Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vtipek o policajtech :)

o Navštíveno 2012x o
o 04.09.2012, 11:10 | Knightey-
urcite bylo a znate ale ja se pobavil :)

Policajt dostane poprvé v životě baterku.
Druhý den přijde do práce a je celý nešťastný.
Šéf se ho ptá co se stalo.
Mám problém veliteli, když baterku zapnu, světlo je tam, ale když ji vypnu, kam to světlo zmizne? Rozebral jsem celou baterku a nebylo tam!"
Šéf: "No tak na to se já musím podívat!"
Druhý den přijde šéf vysmátý do práce.
Policajt se ptá: "Tak jak šéfe?"
Šéf: "Vše jsem zjistil a vypátral!
Nejdříve jsem vyhnal z bytu ženu a děti a potom jsem pozatahoval závěsy, aby ani kousek světla nepronikl dovnitř. Zapl jsem baterku, světlo bylo tam! Vypl
jsem ji a začal Jsem světlo hledat po celém bytě.
A víš, kde se ta svině ukryla? V LEDNIČCE!!!"

:D :D :D

o 04.09.2012, 12:23 | MazliG
přidám jeden Izerovskej ...

víte jak se řekne v Ostravě - Lásko, dneska je krásný romantický večer, nepomilujeme se ?

... tak co ... pičo ?

.o)
o 04.09.2012, 16:39 | Jozzo
Po dost nepříjemné rodinné hádce jsem se vydal do hospody, vyčistit si hlavu. Jeden starší muž na baru si všiml, že nevypadám moc šťastně a zeptal se, co se stalo.
"Ale, jen nějaké problémy doma", odpověděl jsem.
"Tohle znám", říká chlápek. "Vím, jak na to. Musíš jít domů, zatáhnout ji do ložnice, prostě jí strhnout kalhotky než vůbec stihne zareagovat, začít ji lízat jako nikdy předtím a nepřestat, dokud se nebude svíjet v orgazmu. Pak se vždy uklidní a zas s ní bude rozumná řeč."
Jak jsem to uslyšel, rychle jsem dopil pivo, poděkoval staršímu muži, utíkal domů a udělal přesně to, co mi poradil.

Teď už se mnou maminka nemluví vůbec.
o 04.09.2012, 16:42 | Midnite
:D
o 04.09.2012, 19:59 | Knightey-
Jozzo :D :D :D
o 05.09.2012, 14:26 | 323Marty
:o)))
o 06.09.2012, 10:55 | BATMAN
Muž vstoupí do baru a všimne si, že u zadního stolu se hraje poker. Když se podívá lépe, všimne si, že u stolu sedí pes. To probudí jeho zvědavost, přijde blíž a vidí, že na stole před psem jsou žetony.
Právě se rozdávájí další karty a jsou rozdány hráčům i psovi. Pes hraje stejně jako další hráči, dorovnává, navyšuje, vyřazuje karty....
Překvapivě žádný z hráčů není udiven. Berou psa jako jakéhokoliv jiného hráče.
Nakonec už to muž nemůže vydržet a mezi jednotlivými koly potichu řekne jednomu z hráčů:
„Já nemůžu uvěřit, že pes hraje poker. Musí to být ten nejchytřejší pes na světě!“
Hráč se na něj usměje a odpoví:
„Není zas tak chytrej. Vždycky, když dostane dobrý karty, zavrtí ocasem.“

Rodiče mají dvě děti - jednoho pesimistu a druhého velkého optimistu.
Na Vánoce chtějí rodiče děti vyzkoušet.
Pesimistovi vykoupí obchod s hračkami a optimistovi dovezou do pokoje kopu koňského hnoje. Zazvoní na zvonec a děti běží do pokoje podívat se na dárky.
Z pokoje pesimisty se ozývá pláč.
"Tolik dárků,všichni mi budou závidět, hračky se budou kazit a tolik baterek do nich."
Z pokoje optimisty se ozývá smích.
Když přijdou do pokoje, optimista se přehrabuje v hnoji a říká:
"Tolik hnoje, to tu musí být někde koník!

Moje holka nechala na ledničce vkaz:
"Nefunguje to. Už to nevydržím. Jdu bydlet k matce".
Otevrel jsem ledničku.
Svetlo svítilo. Pivo bylo studené...
O čem to doprdele mluvila?
o 06.09.2012, 11:08 | Knightey-
deti a lednici znam :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3268 sekund.