Navštíveno 1038x

04.09.2012, 21:45 |
empiK (M)
Po tech nejdulezitejsich vecech jsem se postupne ve firme dostal k tem mene dulezitym a ted se zrovna probiram tim, ze jsme v mrakach resjtriku: www.zivefirmy.cz, www.hbi.cz.... cca 10 takovyhle portalu a rejstriku firem. Neni tyden, aby mi nekdo nevolal, aby si nas nekam pridali.
Pausalne to neodsuzuju, ale je nektery z tehle portalu k necemu? Nedokazu se orientovat v tom, ktery by mohl byt uzitecny a ktery ne. U vsech plus minus platime 1500-5000 rocne. Jsou to prkotiny, ale kdyz se to nascita. Plus je mi proti mysli davat nekomu penize za nic. Vyzna se nekdo v tehle marketingove dzungli? Diky.
Neplatime uz nic... nema to smysl, nicmene ale zalezi na tom v jakem oboru firma pusobi. Kdyz je to hodne specificke a je prakticky jedna v kraji, tak je to celkem jednodussi...
Ovsem fakt je ten, ze z nejaky takovyhle "prezentace" chodil loni pravidelne email s "fakturou" za neobjednane sluzby s tim, ze konci webova prezentace nasi firmy a jestli to chceme prodlouzit - dostal jsem za to docela pekne zjebano, ze jsem neco objednal atd, tak byl aplikovan system padajiho hovna a na chvilku byl klid. Podle me je to docela nesmysl za tohle platit, navic vetsina databazi si tyhle veci vytahne z obchodniho rejstriku a nikoho se na nic nepta...az pak zacne rozesilat slozenky a chtit poplatky.

04.09.2012, 22:08 |
empiK (M) | Upraveno: 2012-09-04 22:08:44
neni mi moc jasny, kdo nas pak na tech portalech hleda. jsme tak proflaknuta firma, ze nas kazdej najde pres seznam nebo google. kdo to vubec dneska pouziva?
Ne, je to kravina. Jsem jen OSVČ, stejně mi furt chodí nějaké nabídky a největší prdel je, že i když nezaplatím, tak oni mě nesmažou, byť tím "vyhrožujou". Je to totiž i jejich vizitka, kolik mají záznamů v databázi, čím víc, tím líp.
Tak je praticky "živí" tyhle poplatky co kdo zaplatí za to že může v jejich skvělý databázi být...
Neni to na nic, jses tam , vyhledavace to berou, porad chodi nevyzadany faktury a nebo ze Te smazou
Na nic z toho nereaguju a je to jedno
Uz nedelas v tom velkym baraku s penezma? :-)
Je to uplne zbytocne pokial ta najde google alebo seznam a si dost vysoko, tak nic neplat. Skusil si google analytics? Tam ti presne ukaze odkial ludia chodia.
Tiez som ,,vyrabal" sestre web a registroval som ju na jediny plateny web a to Zlate stranky, ostatne su neplatene a je vacsinou na prvom alebo druhom mieste v googli :-)