Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nástupce E51/E52

o Navštíveno 3211x o
o 30.08.2012, 20:11 | Milhauzz
Trochu s podivem sleduju situaci spotřební elekroniky a všeho kolem, co se na nás sype. Autohifi už nebude jako dřív, novou televizi aby člověk ladil "jen" pár hodin a co se týče telefonů, zdá se mi, že celej národ musí mít ksichtknížku nebo hrát jakýsi ptáky ...

Tak, je mi líp a teď k věci :)

Pro jednoho zákazníka funguju jako kontaktní osoba pro operátora, takže mám na starosti hlasové služby, mobily a vše kolem toho. Mám tak nějak za úkol vyřešit nástupce Nokie E51/E52. (Je pravda že svoji E51 nedám z ruky, protože je to jeden z posledních fungujících telefonů od Nokie). Jelikož je osazenstvo firmy starší, tak s dotykáčem mě pošlou ... ano, přesně tam. Takže otázka zní. Existuje ještě telefon, kterej má klasickou klávesnici a umí spolehlivě spolupráci s Exchange serverem?

Je úplně jedno na jaké platformě to bude. Napadá vás něco? Mě zatím napadla jen Nokia C5 (ta obyč s klávesnicí), víc sem v plejádě ozvučených lcd rámečků nenašel.

Díky

o 30.08.2012, 20:41 | endru.ondra
Bohužel už asi nebude jedině dotykovej telefon taky mě to čeká :( mměl jsem e51 tadko 52 a co potom ? facebook mobil :(
o 30.08.2012, 22:19 | Davados
pokud jsou s E51/E52 spokojený proč nekoupěj 2-3 do zásoby někde v bazaru.Vyjde je to levněji i s novou baterkou
o 31.08.2012, 07:41 | hanzz
Řešil jsem to tu nedávno. E52 jsem měl, ten telefon mi mimo zoufale malé vnitřní paměti docela vyhovoval (velikost, odolnost, funkčnost), ale měl jsem asi špatný kus, bo jsem ho 4x reklamoval během 1 a 1/2 roku.

Koupit bazarovou E52 bez záruky bych si s ohledem na výše uvedené netroufl (navíc stojí okolo 2000,- což není málo za ojetý telefoun s pofidérní spolehlivostí a neznámou historií).

Takže mne čekala cesta do dotykáče. Měl jsem vybraný SE Xperia Ray, jako jeden z mála telefonů, který se pohodlně vejde do kapsy (rozměry shodné s E52). Ale nakonec své potřeby komunikace přehodnotil, odmítl jsem se sdílet s nějakým Velkým bratrem Googlem, zrušil jsem datový paušál u operátora, prohrabal šuplík s odloženými "záložními" MT, vybral si jeden starý "hloupý" telefon ... a po měsíci zjišťuju, že mi to naprosto stačí :)

o 31.08.2012, 08:03 | tommas
před nějakou dobou jsem tady podobné téma zakládal. Najít adekvátního nástupce E50/51 je bohužel nemožné :-(
o 31.08.2012, 08:18 | Vasekkch
A co blackberry?
o 31.08.2012, 09:49 | radek.613
Nakoupit do zásoby E51. S novýma strojema bude jen a jen hůř....
o 31.08.2012, 10:24 | Milhauzz
Blckaberry ne, všichni se nám budou smát, že nosíme místo telefonu kalkulačku :) Ale taď vážně, toto řešení nechceme, máme řešení mobilní kanceláře přes Exchange a máme to vypiplaný k dokonalosti (certifikát, Cisco ASA, ISA server, atd ...)

Btw, sám taky zjišťuju, že co jsem zkusil pár dotykáčů, od C5-03 až po iPhone, tak osobně se nemůžu zbavit toho pocitu, že "hloupá" E51 je ještě kus telefonu, který něco vydrží. A že toho zažil ...

Takže koukám, že náhrada jaksi není ...
o 31.08.2012, 17:29 | Petura
bral jsem do firmy 3 nokie C5 a synchronizace s exchange tragedie ... klient hroznej, a minimálně 1x za měsíc je potřeba účet v telefonu smazat a nastavit znovu, protože se sekne a nesynchronizuje, co jim zkusit nacpat SE Xperina 10 mini PRO, kde je dotyk doplněný vysouvací HW klávesnicí?
o 31.08.2012, 23:39 | hanzz
Po odzkoušení Xperia Mini Pro a Xperia Ray se mi líp píše na SW klávesnici Xperia Ray. Ale chápu, že Mini pro může být vhodný "přechodový" kompromis :)
o 03.09.2012, 10:51 | nome
možná bych ještě nějakej den počkal, nokia má údaljě představit něco s WP8 a klávesnicí. Tam by s exchangem problém být něměl.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3604 sekund.