Navštíveno 1528x

06.09.2012, 13:07 |
Pajk Neví někdo o nějaké precizní osobě, která si s hlavou vyhraje? Většinou kam vlezu, tak mě ostříhají na prd, doma před zrcadlem to musím doladit. No a moje kadeřnice, která mě ostříhá bez jedné chybičky je naprosto nespolehlivá a já už prostě nemám nervy, když se domluvíme možná 2x za 10ti.
hele ja chodim do Hygie naproti Koruny. Tam vzdycky dojdu, pocumim ty kurvy co tam maj na brigade, pak jim reknu at to vemou na 1cm strojkem a za deset minut je hotovo, takhle to delam 2x do roka :D :D :D
haircity je fajn... Dělá tam sympatická a milá slečna, která je fakt šikovná... :)

07.09.2012, 01:00 |
Pajk Proffesor_W: no kdybych to měl takhle jednoduchý, tak je mi jedno kam půjdu. :D
Midnite: Haircity? Kterou myslíš? Brunetka malá (Kristýna)? Jestli jo, tak to je ta moje nespolehlivá kamarádka. Byl jsem u ní fakt naposledy.
Každopádně jsem byl dnes v jakýmsi kadeřnictví vedle Divy nebo jak se ten buznaklub jmenuje a za 130Kč (zvyklej jsem byl na 250,-) komplet se vším (umytí před i po, fén, modeling). A s výsledkem jsem spokojen tak na 70%. Příště to zkusím ještě doladit.
/// MiŠeL ///: a Ty se moc nesměj vidláku! sry :DDD

07.09.2012, 10:28 |
CRK kam to tady spěje... umytí před i po, fén, modeling...
modeling, myti? no hele tak se prestan cesat jak elvis a mas to jednoduchy :)

07.09.2012, 21:09 |
Pajk CRK: kam nevím... každopádně ne že by mi na tom záleželo, ale v té ceně je ten servis fajn.
Proffesor_W: mám naprosto normální krátký sestřih :) Bohužel jsem puntičkář na některé skoro všechny věci. :D