Navštíveno 1253x

05.09.2012, 10:25 |
Conan Viz nadpis, neví někdo "o něčem", co by pomohlo šíření signálu GPS v autě?
Nějakej převaděč -> anténa na střeše a vysílač v kabině :-)
Navon navigace nalepená na čelnim skle se moc nechytá, resp. bych čekal, že se bude chytat líp. Přestože nemám čelní sklo "s rozmrazováním", tak prostě se mi na tom něco nezdí. Stejně se chová navigace v mobilu.

05.09.2012, 11:40 |
Bucci pokovení může taky stínit (ale to nepředpokládám, že bys měl na přednim skle).
Obecně je to divný, chyba může být v navi, pokud má konektor na externí anténu, tak vyzkoušet tu (dělaj verze s přísavkou na střechu..., dělaj taky verze, že máš společnou anténu pro rádio a gps - vedou z ní 2 kábly - a ještě může být aktivní, to ale už je dražší řešení...)
přidám se k dotazu.tohle by mě taky zajímalo.máme v práci renault trafic a žádná navigace se na čelním skle nechytá,jedině to musím mít nalepené na bočním okýnku což není mco pohodlné kvůli vystupování a nastupování. dle vinka to má nějaké příplatkové "antireflexní" čelní sklo.
Na Xsaře mám antireflexní sklo ( při pohledu zepředu je takový dofialova) a čínská navi s igo primo nemá problém,ale Tom Tom one nemohl docela dlouho najít signál tak sem ho dal vedle zpětnýho zrcátka,kde byl kus bez pokovení a bylo po problému a umístění mi i vyhovovalo
to je spis determalni sklo -je v nem tenka vrstva pokoveni proti slunecnimu zareni.

05.09.2012, 17:24 |
Conan Jo, nějakou úpravu "na odstínění tepla" skla mám, ale spíš to vidím na nějakou čirou fólii.
Každopádně navigace připojení ext. antény neumožňuje.
zkus to nekde kolem vnitrniho zrcatka, tam byvaji tyhle featury vynechane kvuli mytnemu apod.