Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ot:pro motorkáře zx6r nechytá

o Navštíveno 1116x o
o 20.08.2012, 19:08 | DITR
čuuus chlapi mám ninju zx6r 2001 mašina jezdila vždy bez problému.......2 roky sem na ní neměl čas stála jen tak v garáži a prášilo se na ní katdý rok sem jí aspon párkrát nakopnul a nechal jen tak bublat .... dneska asi po půl roce přijdu že se konečně projedu baterka ko :( ok no tak přes kabely z auta a aspon nakopnout a ouha nechytá ani za boha!!!!! zajel sme koupit startovací sprej. Sprej sem nastříkal do sání a točil a točil párkrát zasebou chytla na sytič vytočila něco kolem 6ti tisíc a zase chcípla :( prostě nejde kde je problém ???? benzín je v nádrži nový poradí někdo? nějak extra tomu nerozumím....

díky za rady

o 20.08.2012, 19:10 | Midnite
nepřechlastal si ji? každopádně začínat od začátku, baterka je základ
o 20.08.2012, 19:12 | DITR
néé nepřechlastal baterku koupím až se to nakopne zatím to mám přes kabely z autobaterky mám takové obavy že je zasraný karburátor
o 20.08.2012, 19:27 | mr.brain
Jak starej je ten benzin s tou biosračkou co tam máš? Vycucni nádrž, jestli to jde, tak nějak propláchnout karbec a zkusit s novým...
o 20.08.2012, 19:41 | DITR
benál je nový tedka sem ho kupoval a dolíval je to pár hodin horší stěma karburátorama na toi si asi netroufnu nevím jak na to
o 20.08.2012, 23:01 | JR
spinavej karbec
o 20.08.2012, 23:51 | tappaja
Nekde v karbecu prilepena jehla u plovaku, nemas pravdepodobne zaplaveny komory.
o 21.08.2012, 08:12 | KaCzaba
nemelo by byt nic prilepenyho.ale ten starej benal z karbcu musis dostat ven. shod nadrz a ted uz si nepamatuji zda i airbox.tady jsou karbce spadovy,takze plovakovku mas vzadu za karbcema,a tam jsou i odkalovaci sroubky na kadym vicku plovakovy komory.je potreba je povolit a vypustit. uz je to dyl,co jsem to na tyhle moto delal,ale tusim,ze tam jsou imbusy?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3314 sekund.