Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Outlander Turbo z AAA?? (Brno)

o Navštíveno 4366x o
o 31.08.2012, 10:25 | MAX
TAk jsem si možná vybral - [ Link ]
co mě sere je, že je to u těch podvodníčků z AAA. Nicméně mi jej po složení prý VRATNÉ zálohy 2000Kč přivezou na pobočku do Opavy, kde je hned naproti autorizovaný servis Mitsubishi. Takže mám v plánu si nechat auto dovézt v pondělí a hned to nechat proklepnout u nich. Jak to přesně funguje s tou zálohou. Podotýkám, že jednou jako mladej a blbej jsem se v AAA spálil, takže dneska jsem vyléčený, a jakmile se mi něco nebude zdát, okamžitě je pošlu do háje, akorát se mi nechce vyhodit dvojka za zálohu. Servisní prohlídku si klidně zaplatím - tedy pokud mne s tím autem pustí naproti přes cestu.. Pokud ne, tak ať si ho nechaj..
Nekoukal na to někdo v Brně?

o 31.08.2012, 10:33 | MAX
Pro ilustraci je to tenhle..

foto k příspěvku  od MAX

o 31.08.2012, 10:33 | MAX | Upraveno: 2012-08-31 10:44:07
No tak to vypadá nadějně, v Mitsubishi servise v Opavě mi řekli, že prý v AAA s tím problém nedělají, že tam k nim sem tam s nějakým autem na prohlídku jezdí, tak snad to konečně klapne..
o 31.08.2012, 10:34 | lukee_cz
sorry za OT, ale ty kola to je moc, respektive gumy :D
o 31.08.2012, 10:35 | Seat Power
po kamaradovi zadnou zalohu nechteli a to mu to vezli pres 100km a nakonec to stejne nevzal,protoze klasika AAA .o)
o 31.08.2012, 10:40 | Pekys
tak áčka nevykupujou jen mrdky, jsou tam i slušný auta. Záleží prostě na původním majiteli, jak se k tomu choval. Nejlepší bude si vzít servisku, a zavolat do servisu kde to bylo servisovaný, ať ti o autě něco řeknou.

na tu zálohu opatrně, aby nebyla vratná jen pokud si auto koupíš, tj. že ti ji odečtou z ceny. Jinak nechápu její smysl. Na co by chtěli zálohu, pokud by ti ji museli vrátit když bys auto nekoupil a jen se na něj podíval? Jako záruku že se přijdeš svézt? No nevim..
o 31.08.2012, 10:43 | tappaja
Vratna zaloha = odectou ti ji pokud koupis, kdyz ne, tak propada.

Zapomen na to, ze si auto odvezes pres ulici proklepnout do autorizaku, az si ho koupis, muzes proklepavat jak chces, ale sance na vraceni je nulova...
o 31.08.2012, 10:44 | xSam
AAA jsou šmejdi, zrovna v pondělí mi kamarád vyprávěl jak našel v AAA synovo octávku, která byla po totálce a v AAA prodávaná jako nehavarovaná. Auto mělo najeto 3K km a při opravě totálně zrušenýho auta byla například použita převodovka co měla najeto 90K.
Dneska jsem jí hledal a už tam není, takže lituju chudáka co to koupil aby ušetřil 40k z ceny nového vozu:-(

Zase na druhou stránku, jsem prodal do AAA 2 auta, která byla v top stavu a naprosto bez chyby, takže se tam dobrá auta najít určitě dají.
o 31.08.2012, 10:47 | MAX | Upraveno: 2012-08-31 10:53:22
Kola jsou hnusný, to je fakt. Respektive kola ještě ujdou, ale ta kombinace s těma gumama je hnus..

