Navštíveno 1773x

26.08.2012, 23:21 |
MaxxT Ahoj lidi,
nevi nekdo co je to za muziku jak je ted ta nova reklama na bmw radost z jizdy? Zkousim najit ten spotik nekde na youtube ale asi sem levej, nemuzu to nikde najit.

27.08.2012, 00:54 |
MaxxT diky! :-)
U mňa už dlho vedie vo verzii od Unlimited Gravity :-)
jj, tak před půl rokem sem ni ta písnička ještě líbila.... co sem viděl tu reklamu už jí nemusim neb se kasaj v reklamě jaky by byly nejlepšíresp. se kasaj víc než hjondé kde se taky kasaj ale aspon za poslední leta maj proč a čim narozdíl od vrtule :)
Nismo, ty jsi zase úplně vedle Hjondé se dotáhla na Evropu a mají fakt dobrej poměr cena výkon, BMW je jiná liga v rámci konfekce, tahle automobilka už je prémiovka jen o kousek, ne jako dřív, ale stále si v rámci debilních EU předpisů a tudíž nutné stejnakosti automobilové produkce přesto pěkně jede pořád to svý, pokroková motorařina, ovladatelnost spojená s kulturou, spousta trendů který ostatní pak jenom kopírujou, ale ty se někde furt hrabeš v nějakejch dojebanejch močkách z nejhorších let a děláš z toho neadekvátní závěry. Vím, že jsem z opačného tábora ale trocha nadhledu občas musí být.

27.08.2012, 22:07 |
FBS RedBaron: Like :-)
RB : njn, .... sony taky dělalo kdysi top elektroniku a co dělá dnes ? dojebanou močku z nejhorších let v jinym kabátu....stejně jak někdo nejmenovanej..... a od SONY taky nikdo nic nekopíruje neb neni už dávno co a nedělaj věci který je ergonomický a logický ovládat ale příjdou maximálně s nápadem kterej bejvá kontraproduktivní......
jen tak nejmenovaný přirovnání aktuální situace....
nicméně i přesto to můžu okomentovat tim že kdybych si měl dneska dělat interní žebříček aut v mym hledáčku nehledě na cenu či servisní náklady tak do tohohle by se kamsi do první trojky umístilo určitě nový 650i protože se mi to prostě líbí a je mi uplně jedno že to je už vrtule nudná k řízení.....
jel sem novejma BMW a prostě ty auta sou už o hovně , jediný co je opravdu ještě tak trochu požitek z jízdy je Fková sedmička ta se mi docela líbila na jízdu ale ovšem to je jen proto že má natáčecí nápravu čimž to je dost příjemný na ovládání (což je stará prelude taky ale) ale i přesto tomu prostě musim jednoznačně vytknout el. posilovač řízení kterej je i přes veškerou softwérovou snahu naprosto stupidní a nekomunikativní s vozovkou..... takže jak vidíš tak 650i je pomalu jedno z nej aut co bych asi chtěl a sedmička se mi líbila na řízení ale i přesto ti stále budu oponovat tim že BMW = SONY.... a nemusim bejt z opačnýho tábora neb prostě já nestojim na žádnym táboru a nikdy sem nestál..... FR tábor nekomentuju neb to prostě sou mrdky jedna jak druhá a každej na to časem příjde či doplatí apod..... takže moje názory je zde prostě třeba brát s nadhledem ale i s tim že vesměs pokaždý dojdeš k tomu že sem měl pravdu..... ano špatný auta nedělaj, sou nadprůměrný ale to SONY je pořád taky protože maj brand na kterej lidi letěj a už se nerozhlížej do stran a jakmile jdou koupit novou telku domu tak je ani nenapadne vybírat z jinejch výrobců neb prostě SONY a pak se podívaj na SAMSUNG (korea jako hjondé) a viděj prostě svejma stupidníma očima že to má lepší obraz a každek kdo se v tom orientuje ví že SAMSUNG umí lepší věci než SONY....
dost dvojsmyslů myslim že mě pochopíš jasně...
FBS : UnLike ;-)