Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Brainwash TV Noha

o Navštíveno 1830x o
o 30.08.2012, 17:25 | Kotass
Odpolední televizní noviny, reportáž o nějakym řidičovi co poslal feldu párkrát přes boudu a pže nebyl připoutanej, tak nepřežil.
Důležitá informace - jel rychle, protože jak sami můžete vidět na našich záběrech, měl zařazenou pětku ..
Nevím no, chápu že jejich zprávy jsou pro masy lehce zkousnutelný a koukatelný, jenom jestli už to nepřekročilo určitou akceptovatelnou mez dělat z lidí stádo tupých ovcí. Před nedávnem jsem měl čas se podívat na večerní zprávy a docela mě překvapila reklama uprostřed hlavního zpravodajského bloku .. :-P Ale na druhou stranu pokud to tak národ chce a vyhovuje mu to, proč ne.
To je jen takové povzdechnutí v okurkové sezóně.

o 30.08.2012, 17:37 | sotek
Proto se na televizi nedívám vůbec. Myslím, že o nic nepřicházím. :-)
o 30.08.2012, 17:51 | Vencaf
jako sotek,já jsem televizi vyhodil už před pár rokama a je mi bez televize fajn, stejně ty televizní sračky může sledovat leda imbecil
o 30.08.2012, 18:48 | mrazik
Pocet nehod klesa, pocet mrtvych klesa, ale madia jsou radi za kazdou nehodu a nejlepe tragickou nebo aspon jednoho pirata, co jel 60 v obci a malem zabil celou meterskou skolku. Pak vetsina u televize souhlasi, aby represe byli jeste vetsi, nejlepe vsude usekovky a
o 30.08.2012, 18:51 | Paczqo
u nas sice televize je ale jedine co v ni běži je discovery, discovery science a spektrum + semtam cool ale to co dávaj na nově a tomu podobnych kanalech na to se už dlouho nedá koukat.
o 30.08.2012, 19:50 | hawai
mě celkem pobavila tohle. jsem vážně netušil z čeho všeho se dá udělat reportáž pro celej národ :-D
[ Link ]
o 30.08.2012, 20:11 | mourl | Upraveno: 2012-08-30 20:12:18
To jako fakt? A ještě lepší je: "Co se stane s vodou v -15 stupňích",venku.Po 2h, vidíte, je to úplně zmrzlé :DDDD překvapivě....
[ Link ]
o 31.08.2012, 01:53 | CRK
ja bych se tomu zase tolik nesmal, kdyz si uvedomite, ze baby po padesatce uz nikdo nehleda, tak mela opravdu na male... ;)
o 31.08.2012, 03:14 | Maxík
Nedávno ve zprávách proběhla dlouhá reportáž o tom, že někde na křižovatce někdo nedobrzdil a zezadu napral do auta Pavla Vítka. nějak sem nechápal co to dělá v hlavním vysílacím čase, byl to jen ťukanec. Od tý doby se na ně nekoukám.
o 31.08.2012, 09:19 | Mr.Scully
CRK - "na malé" opravdu během toho pobytu byla a zahřálo ji to, jak se pochlubila celému národu :-) Jinak měla ale "namále" :-)

Jinak média typu TV Nova a Novinky.cz vytrvale posilují ve svém stádu následovníků iluzi, že ČR je plná vražd, nehod, bídy, teroru a úplných idiotů. Přitom platí jen ten poslední bod...

o 31.08.2012, 09:28 | Kamil
Mr.Scully - přesně tak
o 04.09.2012, 15:10 | Nepér
Baba pod kořenem, baba ve výtahu... [ Link ]
O televizi zavadím náhodou a nestačím se divit.

o 21.10.2012, 21:02 | hawai
tak dneska se Nova opět vytáhla. Už jen čekám kdy ráno zazvoní u mě a udělaj reportáž o tom, jak si ráno dojdu na záchod

přetočit na 08:10 [ Link ]
o 21.10.2012, 21:12 | Proffesor_W
takze kdyz je mi 18 tak muzu jit volit jo? aha, to jsem nevedel! dekuji tv hovna
o 21.10.2012, 21:14 | hawai
a za odměnu tě pak babička vezme na oběd :-D
o 21.10.2012, 21:22 | CRK
Tak na to nečumte do picheeeeeeeeeee!!! :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3111 sekund.