Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Respekt policie?

o Navštíveno 1961x o
o 03.09.2012, 07:53 | AR
Nevím jestli fake, ale jestli ne tak asi velcí tvrďáci, jen mě udivuje že se nechal takhle urážet...

Youtube video:

o 03.09.2012, 07:59 | Rajdlos
Takový kostatka, se divim, ze jim nedali vobuchem pres drzku.
o 03.09.2012, 08:02 | Antonio
pokud je to real tak bych mu vzal i rodny list
o 03.09.2012, 08:07 | Zephyr
policie má malé pravomoce, proto nemá respekt. Tohle by mohl být mustr:
[ Link ]
o 03.09.2012, 08:26 | MazliG
chudáci ... na obou stranách
o 03.09.2012, 10:13 | Mr.Scully
Idioti na obou stranách. Blbeček točí a slovně si kompenzuje malý péro a policajti-zelenáči si ze sebe nechají dělat strandu.
o 03.09.2012, 12:48 | AR
A nedalo by se to brát jako urážka veřejného činitele? Jako nechat si nadávat do kokotů je už dle mě docela dost.
o 03.09.2012, 13:03 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-09-03 13:12:08
AR - to ji neni trestny cin, max. prestupek proti obcanskemu souziti kde neni ani nejak bran zhretel, ze je to policista...
Rekl bych, ze i realita, takoveto jelita u pcr jsou. Uz jen to tykani si nechat libit... Holt, takto to vzdy zacina, konci to pak poutama na rukou, v cele, pripadne obvinenim z utoku na uredni osobu...
Pokud fake, tak skonci, ksicht znatelny, pokud realne cislo, bude resit inspekce, neb tohle je poruseni sluzebniho zakona, kde je uvedeno, jak se ma prislusnik bezp. sboru chovat...
o 03.09.2012, 13:24 | bobmasitr
nebudu obhajovat naší PČR,ale takhle se chovat občan k strážníkovi. Tak ten frajer už leží hubou na zemi a pouta na rukách. Tohle si dovolit v německu tak dostane ještě pod držce
o 03.09.2012, 13:27 | shamania
Hlavne, ze se nadava na politiky.
Policajti by si to sice libit nechat nemuseli, ale i tak respekt za to, ze se u takovejch debilu dokazali ovladat.
o 03.09.2012, 13:42 | Mr.Scully
shamania - to sice jo, že se dokázali ovládat, ale jak mají mít respekt, když si ho neumí zjednat? Nejsem zastánce toho, aby dostali obuškem na prdel, to by asi v demokratické zemi neprošlo, ale určitě musí služební zákon definovat, jak se v takovém případě chovat. A nechat si nadávat určitě správné není.
o 03.09.2012, 13:55 | AR
a není náhodou i zákon na to zda to video mohou ti "drsňáci" zveřejnit na netu?Neměli by ti policisté, resp jakákoliv osoba, dát k tomuto souhlas?
o 03.09.2012, 14:07 | Nismo.Power
ty voe tak tyhle dva čůráci maj fakt štěstí že to ty dva neřešily trochu víc.... přijet tam na ně astra20 tak se odcházej bez řidičáků oba, pokutu až 50 v přestupkovym, auto odtažený na jejich náklady a rozbitou držku že by se tejden nemohly hejbat....

teplouši jezděj fiatem 500 a ještě si hrajou na hrdiny....
o 03.09.2012, 14:13 | Dave1984
tak přej i policistovi hrozí trest, protože nebyl řádně ustrojen ( něměl čepici ), to je k ničemu tohle, já bych u policie nevydržel, protože ten mobil bych mu rozbil a narval do prdele šaškovi drzému...
o 03.09.2012, 14:36 | Nismo.Power
Dave : na čepici to neuhrajou neboj ;-)) jinak jak řikám jet kolem kámoš nebo naskytnout se u toho tak věř že ten mobil by se už válel na dně vltavy a že už jich tam něco je.....
o 03.09.2012, 14:47 | bobmasitr
Jako co to je, vubec se s nim neměl tak srát, byl ožralej byl.Seděl v nastartovaným autě, seděl. Zbalil bych ho a žádný řeči okolo. Je to tu kocourkov. Nemám rád policajty ale tenhle jen dělal svou práci.
o 03.09.2012, 22:37 | Collin
Nismo: Takové řečičky mě opravdu vždy pobaví.. Toho jen každej plno nakecá,ale pak se nikdy nic nestane.. Ono to tady mlátit do klávesnice je v klídku,ovšem to je vše..!
o 04.09.2012, 17:25 | HIGHTOWER
N.P bych tipoval, že asi bude myslet nějakého kámoše, co dělá u PMJ a tam to takto chodí... správně chodí... Jinak já to dělal tak, jak by se těm dvou blbům nelíbilo, stačilo, aby se přiblížil ke mě na 2 m a začal mi tykat, 1 výzva, ať ustoupí a přestane tykat, neuposlechl by, už by byl na zemi a na rukou klepeta...
o 04.09.2012, 18:15 | Mika
jeden větší idiot jak druhý, bože co to je za lidi co chodí k policii? Na to se ani nedá dokoukat. :-(
o 04.09.2012, 18:25 | Mika
toto je taky zajímavé Youtube video:
o 04.09.2012, 18:34 | Midnite
dotaz: Není snad jedno jestli sedí v autě ožralý nebo ne? Podle komentu jen nastartoval (samo že nevím, jestli popojel či tak něco), takže to nemůžou brát jako jízdu ne? Třeba si chtěl zatopit.... Tímto toho dementa neobhajuju, ale spíš mě to zajímá
o 04.09.2012, 18:41 | Mika
Midnite z pohledu práva pokud by to tak bylo je to nepostihnutelné. Jde o to jak PČR vystupuje, no čekal jsem zda si dovolí mu sáhnout na pistoli. Netaktický zákrok za který bych bral peníze. A ten druhý jak se uculí no po zákroku bych řekl, že je vůl.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.308 sekund.