Jinak v telefonu mi AAA povídali, že prý záloha vratná je - pokud auto nekoupím, vrátí ji. Jde prý o to, aby si to někdo nenechal převézt přes celou republiku a pak nepřišel..
Jinak jak už jsem psal výš, v Opavě s tím problém nedělají a prý umožňují prohlídku před koupí - servis je naproti přes cestu. Tohle mi řekl přímo vedoucí toho servisu Mitsubishi, kde jsem volal abych tu předprodejní prohlídku domluvil. Říkál, že Ti Áčkaři jsou tam prý v tomhle vcelku v klidu.
Pokud ne, tak je seru. S tou zálohou si to ještě ověřím osobně na jejich pobočce, protože kdysi v divokých porevolučních dobách devadesátých let jsem se s nima spálil a od té doby jsem na ně sakra vysazenej..
o 31.08.2012, 11:04 | Lufas
Tak moje skusenost z Lbc je takova ze za 2000,- auto dovezli z prahy...jeste nez ho privezli dali nam vinko,kdyz auto dorazilo dojeli jsme tam rekli ze si to chcem nechat zkontrolovat pry neni problem sedli jsem dojeli do servisu kde dela kamos poradne prohlidli a to vse za asistence manika z aaacek. Jinak zaloha je vratna i kdyz to auto nekopis daj ti ji zpet...
o 31.08.2012, 11:12 | MAX
Lufas - takhle mi to řekli i v tom Mitsubishi - prej za asistence maníka z AAA, kterej tam u toho dohlíží to i se zákazníkem prohlídnou - říkal cca hodinka, max hodinka a půl, projedou servisku a prý s tím Áčkaři problém nemají..
Tak uvidíme.
No podle fotek má to auto nějakej šrám u zadních dveří na řidičově straně - nesedí tam ten plast, pokud se dá soudit z fotky...
o 31.08.2012, 11:15 | MAX
Průměrná spotřeba 21 litrů.. Koukám, že s tím hoši před focením udělali pořádnou testovací jízdu..
o 31.08.2012, 11:37 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M) | Upraveno: 2012-08-31 11:38:23
moje osobni zkusenost letos s AAA

zaloha je vratna, resil jsem to letos asi v dubnu

ano bylo na prazsky pobocce, videl jsem ho, ale mezi tim ho odvezli nekam ke kolinu, zaplatil jsem dvojku zalohu, druhy den bylo auto v praze, pristavili mi ho do mercedesu na chodov na prohlidku, auto jsem nakonec nebral a vecer si dojel do AAA pro zalohu, tu hned vyplatili

takze zadnej problem
o 31.08.2012, 12:45 | Rudi
Ta průměrná spotřeba spíš bude i tím, že to nechali nastartovaný, fotili a než to obejdeš a ujedeš s tím za 10min. 100m, tak tam taková vyskočí...
o 31.08.2012, 17:28 | HIGHTOWER
fotka č. 1 a 5, tam je to nějaký chycený a nebo ťuknutý.... kola odrbaný, gumy budou na vyhození, takže investice min. 20 bych počítal...
o 02.09.2012, 12:30 | MAX
Dneska večer ho přivezou, mlaďoch se kterým jsem jednal osobně byl docela v pohodě, těšil se na projížďku víc než já a vypadal, že se s ním dá rozumně jednat, tak uvidíme. Chtěl to projet dnes večer, aby to mohl přivézt z toho Brna on a s prohlídkou v pondělí v servise souhlasil, když jsem mu řekl, že moje rozhodnutí o koupi nezaleží na projížďce, ale na verdiktu servisu..
A jinak jsou u toho prý zimní gumy na originálních kolech. Hightower - myslíš ten zadní blatník, jo?
Zmínil, že tam jsou nějaké oděrky na laku (i ty sjetý gumy) - ale prej je možné domluvit slevu.. :-)
o 02.09.2012, 17:08 | HIGHTOWER
Jj, to myslím, a to jako něco malého nevypadá, buď to kvete jako na jaře a nebo to tam bylo drbnuté...
o 02.09.2012, 19:15 | JA
no přesně jak píše king...zažil to ON a fan klub AAA asi nenavštíví

