Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > znalci bmw

o Navštíveno 1633x o
o 30.08.2012, 21:47 | Lukin.xxx
Je tu někdo kdo zna bmw jde mi oto ,jestli jde zjistit historie i ze zahraničí auta (bmw e91)když se strčí klič do te jejich čtečky ? někdo řika že to nejde že nejsou prodejci propojení a někdo říká že to jde neví někdo?

o 31.08.2012, 00:04 | NSRider
U nás ti zjistí jenom český servisy. Ale když natrefíš na ochotnýho člověka tak jsou schopný to nějak vykomunikovat s německým dealerem. Případně to zkus po mailu k německýmu prodejci. Taky sem takhle zjištoval, ale je pravda že sem psal přímo do servisu kde to bylo servisovaný.
o 31.08.2012, 07:04 | Lukin.xxx
Takže když semnou prodavající sedne do auta zajedem do bmw servisu a v pohodě bez problemu mi vyčtou histirii ze švýcarska tak něco není v pořádku??
o 31.08.2012, 08:48 | RedBaron
Vždycky se muselo volat tomu dealerovi, kde bylo auto servisováno. Ale jak je to u E91, to věru nevím...
o 31.08.2012, 13:40 | NSRider
No to by podle asi tří prodejcu kde sem postupně byl musel bejt zázrak. Jedině mě napadá ještě to že ti mohli přečíst poslední servis ten přečtou bez problému všude. Ale třeba sem jenom neměl štěstí na někoho kdo s tím umí, jeden mi dokonce tvrdil že v klíčku nic není že tím se jim jen načte VINko do počítače a vyhodí to jenom to co mají oni v počítači, což je blbost.
o 31.08.2012, 15:10 | AR
NSRider: tak z klíčku ti určitě nevyčtou kdy byly servisy, z toho jen natahne identifikaci vozidla.
o 31.08.2012, 18:58 | Lukin.xxx
jde mi hlavně o pravost km atd protože auto nema servisku
o 31.08.2012, 23:29 | NSRider
AR: To ano to načte, ale vyčtou poslední provedený servis kde byl a co se dělalo.
o 01.09.2012, 07:10 | Vasekkch
E91 ze švýcarska a nemá servisku? No odpověděl sis sám :)
o 02.09.2012, 13:10 | Lukin.xxx
nema servisku a má jen jeden klíč zní to divně
o 02.09.2012, 13:31 | P3RF3KT
zní to divně ale zkus sem nebo klidně mě to mailu hodin VIN ja se ti na to podívám
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3159 sekund.