Navštíveno 2184x

Prosím Vás, běžte se na to někdo podívat! Já te´d do Prahy nejedu a nevěřím, že by to převezli do OL, s nimi jsem se nikdy nedohodnul.
Za tu cenu to snad ani není možný, nebo resp. je, ale bude v tom ne přímo že háček, ale asi velký hák.
[ Link ]
A volal jsi tam? AAA radi nabizi auta za krasne ceny jako volavky :o)
Jinak ja mam dovcu, takze jedine az 17. a dal :( Ale treba Nismo to ma za rohem ;o)

09.09.2012, 13:53 |
Pekys nedávno se řešilo, za vratnou zálohu 2k ti ho přivezou na jinou pobočku.
Zdeny je to zbořka, auto celkově doprasený ostatní jsem raději nechtěl vědět

09.09.2012, 17:28 |
m !!! Cena platí při financování s vybranými partnery. !!!

09.09.2012, 17:58 |
macek 650tisw v hotovosti na splatky 590tis ale peknej je a Zdeny ty auto koupis az tohle bude veteran
Mne tam také zarazilo že v textu inzerátu chybí "nebourané"
Ale hlavně,že tam je věta- 3 auto v rodině.
Jako za ty prachy to musi byt totalni ludra. Pojedu se na ni podivat schvalne v tydnu.

09.09.2012, 21:21 |
Rudi za 700tis. se prodává bílý IS-F na CZ značkách i u nás, najdeš ho na mobile...
No ja nevim,ale preci jen uz ma neco najeto,zase takovy zazrak to snad neni nebo jo? :-)

09.09.2012, 21:35 |
MaxxT ja nevim co je na tom tak divny, dyt je to uz skoro 5 let starej skrpal.

09.09.2012, 22:11 |
AR ot: je sranda jak na těch fotkách zakrývají spz foceného auta ale na těch okolních je normálně vidět ;)
Tak z AAA se mi neráčili ani napsat:-) Schválně jsem tam nedal číslo telefonu, nemám rád otravování. Ale když chchi něco prodat, tak napíšu, ne??
Nikdo se tam nebyl mrknout?
PavelK: ty jsi tam byl/volal?

11.09.2012, 14:03 |
macek Zdeny a ja zase nejsem linej a kdyz neco chci tak po tom jdu a volam sam
Lina huba hole nestesti

11.09.2012, 14:10 |
JP Tak to já bych teda do AAA už taky nevolal. Před mnoha lety jsem tam kvůli nějakýmu autu zavolal a po pár dnech mi přišlo že bych snad radši dal telefon nějakýmu podomnímu pojišťovákovi, nebo podobný verbeži... Sháněl jsem jedno konkrétní auto a volali mi asi 5x pokaždý když měli nějaký podobný. Ono přecejen IS-F (potažmo skoro cokoliv s velkym zážehovym motorem) bude docela ležáček, nebál bych se že se druhej den prodá a něco mi uteče:))
Zdeny:jj už jsem tam byl, je to asi 3 týdny, myslím že bylo právě připravováno k prodeji nebo tak něco ale už stálo na place, být tebou tak to ani neřeším, zbytečně ztratíš čas, ale nechci ti to rozmlouvat určitě ne
Tak co tomu tedy bylo? Já tam nechci volat, protože pak mě budou ještě půl roku votravovat a na maily nereagují.
Jeto havarované? Pobouchané, poškozené, či co??
Zdeny: Cinkni tam z jineho cisla a budes mit klid..
Jo, to asi udělám. Akorát to jiný číslo msuím sehnat:-)Kuwa, ani nevím, jestli dneska fungujou budky:-)
jak jsem psal nahoře, zbořenina a vybydlené auto