AAA jsou šmejdi kamarád vyprávěl, babička vyprávěla, klíče v zrcátku.... dojděte si do nějakýho no name bazaru a uvidíte tu jízdu...a když máš problém?chachacha...
o 02.09.2012, 20:44 | MAX
Tak jsem to byl projet.. Prodejce v Opavě fakt sympaťák, kousek jel on, pak mě nechal jet tak půl hodiny samotného, takže jsem si vyzkoušel akceleraci na rovinkách, zatáčky na okreskách a i sem tam terénní vložky na rozkopaných cestách..
Nic tam netlouklo, při brždění nevibrovalo, jen se mi zdálo, že je volant tak o pár stupňů vlevo, když jsem jel rovně - to bych řekl, že bude geometrií (na těch kolech se asi není čemu divit - jsou tam 245/45/R19) - na Hondě mi to dělá po čase taky (a to bouraná nebyla) - po geometrii mi to opravili..
Jinak malej kufr, ale s tím jsem počítal, interiér na živo ještě hezčí než na fotkách, dvojtej šíbr, digiklima, vyhřínané sedačky v kombinaci Alcantry a kůže, kožený volant a řadička (jako nové) serviska do dubna 2012 - intervaly mezi serviskama cca 1 rok/ 15tkm takže by stav 120.000 km odpovídal jak podle servisky, tak podle stavu.
Zvenku pár škrávanců na laku, to na tom blatníku vzadu je odlepená průhledná ohranná folie..
Prý mi seženou na to místo těch sjetých gum nějaké jiné jako kompenzaci. Zítra s tím jedu ještě do autorizáku Mitsubishi, jestli oni shledají, že je vše OK, tak mám asi new car..
o 02.09.2012, 21:40 | HIGHTOWER
tak ať se vydaří a hlavně po koupi a případně, ještě je o něco stáhni :-) každá kačka se hodí ;-)
o 02.09.2012, 23:02 | MAX
No zkusím to - mlaďoch říkal, že vzhledem k tomu, že to je u nich na bazaru první den, tak moc slevovat nemůžou (a má pravdu - projíždím Sauto skoro denně) takže říkal tak max 3.000Kč plus že tedy seženou na to nějaké slušnější gumy, tak uvidíme. Na netu mají ještě 10.000Kč slevu za rezervaci - což jsem nepochopil (jako že by si to někdo rezervoval jen na základě fotek na netu?) tak se ho ještě zeptám, ale i tak ta cena není úplně zlá za tenhle model, stav a km.. Poslední turbo na prodej jsem viděl asi před rokem za cca 200.000 a na mobile.de začínají taky až od cca 7850Eur..
Takže když je sklepnu na 165.000 a funkční gumy, tak to nebude úplně zlé. ;-)
Tak jen aby to prošlo zítřejší servisní prohlídkou, protože už se začínám těšit.
Na to jak je to těžké, tak to bylo i docela svižné,docela bych i řekl, že svižnější než moje 1.8 DOHC VTI od Hondy.. ;-)
o 03.09.2012, 12:48 | MAX
Takže pokračování mé nákupní story:
v servise auto projeli, proklepli, napíchli na diagnostiku - zkritizovali kola (chápu) pak mě trochu jeden mechanik vyděsil, když prohlížel přední ramena na nichř našel loupající se barvu s prohlášením, že to mohlo být bouchlé na předek..
Pak to spustil dolů, prohlídl to ještě jednou a pak i na druhé straně a prohlásil, že to byl zřejmě planý poplach, že ty plechový ramena jsou svařovaný a ty sváry prostě občas reznou, takže to někdo ošetřil a zastříkal to tím sajrajtem, co se na podvozky dává. Je lakovaný zadní nárazník a měněná zadní lampa, takže to vypadalo na nějaký menší ťukanec, kdy ten nárazník prasknul sklo světla, ale podle nich nic velkého co by mě mělo znepokojit.
Pár provozních škrábanců, a u dveří řidiče taky opravený lak - od čeho jsme zjistili záhy - uvnitř je prohlubeň a rýha okolo zámku na dveřích - podle nich ty dveře někdo páčil, zřejmě při pokusu o vykradení auta. Což se prý občas dělo - neboť Turbo nemělo origo rádio a dávalo se tam něco značkového. Teď je tam ta DVD navigace, takže to vypadá, že to někdo otevřel a ukrad rádio. Dveře jsou ale opravené a sedí a fungujou.
Chybí druhý klíček, takže nový s dálkačem stojí 4000Kč a pak říkali, že by vyměnili olej, který je nad spodní ryskou (pod vypouštěcím šroubem na vaně bylo nějaké levné těsnění, co trošku prosakuje).
Takže investice cca 3000 za váýměnu oleje plus 4000 za klíček, což mám zkusit vytřískat jako slevu z AAA.
Jinak diagnostika motoru je OK, žádná chyba, rozvody byly dělané v 90.000 u Auto Palace v Brně (ty staly 36.000Kč) uff - inu motor z EVO VIII..
Takže mi to v celku posvětili, s tím, že z nich (AAA) mám vytřískat ještě origo kola a těchhle se zbavit.
Což jsem řekl týpkovi a ten se nechal slyšet, že by to manažer uměl sehnat - v telefonu mi tehdy slečna říkala, že tam k těm ojetým jsou ještě zimní gumy na discích..
Tak uvidíme, za mne, když mi to sleví na 160.000 a přihodí origo kola, tak to beru..
o 03.09.2012, 19:31 | JA
jj takhle prodávají šméčkaři z AAA.....
o 03.09.2012, 21:32 | cupra.165
Asi sem divnej,ale me se ty kola libi,je to fesak :-) I kdyz prakticka stranka je 0. Jinak vypada ve slusnem stavu,tak bych to i bez zimaku ozelel :-)
o 04.09.2012, 03:12 | MAX
Tak přihodili origo 17ky se zimákama a k tomu ještě jednu sadu gum, plus pár tisíc slevička.. :-)
Vypadá to, že to klapne..
Cupra - 19 bdou na prodej, pokud to klapne.. Měly by tam být širší gumy (aspoň 245) ale tak tvrdý to nechci. Hodím tam 17ky nebo max 18 na léto..
o 05.09.2012, 21:17 | JA
TAk jsem si možná vybral - [ Link ]
co mě sere je, že je to u těch podvodníčků z AAA

