Navštíveno 3019x

Stavar se vrati domu, nacape milence, propleske ho a odtahne do garaze, ptaka mu utahne do sveraku a oddela paku... pomalu zveda pilu, kdyz chlap zacne rvat- Ne, kamo, to ne, prece mi ho neuriznes? tipek se usmeje, naleje mu pod nohy benzin, polozi pilu na ponk a skrtne sirku...
Nadrzenej teenager jede Skotskem a uvidi nadhernou kocku jak stopuje, zabrzdi a okamzita erekce mu zabranila videt, jak pres zidku za nim vyskocil 2m horal se sukovici v ruce a hned ho tahne z auta ven... Masturbuj nebo te zabiju, rve na nej... Ok, mysli na tu kocku, trva to par vterin, jak je hotovej, horal rve, at se udela znova... tak to jde 2 hodiny, tipek ma krece v rukach, sviji se v klece na zemi, prosi horala, aby ho teda zabil, ze uz nemuze dal... Horal pokyve hlavou a souhlasi, ze TED muze vzit jeho dceru do mesta.

24.08.2012, 10:53 |
AR boha, co na tom nechápěš? je pod ním benzín a chystá se ho zapálit tak aby se zachránil tak si ho musí ufiknout sám...takovej SAW ftípek ;)

24.08.2012, 10:54 |
AR Jina ten druhej je jak česká verze rumcajze a manky co jel do města na trh
jo tak, to mě nenapadlo :D. Jsem si představoval že bude nadskakovat a utrhne si ho. Jsem trubka nooo
V tom prvním totiž chybí ta pointa: "Neboj, neuříznu. Uděláš to sám." Druhý je skotská verze našeho vtipu s Rumcajsem.

24.08.2012, 12:34 |
Rudi taky jeden

24.08.2012, 12:39 |
Jozzo Přijde muž do bordelu, kde se souloží s mrtvolami. Přijde do pokoje, jde na to... Za chvíli začne slečně téct z nosu - on vyndá kapesník a ´nudli´ jí utře. To se několikrát zopakuje. Při placení si stěžuje: ´Bylo to dobré, ale stále jí tekla nudle´. Bordel mama říká údržbáři: Devítku vyměňte, už je plná...
Jozzo: tak ten je...to je síla...:-DDD

24.08.2012, 20:53 |
Alííí Uf, jdu blejt... :-D

24.08.2012, 21:04 |
Jozzo Jdu takhle večer po ulici, přede mnou dívka. Zrychlila. Zrychlil jsem taky. Začala utíkat. Začal jsem utíkat taky. Zařvala. Já zařval taky. Přiznám se, že jsem dodnes nepochopil, před kým jsme to vlastně utíkali.

25.08.2012, 01:58 |
vypuk V správach hovorili že by každý, kto vyrazí na cesty v tomto počasí,
mal mať so sebou rozmrazovač, snehové reťaze, lopatu,
ťažné lano, baterku, deku, hever a náhradné koleso ...
No, vyzeral som ráno v autobuse ako kokot ...
Škoda, že jsme na olympiádě neměli i skupinku romů. Ti by určitě posbírali všechny cenné kovy...

25.08.2012, 10:21 |
NiCk Tomu dojit nafta tak by asi skončil zle:)
[ Link ]

25.08.2012, 10:42 |
Pajk Bych toho zm*da dohonil snad i na tom kole, fakt kokot.

25.08.2012, 10:44 |
AR to bys musel prvně vykašlat 3kg briket ;)
no, bejt to tenhle, tak by to byla konečná...
[ Link ]
hehe, tohle jsem mel mit kdyz sem valil na grossglockner, takova krasna silnice ale ti cyklisti ...
Přesně jako Proffesor. Aute ty joudy, co si tam chtěj něco dokazovat, v klídku předjedeš, ale takovej autobus, kterej za tu zatáčku prostě nevidí a pak se za nima plahočí jako blbec 10km/h a oni neuhnou ani o milimetr! Jinak na kole jezdim taky rád :o)