Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jaka sluchatka na hraní

o Navštíveno 1893x o
o 20.08.2012, 20:22 | bastr
zeptam se zdejších znalcu jaka sluchatka na hrani her k ps3 kabelu se nebráním ale ideal je bezdrat a uplne nejlepe vysílač z jacku at mužu i televizi
cenova hladina je do cca6tis
dekuju za rady a napady

o 21.08.2012, 00:10 | muSlim | Upraveno: 2012-08-21 00:12:39
Tritton :-)

Ideálne AXPro alebo Pro+

[ Link ]
o 21.08.2012, 11:32 | Jozzo
o 21.08.2012, 14:16 | hopa26
Nekoumej co už je vymyšlené a vem si za 2ku ten ofiko headset Sony.
Rozdíl mezi těmi za 5k je minimální,mohu Ti dát kontakt na některé hráče z klanu HIT ,kteří se testováním všech možných headsetů věnovali docela dlouho.
Dokonce teď vyjde jejich vymazlenější verze: [ Link ]
o 21.08.2012, 20:37 | bastr
to hopa jake je presne oznaceni toho headsetu od sony
o 22.08.2012, 11:45 | hopa26
Ten co mám já a desítky dalších lidíje tady- [ Link ]

A ten nový z odkazu ještě nelze koupit.

Na tý kase je libová cena,sám jsemsi je tam kupoval,je to CZ distribuce z Protonu.
o 22.08.2012, 14:29 | muSlim | Upraveno: 2012-08-22 14:30:03
2 bastr: no ja som sa odrazil od cenového stropu, ale keď už sa tak dívam nad čím všetkým sa tu ohrňa nosom, máš jasno aspoň v tom, či chceš Stereo alebo DD?

2 hopa26: rozdiel medzi tými za 5k je minimálny? LOL
o 22.08.2012, 18:18 | bastr

to muSlim jako sto pro dd kdyz uz tak uz zatim sem si vybral tuty
[ Link ]
o 22.08.2012, 19:59 | hopa26
Bez LOL.
Kolik s nimi máš nahráno?
Většinou se nepřu,ale mám možnost srovnání a mohu Ti říct,že za malou chvilku se ten rozdíl setře.Obzvlášť pokud je bude používat převážně na hraní.

Sám nemám problém dát za cokoliv z domácí elektroniky nemalé peníze,tady mi to ale smysl nedává.
Obzvláště protože mám zkušenost s lidmi,kteří se mnou hrají každý večer,a bezdrátový headset se jim posral-postupovali nekonečné martýrium s reklamací-vzpomínám na Turtle Beach nebo Logitech.
o 23.08.2012, 09:29 | muSlim
2 hopa26: no tak ten LOL je na mieste, lebo porovnávať niečo za 2k a niečo za 5k, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou bude už DD (prípadne True DD u Trittonu), je smiešne. Nehovoril som aby šiel vyložene do bezdrátu, on písal že nemusí byť bezdrát, preto som mu trebárs linkol Trittona. Ten na rozdiel od všetkého má 4x slúchatká v každom náušníku, na rozdiel od väčšiny s virtuálnym DD a jedným 40-50mm slúchatkom. Porovnávam to z hľadiska zvuku. Osobne som si skúsil ten PS headset a nehaním ho, ale stereo mi nestačilo. A ad. reklamácie, zvláštne že mi (už tretí rok ak si dobre pamätám?) bez jediného problému šľape Turtle Beach X41 Wireless, spočiatku prakticky denne hraný, posledný rok tak 2x do týždňa (vždy cca 5 hodín), plus občas niečo medzi tým... :-)
o 23.08.2012, 15:54 | hopa26
Ale v pořádku.
Píšu jen svou zkušenost.
Vím,že do toho origa Sony je to DD nějak dopočítávané-kromě sterea,které mi přijde chabé je na vršku headsetu tlačítko,které udělá plný směrový zvuk,takže dokážu přesně lokalizovat,odkud přijde utok-myslím směr a kromě střelby je slyšet i cinkání nábojnic,které padají na zem-to mi přijde jako prima u HW za 2tis.
Beru to jako origo příslušenství,otimalizované pro PS3,dopadá jakékoliv nastavování,rychlé vypnutí mikrofonu headsetu díky velké intuitivní ploše na náušníku,možnost zobrazení indikátoru nabití na obrazovce-vydrží zhruba 10 hodin.
Jestli chce ale tazatel utratit 5 k,pak je možnost volby: [ Link ]
[ Link ]

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2986 sekund.