Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Samonivelacni sterka

o Navštíveno 1489x o
o 28.08.2012, 01:25 | Addict
Zdravim vsechny,

tak nejak jsem ztratil duveru ve vsechny delniky od zedniku po sadrokartonare (cest vyjimkam a ze jich je malo) a ve finale mi vzdy nezbylo (tedy za predpokladu,ze to chci mit udelane trochu do detailu a tak jak to ma byt) nic jineho nez se zacit problematikou zabyvat a ve final se do toho pustit sam.Historek s nekterymi "mistry" oboru mam hodne,ale to asi kazdy,ktery si nekdy nechal rekonstruovat bydleni.
Momentalne mam za sebou rekonstrukci celeho bytu a posledni co mi zbyva je vyliti podlahy (predsin,kuchyne,satna) samonivelacni sterkou.
Tak bych se rad zeptal,kdo s tim ma zkusenost,na co se pripravit popr. jakou "nivelacku" a penetraci koupit (pokud mate nekdo zkusenost s necim levnejsim,ale funkcnim),co s dilataci pokud se jedna o vymerove mensi mistnosti.
Neco nactene mam,ale treba nekdo poradi neco opravdu uzitecneho,co jsem prehlidnul.

V kuchyni je pevny betonovy zaklad bez prasklin,takze predpokladam,ze staci jen penetrace a potom uz jen sterku.
V predsini a satne je puvodni keramicka dlazba na kterou bych rad take sterku,ale nevim,jestli neni potreba na hladkou dlazbu dat jeste nejaky kotevni mustek.

Moc vsem dekuju a snad to nebude tak slozity.diky

o 28.08.2012, 01:35 | Tendr
můstek každopádně na dlažbu, jinak se to může odfouknout, diletačky jsou nevylíčitelný bez projektu...
penetrace soudal nebo na její bázi pod stěrku, hlavně zamezit prosáknutí do nižších pater, okolo stoupaček atp., ježek a je hotovo.
o 28.08.2012, 17:40 | Hammann
náš postup s výrobky Artelit Professional:
v první řadě pořádně vysát-nejlépe průmyslovým vysavačem, do kuchyně stačí penetrace na savé povrchy, na dlažbu penetrace na nesavé povrchy (tím odpadá kotevní můstek), penetraci nechat vyschnout(držet se návodu na obalu), dále stejný postup jak píše Tendr, pro utěsnění používám obyčejný akrylový tmel v kartuši
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3225 sekund.