Navštíveno 1400x

24.08.2012, 07:04 |
All Stačí když bude umět telefonovat SMSkovat a bude mít jednoduchý foťák pro případ autonehody a měl by být hezký pro holku stejně jako jednoduchý na obsluhu a velký (malý) do holčičí ruky. Taky by se nemusel sr*t, tedy spolehlivý s dobrou výdrží baterky.
Co s tím? Díky.

24.08.2012, 14:18 |
hanzz pepe :)
Žena týden krotí Xperii Arc S. Nejdřív z toho měla trochu obavy, že to bude na ni moc chytrý, velký, náchylný na poničení (je doma s dvouma raubířema) a podobně. No a po týdnu by ho už asi za něco jednoduššího a hloupějšího nevyměnila. Má ho už docela poladěný se spoustou užitečných prográmků.
Píšu to proto, že jsme docela dlouho konservativně odolávali smartfounům a po týdnu u ženy vidím, že to je docela užitený pomocník.

24.08.2012, 14:26 |
clown dotykac, pokud zena nema dlouhy nehty .. :) .. jinak o nicem :)
i kdyz moje jednodussi blondata silikonova kamaradka si poridila Nokii Oro a je spokojena, ale taky od ty doby nenapsala jedinou SMS, pred tim mela E71 a bylo to v cajku :))
kouknul bych se po staronovy Nokii E52, telegon vypada dobre a neco umi .., hlavne na nem neni telefonovani jaksi pridane k tomu, ze je to chytry pristroj
Ja uz si nepamatuju, jestli All ma manzelku ve svem veku, ci mladou kost, ale obcas je to dobry, jak nektery osoby, napr. muj otec i matka odmitaji slusnou stedni tridu, protoze preci nejsou dedci (rocnik 45/47), takze duchodci zajiste .. a pak volaj s kazdou picovinou co a jak se dela .., jak se blokuje internet a MMSky a podobne. Takze priste maminka dostane telefon na urovni Nokia Asha, mozna s WP7 a bude klid :)

24.08.2012, 14:37 |
hanzz Nokii E52 jsem měl rok a půl a během té doby jsem ho 4x reklamoval. Co jsem tak vyčetl, tak ten telefon je tak 50:50 jestli to bude dobrý kousek, nebo takový střep jako jsem měl já (byl z český distribuce). Ten telefon by jinak nebyl špatný, kdyby neměl tak žalostně malou vnitřní paměť a chronicky se ne*ral. Čili jako secondhand bych se Nokii E52 spíš vyhnul.

24.08.2012, 14:42 |
clown staronova mysleno tak, ze oni ji delali, pak prestali a evidentne zase znova spustili .. , jen nevim, zda to delal u tech Madaru, nebo, zda jim to uz vzali, protoze umi hovno .. (zname s VW) :)

24.08.2012, 14:58 |
hanzz aha... mně prodejce asi před měsícem říkal, že E52 už není a ani nebude...

24.08.2012, 20:32 |
All Mamča je v podobném věku.
Takže co tohle -
[ Link ] nebo tohle -
[ Link ] Na ceně až tolik nezáleží. Řekněme do 5 - 6 tKč ale jak říkám. Jednoduchý telefon.

24.08.2012, 23:35 |
hanzz

28.08.2012, 10:06 |
All Tak jsem nakonec koupil Nokii Asha 306 Silver White a je to přesně to co potřebuju. Jednoduchý přístup k telefonování a SMSkám, žádná pološílená složitá nastavení závislá na slabomyslných formulacích. Zkrátka primitiv, který dělá to na co je telefon určený. Navíc za veskrze pozitivní cenu 2197,- CZK. Mohl být hezčí ale za ty prachy ...
Zbývá ještě aby se nes*al.