Navštíveno 2939x

Nechci vyvolavat nejaky flamme, ale muzete prozradit zkusenosti s tabletem Samsung Galaxy P7300 a oproti tomu Ipad III. gen.? Potrebuju na praci neco spolehliveho. Vlastnim phone SIII takze to nahrava do ruky Samsungu, stejne tak rapidne nizsi cena.
A jak jsem psal, prosil bych pouze k veci bez otecek a nejakych hadek ;-) V recenzich chvali znacne oba.
Pokud zustanes u S3 tak bych se drzel znacky
asi tak ta synchronizace je mnohem lepsi,jinak jestli chces i trochu posetrit a stačí 7" tablet tak jdi do google nexus 7" za ty prachy pecka!!!
Mrknu co to umi. Ale radeji bych 9".

21.08.2012, 09:19 |
Yawor Ne. P7300 ne - měl jsem asi 3 měsíce.
Jsem Androidista, ale P7300 je prostě líná šunka. Vše ostatní je v pohodě, pracuje jak má, vydrží, na display se dá čučet i venku, ale vyrosteš z rychlosti....
Když už něco rychlostně srovnatelnýho s IP3, tak něco s Tegrou 3.

21.08.2012, 11:04 |
nome pokud máš SIII taj je blbost kupovat něco jiného než android a meněího než 9 palců mít 4,3 telecon a 7 tablet mi přijde nelogické.
Vybíral bych něco novějšiho - třeba nějaký asus transformer, případně klidně toho FS co poběží solidní rychlostí jinak budeš nadávat zvlášť pokud seš zvyklej na odezvu v SIII

21.08.2012, 11:18 |
nome asi bych v tvém případě počkal na galaxy note 10"
Mrknu na to jeste teda :) Diky. Jinak podminkou je opravdu minimlane 9", koukal jsem u Alzy a vse mensi je fakt hodne male.
takovy maly dotazek.
Da se v nejakym tabletu provozovat aplikace jako je VAG, ETKA, VIS atp?
nevim 7300 bych nekupoval jestli chceš konkurovat výkonem k ipadu tak musíš aspon 7500.... pokud chceš mít něo opravdu dobrýho tak transformer infinity kde už ipad3 jediný plud který by měl proti ostatnim tj rozlišení.... výkon nemá tak i tak....
pokud bys chtěl masírku co třeba zkusit Asus Padfone to máš zase telefon kombinovanej s tabletem velice zajímavym způsobem :)

23.08.2012, 12:31 |
Yawor 7300 a 7500 je to samý až na úhlopříčku...

23.08.2012, 13:28 |
nome Knightey- no pokud budeš mít tablet s woknama tak asi není problém, na androidu nebo IOS těžko
Y: nismo rekl ze ne, tak ne :-D
nome: no tablet s woknama neni tablet snad :D
tablety se mi libeji svou rychlosti a tim ze to nebude padat atp.
Ja si to myslel ze na andoridu a ani iOSku to nepujde asi no :(

23.08.2012, 13:51 |
nome a co je podle tebe tohle :-)
[ Link ] jinak na android jsme viděl pár diagnostickejch aplikací ale s ničím typu VAG a podobně se to nedá srovnávat

23.08.2012, 14:21 |
Yawor k007 : :-DDD

23.08.2012, 18:21 |
capo Přesně jak píše Yawor, GalaxyTab 2 nebrat. Je to hrozně pomalý. Min to chce Tegru3.
Co ten Galaxy Note 10? Má už s ním někdo zkušenost?
Přešel jsem z iPadu 2 na Note 10.1....zatim pouzivam 2dny...
Mám k tomu sluzebni sgIII.. displej je v porovnani s mobilem horsi, nenii to amoLED..
Jinak odezva bez problemu, sPEN zatim nepouzivam-malo aplikaci
Co by te konkretne zajimalo?
Tak nejak prave rychlost, stablilita, vydrz a celkove takovy to user friendly :) A v porovnani s iPadem? Diky
Za tech par dni asi neumim moc posoudit... ale napr. displej se mi zda lepsi u iPadu (mel jsem dvojku).. byl ostrejsi..
Samsung lepsi multitasking, moznost kdykoliv udelat printscreen a do toho cmarat poznamky spenem :)
Rychlost bez problemu, stabilita zatim taky, vydrz zatim netusim, pri tom prvotnim hrani to zere trosku vic :D
Jinak iPad pusobi hodnotnejsim dojmem note je plastak... stene jako galaxy s3.
Jeste se mi zda rychlejsi nacitani webu u iPadu.. oboji zkouseno na vestavenem prohlizeci.
Ale za ty penize (vyhra) si nestezuju :))))
Prinscreen je u ipadu dvojhmat tlacitkama a trva asi vterinu ;-)

24.09.2012, 21:07 |
nome [ Link ] dnes jsem viděl naživo a moc pěkné

24.09.2012, 21:19 |
Jozzo a co říkáte na nějaké alternativy?
[ Link ]

25.09.2012, 01:39 |
Kacko Ainol ma bracha, slape to slusne, ale ve srovnani s Nexus 7 je to hrozna sunka a cihla.
Sam nad tabletem premyslim a pujdu do nexuse. Kolega ho pritahl z IO a nejen ze je nadupany, ale i dobre vypada. Jen ta nema hdmi a 3g.
Za mesic bych ho mel mit z USA za 4 litry.. I tech 6 litru u nas je dost dobra cena.

25.09.2012, 08:38 |
Losky Možná debilní dotaz, ale v čem je tablet lepší než nějaký lehčí notebook? Nikdy jsem to neměl v ruce. Mám noťas a tel s androidem.
Losky: třeba:
- mě vydrží iPad 12h na baterce
- nemusim resit ze se mi zahreje na perine
- dotykova obrazovka
- vaha
Atp... Je to proste neco mezi mobilem a notasem... Dneska uz vytahuju notas jen jednou za mesic, za dva, kdyz potrebuju corel nebo photoshop

25.09.2012, 10:26 |
nome to jozzo-no raději origo nexus u těch no name čín je většinou docela pomalá rychlost a kvalita provedení jak píše kacko o podpoře ani nemluvím takže raději Nexus7 pokud stačí 7"
to losky- kromě rozměrů a hmotnosti v ničem, možná výdrž na baterky protože ne moc notebooků zvládne 10 hodin videa.
prostě hračka :-)

25.09.2012, 11:12 |
Losky Právě že přemýšlím nad tím, že koupím nový noťas, můj nemá HDMI ani numerickou část (což mě neskutečně štve) a navíc noťas už není mobilní, před měsícem odešla baterka, tak teď dá max 30 min a hotovo. Tak nějak koukám po nějaké hračce do práce atd. Jsou na to nějaké hry nebo klasika co jsou na android?

07.10.2012, 15:09 |
C...arlos | Upraveno: 2012-10-07 15:11:26
Už má někdo nexus 7? Uvazuju o něm a zajímají mě zkušenosti. Chci to převážně na net, ebooky, maily atd.
Karel

07.10.2012, 18:41 |
Kacko Kolega ho ma uz cca 2 mesice, co presne bys chtel vedet?
Díky
Zajímají mě zkušenosti s výdrží, práce na něm, vůbec fungování, jak je s ním spokojen, co je super, co už tak ne. Vím recenze jsou všude na netu, ale říkám si, že osobní zkušenost je taky dobrá. Absenci 3G, HDMI, oželím. Trochu mě mrzí, že nemá notifikační diodu a vibrace.
Jestli se můžeš zeptat i na využití, co s ním dělá, na co ho má.
Díky za to
Karel