no MAXi tak si nakoupil ... :-)
o 05.09.2012, 21:55 | Collin
Odkaz nejede..
o 05.09.2012, 23:57 | MAX
JA - teď nerozumím? Ještě nenakoupil, v pátek jdu pro auto. Ale jinak nákup proběhl po uvážlivém prozkoumání rizik, testování v Mitsubishi, prověření ve třech servisech a nakonec i u majitele, který byl sdílný a potvrdil ten lehčí ťukanec na semaforech na zadní nárazník a světlo. Navíc se zmínil, že k autu byl (kromě ještě origo disků a dvou sad pneu, které nakonec dodali) i střešní nosič Thule, což pacholci také zatajili a jakože o tom neví.. Ale na to už nemám náladu to řešit. Jinak to Turbo bylo předtím asi necelé dva týdny i na Tipcarsu inzerované majitelem, kde jsem bohužel nekoukal tak často, takže holt podpořím AAA..
Nebo víš něco, co bych měl vědět?
o 06.09.2012, 16:23 | JA
5 let práce a hodně zkušeností s dovozcema co se sem snažili nacpat opravdu strašný hrobky...ne jenom jenom by mě zajímal tvůj názor jestli by ti někde jinde vyšli vstříc...
o 06.09.2012, 21:58 | MAX
No jak už jsem řekl - po předchozí zkušenosti s AAA kdysi před dávnými lety jsem byl docela obezřetný a celkem vysazený na jejich systém. Nicméně to tehdy byla i moje blbost - důvěřoval jsem jejich kecům a auto si dostatečně neprověřil - pak jsem si vylámal zuby na reklamaci.
Teď doufám reklamace řešit nebudu muset, (stále si nemyslím, že by byla o hodně jednodušší) proto jsem se snažil maximálně eliminovat riziko u auta jeho proklepnutím ve všech servisech, co měl napsaný v servisce a kontrolou přes P3RF3KTA - štěstí jsem měl i v tom, že dělá přímo v Mitsubishi a pak jsem si to ještě ověřil u bývalého majitele.
A je pravda,že v tomhle mi v AAA vyšli vstříct - nechali auto odvézt do servisu, na vratnou zálohu mi ho rezervovali další 3 dny, kdy jsem měl čas jej proklepnout. Trochu dělali cavyky s těmi koly, které k tomu byly a pak s tím nosičem - nicméně je pravda, že kdyby to zapřeli hned na začátku, tak bych se to dozvěděl taky až od bývalého majitele a věřím tomu, že v jiných bazarech by to udělali stejně.
Co se služeb týče - dali mi slevu z ceny, ale ta pokryla jejich administrační poplatek 2600Kč na odhlášení a prověření auta u Cebia (jak tomu říkají). Druhá věc je, že v ceně je jakési "povinné pojištění" na skryté vady za pár tisícovek, které kryje jen opravdu ne moc pravděpodobné závady (tedy pokud auto není total vrak) a jehož maximální plnění se rovná dvojnásobku jeho ceny - takže to je spíš jakási forma výdělku v případě, že bych se přece jenom rozhodl auto vyměnit, nebo (velmi těžko) reklamovat.
Na druhou stranu - asi bych už auto normálně v bazaru nekoupil, bez naprosto jasné a prokazatelné minulosti a byl jsem odhodlán jej nekoupit, pokud mi tyto prověrky neumožní. Asi bych se pak zase obrátil na značkového prodejce a vybral si něco z vozů vykoupených protiúčtem od zákazníků, kterým i to dané auto sami prodali a servisovali, tak jak tomu bylo u předchozí Hondy. Nejsem střelec, co mění auta každý rok, takže vybírám na dýl. Už jen proto, že to bude zase opruz tam nainstalovat hifi.. ;-)
Takže za mne - oproti AAA před 15 léty (Praha) kdy to byli fakt gauneři tam posun je - nechci předbíhat, a doufám, že nebudu mít ani důvod to zkoušet, ale názor na AAA jsem si zatím změnil k lepšímu. Uvidím, co s těmi příčníky, to by byl takový poslední bonus, kterým by mě příjemně překvapili. Pokud to tedy nerozkradli nějací zaměstnanci při výkupu a oni o tom fakt nevěděli..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3246 sekund.