 x Iphone4 ? Co me docela sere na Iphone je ten debilní Itunec..cokoliv chci dostat do telefonu musim pres tuhle debilovinu..Zatim tak nějak u mě vyhrava ta S2,kort když ted se da pořídit nova S2 už za cca 8500,-..ta S3 je moc fajn,ale přijde mi to už strašně velký na normalní tahání po kapsach,ovladaní za jízdy v autě atd..tak a ted se tady strhne boj Samsung x Iphone :-D
mel jsem S2, ted mam i4 a asi bych uz neměnil. samsung mi prisel moc plastovy, měl jsem strach ze na něj sednu nebo cokoli a on to neda, na druhou stranu, zadne itunes, slot pro pametovku, operak v pohodě, na muj vkus,ale moc velky display, jednou rukou napr v aute velmi spatně ovladatelny. ted mám iphone 4 (bez s) 16gb a jsem maximalne spokojeny, itunes temer nepouzivam, nemam proc

11.09.2012, 14:36 |
macomb | Upraveno: 2012-09-11 14:37:53
No, zítra se má představit iP5, tak bych minimálně počkal, s čím přijdou. V návaznosti na to by se pak měly slevnit starší modely a možná i konkurence na to zareaguje ;)
Jinak já mám S Galaxy Nexus a spokojenej, menší displej bych nechtěl. Minlý týden jsem telefon v práci poskytl na testování a jako náhradu dostal HTC wildfire. No nebyl jsem skoro schopnej na tak malým displeji cokoliv udělat. Buď mi vyrostly prsty, nebo jsem si na velkej displej zvykl (berte to jako lehkou nadsázku ;) ) A to podotýkám, že jsem přecházel ze S wave, kde ten displej taky není bůhví jak velkej :)

11.09.2012, 14:43 |
CRK S3, případně pokud chceš ušetřit, tak Galaxy Nexus a velký to oproti S2 moc neni, dej si je k sobě a uvidíš sám... A až si na to zvykneš, vem si do ruky íčko a bude ti připadat, že si ho vytáh z kindervajíčka :)))

11.09.2012, 14:53 |
TROY to zas bude řečí :)
S2 je už out :o).
u S3 mě sere ten oblej tvar a kluzký zadní povrh jinak odveza apod je super
Alcatel One touch club, nema sice navigaci, ale muzes si vybrat ze tri barev, ma i antenku a velikostne nebude o moc vetsi nez ta S3, mensi displej, ale zas na baterku to prezije i Nagasaki. Jeho pad na zem sice zpusobi zemetreseni o sile 4 stupnu, ale kdyz se tak stane v Iraku, mas sanci ze v dire po nem najdes ropu.

11.09.2012, 15:07 |
Veva | Upraveno: 2012-09-11 15:08:49
profesor: :-D :-D
zrovna jsem chtěl napsat stejné téma, taky teď vybírám telefon, rozhoduji se mezi S3 a 4S, ale vzhledem k tomu, že mají zítra ve Friscu představit Iphone 5 tak si počkám co to bude umět, kolik bude stát a pak se rozhodnu mezi S3, 4S a I5
edit: ale doufám, že I5 bude za stejnou nebo hodně podobnou cenu jako teď 4s a S3 a že bude umět spouuuuustu nových chytrých věcí abych to rozhodování měl jednodušši :-)

11.09.2012, 15:59 |
JA no a co takhle pořádnej držák a nehonit to někde za jízdy po autě?jenom jak to čtu tak už vim co dělaj řidiči co kličkujou...maj S3 :-)
S3, i na ten kluzký povrch zad jsem si zvykl, jinak čekám na update JB :-D

11.09.2012, 17:03 |
Kapka (M)
no možna se zadaří nový S2 za 5000,-..tak to by asi rozhodnulo :-) ..protože I5 bude okolo 15000,- a to nejsem zase takový magor davat za telefon..asi počkam par dní ješte co udělá s cenama nastup I5 :-)
i to je možnost, já S3 měl za 4, takže nebylo co řešit :-) I ta S2 za 5 by byla good volba

11.09.2012, 17:45 |
Pajk I5 nebude, ale 4GS.... Mě by asi mrdlo. :D
taky zrovna něco nového hledám, co říkáte na Sony Ericson ARC S? velikostně je to všechno na stejno

11.09.2012, 18:25 |
TROY cendler
kolega používá a spokojenej jen občas trošku horší se signálem

12.09.2012, 00:25 |
Pluto Zítra očekávám Samsung Galaxy S Advance, jsem na něj zvědav. Odlehčená verze SII za rozumné finance. Uvidím, co v něm bude...

12.09.2012, 07:13 |
hanzz to cendler: Arc S má žena. Jediný minus je si malá vnitřní paměť. Chce to rozumně vybírat programy, nejlépe takové, co běží i na kartě, ty nepotřebné mazat a hlídat si místo. Takže pro někoho, kdo si do toho telefonu chce narvat milion věcí to není. Jinak zatím spokojenost. Dokonce to i telefonuje :) A jsem zvědavý, jestli pro to uvolní JB.
Zítra by měli začít v Evropě prodávat Motoroly Razr HD, Razr Maxx HD a Razr M, tak čekám jaké nasadí ceny. Docela se mi nové Motoroly líbí.