Navštíveno 3375x

Jedno umělecké foto pro Zdenyho60. Je radost se zase vozit v autě po 2 měsích terna ve Fábii

Neprovokuj:-) Krásný, IS250 je dyzjanově nádherná věcička a technicky také. Hlavně, ať ti slouží!
včera dostal folie a pruh na čelní sklo, orgáni mě budou milovat :D
:o)
hoď foto.....
A jak to jede?

07.09.2012, 15:13 |
DaveF moc hezký
ale jinak už zdálky je vidět, že je každá spára jiná, každej díl má jinej odstín, takže asi nějaká 3x stočená totálka :-)))

07.09.2012, 15:15 |
macek folie na prednich oknech nee to je spatny zbytecnej problem jinak auto pekny
DaveF:ti dám každá spára jiná a odstín. neměj strach to dělá jen hloupý telefon od nakouslýho jabka
AllInOne:sneslo by pár koníků navíc ale jinak kurevská spokojenost, folie jsou již na fotce, vypadaj černý jak bota :-)

07.09.2012, 16:17 |
nome hele gratulace tohle můžu
mám dotaz jak bys srovnal vnitřní prostor s třeba octavkou II pro porovnání ?
a jakej je zhruba dojezd předpokládám, že nádrž bude tak 50l ne ? když u GS je něco přez 60
nome:2 octávku už nemám hodně dlouho tak neumím posoudit ale srovnání s 3 od BMW je dle mě 1:1, nádrž asi 55 L, dojezd bude jak kdy od 480-600 km
Nadhera :) Lexusy jsem si posledni dobou zamiloval. Zacinam setrit na ISF ;)
Po dlouhý době konečně něco jinýho než koncernshit. :)
Kuwa začínám ,itovat, že jsem ho nakonec nevzal. Ale co,jak píše rajdlos, jsou i jná IFka:-) Ale ty si kurňa drží cenu jako bejk. Ta zbořka z Varů je už asi prodaná, ta jedina šla za 850000, jinak vše přes mega:-(
JJ, udělal jsi dobře. Byť nejmenší, ale stále LEXUS a v krásným kabátě. Správná volba!
A propos, jak ty odsávaný sedačky? Nestahují ti trenyk nebo babám kalhotky? :-))))))
A do třetice - měl jsem setkání s borcem, co měl karbon střechu. A vypadalo to fakt dost dobře. Tu fotku bys tu někde našel.
Nelituj ničeho, já zatím zkoumám proč to vůbec za takový kačky ten bazarník prodával, dostal jsem ještě 30 slevu na místě, prostě divný.Sedačky neodsávají ale foukají, méně než u mojí bývalé 5er. Střechu nechám tak jak je, pokud by se lepila tak jedině lesklou černou, až pojedeš kolem se stav klidně na okuk aby ti to nebylo líto žes ho neviděl osobně
Já teda nechci zasírat vlákno, ale táta si před cca měsícem pořídil tohle. Docela fajn :-)

Zdá se, že máš rozumnýho tátu:-)
party_boy: to je Octávia III ? Konečně zkrátily ty hrozné převisy vepředu a vzadu :-)

09.09.2012, 09:36 |
party_boy | Upraveno: 2012-09-09 09:41:26
Předtím měl A4 tdi v kombíku :-) Docela rozdíl a spotřeba jen o necelé 2 litry výš, což je fajn. Jen se teď neví jak budeme vozit sekačku na pravidelný zimní servis :-)
hifi > :-D
Edit: Ale ta černá barva je pech, čistý je to jenom chvilku.
To GS300 nebo 460? Nebo 430H??
PavelK: Tak jak to jezdí a funguje? Nějak jsi přestal referovat. Že bys jen pořád jezdil a jezdil, protože se toho nemůžeš nabažit?? :-)
Hoď postřehy.
zvykáme si na sebe, občas mám problém se v tom autě srovnat sedím nyní kvůli páteři hodně vzpřímeně, jinak auto funguje dobře, asi 3x za celou dobu přestala na chvilku fungovat couvací kamera, nevím z jakého důvodu jde při zamčeném autě z venku otevřít kufr, jinak vše je fajne včetně pana Levinsona :-)