Navštíveno 1661x

Vybirame nejaky fotacek, ale v cenove relaci cca 2500-3000kč je toho docela dost. Muzete neco doporucit? Zatim mame predvybrano:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] U posledniho je v recenzi, ze moc dobre nefoti v interieru.
V relaci 2500-3000 budou za starou bačkoru stát asi všechny, průměrná kvalita se objevuje až tak kolem 5k. Být tebou, mrknu spíš do bazarů na kvalitní 1-2 roky staré foťáky. Ale jestli trváš na novém, tak asi nějaký ten Canon Powershot, to je aspoň prověřená značka.
Mám starší model tohoto
[ Link ] a nemůžu si stěžovat. Na focení doma, na dovolenou, makro taky na kompakt v pohodě a funkce panorama je skvělá :o) Video v HD, dostatek režimů včetně samospouště až když rozpozná dva obličeje atd.
A co sem zkoušel, tak ai tohodle by ses nemusel bát
[ Link ]
Ono je to prašť jako uhoď v téhle cenové kategorii... koukej hlavně na to, aby:
- byla *optická* stabilizace (nikoliv elektronická nebo jiné marketingové kraviny)
- ohnisko začínalo co nejníž, tzn. 25-28mm max.
- co nejnižší světelnost (rozsah cca 3-5, jakmile to končí 6 nebo ještě výš, tak už to není dobré)
- a vyhni se Olympusu
A v podstatě to bude tak nějak všechno nastejno.
Tak uz jsem asi vybral:
[ Link ] ale vsechny fotaky maji docela stejny parametry. Tenhle mi prisel jako nejmensi zlo za ty penize.

09.12.2012, 13:13 |
DaveX Malinko to tu obnovím, GooGoo jaké máš zkušenosti s tím foťákem, co jsi koupil?
Jinak já pokukuju po tomto:
[ Link ] Jinak můžete poradit, co tak fotí nějak normálně v ceně kolem 3000 Kč.

11.12.2012, 14:43 |
DaveX Nikdo neřešil dáreček pod stromek?
Fotak pouzivaji rodice, tak nemuzu moc poreferovat, ale co jsem videl foto, tak nejaky standart. Ono bude fotit v teto cene asi vsechno stejne ;)