Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Portaly firem, je to k necemu?

o Navštíveno 1038x o
o 04.09.2012, 21:45 | empiK (M)
Po tech nejdulezitejsich vecech jsem se postupne ve firme dostal k tem mene dulezitym a ted se zrovna probiram tim, ze jsme v mrakach resjtriku: www.zivefirmy.cz, www.hbi.cz.... cca 10 takovyhle portalu a rejstriku firem. Neni tyden, aby mi nekdo nevolal, aby si nas nekam pridali.
Pausalne to neodsuzuju, ale je nektery z tehle portalu k necemu? Nedokazu se orientovat v tom, ktery by mohl byt uzitecny a ktery ne. U vsech plus minus platime 1500-5000 rocne. Jsou to prkotiny, ale kdyz se to nascita. Plus je mi proti mysli davat nekomu penize za nic. Vyzna se nekdo v tehle marketingove dzungli? Diky.

o 04.09.2012, 21:54 | mr.brain
Neplatime uz nic... nema to smysl, nicmene ale zalezi na tom v jakem oboru firma pusobi. Kdyz je to hodne specificke a je prakticky jedna v kraji, tak je to celkem jednodussi...

Ovsem fakt je ten, ze z nejaky takovyhle "prezentace" chodil loni pravidelne email s "fakturou" za neobjednane sluzby s tim, ze konci webova prezentace nasi firmy a jestli to chceme prodlouzit - dostal jsem za to docela pekne zjebano, ze jsem neco objednal atd, tak byl aplikovan system padajiho hovna a na chvilku byl klid. Podle me je to docela nesmysl za tohle platit, navic vetsina databazi si tyhle veci vytahne z obchodniho rejstriku a nikoho se na nic nepta...az pak zacne rozesilat slozenky a chtit poplatky.
o 04.09.2012, 22:08 | empiK (M) | Upraveno: 2012-09-04 22:08:44
neni mi moc jasny, kdo nas pak na tech portalech hleda. jsme tak proflaknuta firma, ze nas kazdej najde pres seznam nebo google. kdo to vubec dneska pouziva?
o 04.09.2012, 22:28 | Mr.Scully
Ne, je to kravina. Jsem jen OSVČ, stejně mi furt chodí nějaké nabídky a největší prdel je, že i když nezaplatím, tak oni mě nesmažou, byť tím "vyhrožujou". Je to totiž i jejich vizitka, kolik mají záznamů v databázi, čím víc, tím líp.
o 04.09.2012, 23:22 | mr.brain
Tak je praticky "živí" tyhle poplatky co kdo zaplatí za to že může v jejich skvělý databázi být...
o 04.09.2012, 23:24 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Neni to na nic, jses tam , vyhledavace to berou, porad chodi nevyzadany faktury a nebo ze Te smazou
Na nic z toho nereaguju a je to jedno

Uz nedelas v tom velkym baraku s penezma? :-)
o 05.09.2012, 13:51 | schimi
Je to uplne zbytocne pokial ta najde google alebo seznam a si dost vysoko, tak nic neplat. Skusil si google analytics? Tam ti presne ukaze odkial ludia chodia.
Tiez som ,,vyrabal" sestre web a registroval som ju na jediny plateny web a to Zlate stranky, ostatne su neplatene a je vacsinou na prvom alebo druhom mieste v googli :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.314 sekund.