Navštíveno 1127x

11.09.2012, 01:18 |
MAX Doporučte mi montážníky na LPG na Ostravsku. Dle toho, co jsem si tady přečetl od Radka.613 a taky od pár lidí z Mitsubishi fórá, kteří ten systém využívají i na Lancerech EVO (ideální je prý až do řady 8 - tzn. i můj motor 4G63T, který je prý vcelku odolný a stavěný na vyšší teploty a vysokooktanové palivo) jsem v podstatě rozhodnutý pro systém Magic od HL Propanu v Ostravě. Ten mi doporučilo právě i pár lidí z onoho fóra, nicméně občas jsem se dočetl na webu nějaké stížnosti ohledně provedení montáže - spíše z dřívějška, ale i tak..
Ideálně bych to nechal udělat u Radka, ale je nesmysl to vozit servisovat z Ostravy do čech..
hoj brachovi delali superba v Rychvaldu myslim ze se jmenuje šeda nebo tak nejak ale typ lpg nevim
Tak ono v HL v Ově je to spíš o lidech, než o paušálně špatnosti montáží, nicméně furt tam funguje to, že je máš za rohem a nespokojen máš právo být, když se Ti něco nezdá. Já bych se nebál to tam Vlastíkovi dát, a přijde mi zbytečné hledat v okolí Ovy firmu, co ty věci beztak pojede do HL nakoupit a pak Ti je namontovat. Jel bych přímo ke zdroji - výrobci, tedy do HL a bude klid.
P.S. Nevím kolik plynařů v Rychvaldu je, ale jestli je to ten, co se pokoušel "starat" o LPG ve dvou autech mého kamaráda z Havířova, tak tam bych nejel ani na revizi, to bylo strašný co předváděl.....

11.09.2012, 08:41 |
MAX OK Radku, uvažoval jsem nad tím stejně, buď HL nebo Ty :-) akorát ta štreka.
Na co si tedy dát pozor a co chtít u turbo motoru od Mitsubishi. Flashlube je prý tady u toho motoru zbytečné, má tvrzené ventily a sedla, navíc hydroštěly, podtlakové přimazávání u turba nefunguje a to druhé - el. je prý zbytečně drahé - ale prý je zajímavá alternativa k Flashlube nějaký belgický systém Marly C - je podstatně levnější než ten Flashlube v elektronické verzi pro turba a stejně dobrý, neli li lepší..
Mimochodem, máte nějaké "ukázkové - referenční" montáže s fotkama na kterých je lidsky vysvětleno, jak to má vypadat správně (a jak ne + plus fotky předělávek po někom) abychom i my nezkušení věděli co je dobře? (Možná podnět, jak zvýšit návštěvnost webu a tím i konverzi z diváka na zákazníka - pokud se o tom bude psát po různých fórech, atd., tak máte relativně velkou šanci.. :-)