Navštíveno 1459x

Zdravím,mám problém většinou u HD filmů. Když je spustím na notebooku tak akční scény jsou hrozně nahlas a hlasy vůbec není slyšet. Děla to ve všech přehrávačích. Kodeky mám K-Lite Codec Pack. Co s tim?

20.08.2012, 21:27 |
Kamil Nastav si v přehrávači zvukový výstup 2.0 (stereo). Pokud máš nastaveno 5.1 tak je logický, že neuslyšíš dialogy, který obstarává u 5.1 sestavy center.
To jsme šel hnedka jako první a mám tam 2.0 :/
u .avi to je v pohodě ale .mkv a .mp4 dělá problém
U mého Bluraye to dělá taky blbosti,mluví to jednohlasně.
[ Link ]

21.08.2012, 16:26 |
Jozzo :D aaa to je úžasné video
Video dobrý,ale k tématu prosím tejden stahuju HD filmy a ted se na ně nemůžu koukat :D

21.08.2012, 16:54 |
Jozzo než do techniky možná začni investovat do rychlejšího netu ať tě tolik nemrzí když to nepojede :D
asi tak nejak jako Kamil.
u avi ti to funguje, pac narozdil od MKV a mp4 nema vicekanalovy audio, ale jen stereo.
odinstaluj K-Lite, restartuj, a nainstaluj si VLC player, to by melo zabrat ;)
pripadne si v nem pak muzes pres pravomyšínabídku v "audio" zvolit pocet kanalu na vystupu
díky za radu určitě zkusím :)

27.08.2012, 14:56 |
RedBaron | Upraveno: 2012-08-27 14:58:34
Jestli máš dobře nastavené 2.0 tak k tomu řeknu jen tolik; já jedu jen samotnej KM player bez jakýchkoliv kodeků v systému, ale prostě MKVčka a DVD mají většinou plnou dynamiku zvuku, film připravenej pro domácí kino. A je to tak dobře, člověk nemluví stejnou hlasitostí jako rachotí lokomotiva v "Tenkrát na západě". Řešení je zvuková komprese neboli dorovnávání, KM Player nebo i ty ostatní to budou mít v nastavení zvuku. Některé televize to mají na odchytání hlasitých reklam ale mě to prostě vadí, pořád je to jako by někdo tahal za kolečko "Volume" sem a tam a prostě si to neužiju. Nebo stahuj MKV se zvukem přismrknutým z VHSky, jinak nevím...