Navštíveno 2508x

03.09.2012, 17:55 |
jura.j | Upraveno: 2012-09-03 18:00:35
nemáte někdo zkušenosti s touto firmou ?
[ Link ] moja polovička tam ide zejtra na pracovní pohovor , tak esli to má vůbec cenu. díky moc
zkusenost zadnou,ale kdyz vidim, cim se zivi.... asi bych tam nesel
taky s teho nemám nejaký extra pocit, no nevím
tady je těžký zehnat nejaků prácu , je vyučená čalůnica , s maturitů , ale v dnešní době se asi vyplatí kůpit mrdku z polska a za tři roky ju vyhodit,než neco zpravovat , takže to tak aj s tů práců vypadá. včíl je po mateřskej a vletěla do teho hledání práce hlava nehlava , su zvědavý , jak to nakonec dopadne.
Hele jestli jde na pozici telefonistky, musí na to mít povahu. Taky jsme brali do firmy telefonistku, super kočena která neřeší, že ji 9 z 10ti oslovených pošle do zadele. Jinak můj zákazník je v Brně třeba Proveon, což je něco podobného. Slepičárna kde celý den sedíš s handsfree na hlavě a voláš ...
tak ta moje zase nejaká kočena néni , ale už zme to probírali , na to mosí mět člověk povahu , no uvidíme jak se to vyvine , už to tahnu finančně 12 roků a aj by ně mohla trocha pomoct :o) ale tady je to s práců v prdeli :o(
Tohle je snad nejhorší práce, co může bejt... já vím, že za to ty lidi nemůžou, ale zaměstnance call centra posílám do prdele, protože jen otravujou a znepříjemňujou člověku život. Je to jen o nucení nechtěných produktů nebo služeb.
pokud je jako čalounice šikovná, pak nechápu, že emá práci. Znám jich z okolí několik a i kdyby se rozkrájely, tak nestíhají a už se odnaučily i spát pomalu
Já jsem si to zkusil si na 3 dny tak 2,5 ruků zpátky a za mě nedoporučuju(to ještě říkám slušně). Zkoušel jsem to jen proto, abych neseděl doma na prdeli. CElej den ti sedí za prdelí, jakmile nestíháš x hovorů z hodinu a x nabídek, tak po tobě šlapou a pokud to je víckrát za sebou, tak letíš. Vím že každej den tam bylo aspoň deset lidí na zaučení, takže klasická kolovačka, až na pár lidí se tam nikdo dlouho neohřál. Navíc jin na začátku podepisuješ nějaký školení(které spočívalo v tom jak si nsadit sluchátka a v přečtení si lejstra s tím co máš blekotat a jak volného přemlouvat) v hodnotě x-tisíc, který ti neúčtují až když tam jseš bůhví jak dlouho. Takže nejenže jsem nedostal ani korunu, tak jsem mohl být rád, že to po mě ještě ve finále nechtěli(kvůli těm 3 dnům jsem to neřešil, být to dýl, tak jsem nasranej). Klasická vychcanost, kdy určitě spousty lidí "na zkušenou" jim udělali nějakou práci a nestálo je to ani korunu. Díky tomu jsem ještě přišel o dost peněz z pracáku, protože mi podle toho pak spočítali podporu, naštěstí to bylo pouze měsíc před současným zaměstnáním, le mám zkušenost do budoucna). Příště pokud už bych musel být nucen vzít opravedu každou práci, tak si raději půjdu sednout za pokladnu do alberta, nebo zametat ulice.
to: crestik - šikovná je , ale tady u nás skapal pes , totálně :o(
no byla dnes na tem pohovoru , a lidí jak sraček,su zvědavý , co s teho bude , dyž to nevýde , mám kam jít , ale ty peníze , no.
Vždyť jste kousek od Brna, ne? Tam snad je práce dost. Nemluvě o tom, že snad každé řemeslo je dneska placené dobře, pokud je člověk průbojný.
V telemarketingu je obrovská fluktuace, protože tam jednak nabírají opravdu každého bez jakékoliv kvalifikace a jednak na to málokdo má žaludek, to už je fakt lepší dělat popeláře nebo na kase v Albertu. Ale ten samej opruz je třeba i v ČEZ call centru (a tam se aspoň snaží lidem pomáhat, zatímco v telemarketingu je snad jediným cílem obvolat co nejvíc nasraných lidí, kteří opravdu nečekají na to, že je někdo bude otravovat). Hele, fakt bych do toho nešel, ani za nic. Jak píše macomb, akorát tvoje mladá skončí s nějakou pokutou, až to třetí den vzdá.
Mr.Scully: už sem ju děvčicu varoval,prej uvidíme.
možná by ses divil , ale po skoro devíti letech u popelářů možu říct , že je to krásná práca. ráno vyjedeš , podíváš se do světa , po babách , v létě se opálíš , v zimě vygůláš ve snihu , úplně bez starostí , v pohodě. já už tam dělám od začátku autoeletrikářa , mechoša , karosářa , lakýru , řidiča , prvního posledního debila a stojí to za hovno. jak říkám , popelář je krásná práca.

05.09.2012, 20:10 |
JA každá práce která baví, je supr...
jura.j zavolej mi začátkem příštího týdne možná bych něco moh mít tam u vás. telefon pod nickem
jo jo , taková práca mosí bavit , ale čekám , kdy ně odvezů k chocholouškovi :o)
Kallin: máš mejla , dík
jura.j - no ale až na ten smrad :-) Mně se kolikrát zvedá kufr, jen když jdu vyhodit koš. Natož kdybych to měl mít pod nosem každých pět minut během práce...

05.09.2012, 21:02 |
JA lepší než potkávat každý den blbce a leváky...a ještě některý taky smrděj...
tak pod tíhú vašich argumentů se na to tá moja vysrala. aj dyž ju "vybrali" a od středy měla nastůpnůt. uvidíme co bude dál :o)
jura.j: Hele, pokud v okruhu 40km je čalounictví, na 90% po ní šáhnou, jestli je šikovná. Akorát dojíždění bude opruz, finančně nebo časově. A během krátké doby si může udělat živnost doma. Dneska už je to celkem jedno, kde ten řemeslník je, hlavně ať dělá kvalitně. Většinou tuhle práci vyhledávaj lidi, co si to pak i zaplatí. Soc. slabší si nepůjde nově potáhnout gauč nebo udělat interiér do veterána.
mám dojem že čalounictví bylo , na částečný za 6t :o)
živnost doma asi neé , radši po odpoledňách " fušovat" , tady tych bohatých moc néni a dojížďat nekam by za ty prachy asi nemělo cenu , no uvidíme
crestik to myslel jinak, pokud by byla fakt sikovna a delala za normalni penize, tak pro spoustu lidi neni problem ji to privest pres pul republiky ;)
to može dělat po práci , jako koníček :o)
ale první musí stát dílna , to co máme teď je malé