Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zdravim do Prahy :-)

o Navštíveno 1468x o
o 18.08.2012, 13:41 | Newman | Upraveno: 2012-08-18 13:41:35

o 18.08.2012, 14:11 | AR
pointa?
o 18.08.2012, 14:41 | Mr.Scully
Asi narážka na Prague Pride?
o 18.08.2012, 16:20 | HIGHTOWER
A pak že teplý vzduch ze Sahary. Ha, ha ha. To teplo má na svědomí Prague Pride :-D
o 18.08.2012, 18:58 | Newman
... jakože nemám proti nim absolutně nic a fandim tomu - je to mnohem menší zlo, než když se při pochodu mydlí neonacisti apod. Tohle ja fakt nenásilný a nikomu to neubližuje a když to řeknu úplně otevřené tak lepší život dítěti mužou poskytnout dvě buzoly než když ho třeba budou týrat jeho pravý rodiče.
o 19.08.2012, 17:55 | Zephyr
no ještě že se tady nemusím dívat na zástupy teplých. Nevým jak bych malému vysvětloval že se ti "pánové" píchají navzájem do ř*ti a ještě kvůli tomu pořádají pochody.
Za mě: tohle není normální, a přijde mi to, jako kdyby to pro někoho byla módní vlna být teplý...
o 19.08.2012, 19:07 | AR
Oni se na to promenádě píchali nazvzájem do ř*ti ?
o 19.08.2012, 19:47 | .mycTD
:-D
o 19.08.2012, 20:31 | Mr.Scully
No mně přijde, že ty průvody jsou teda hodně názorný (co do ne/oblečení, gest atd.) a navíc v posledních letech kdo není veřejně gay, tak asi není "in". Za mě - ať si průvod pořádají, je svoboda, ale ať se opováží chtít od státu nebo magistrátu jakoukoliv propagaci nebo nedejbože peníze.
o 19.08.2012, 20:45 | nocarret
ať si dělá kdo chce co chce, nemám proti tomu nic, akorát mě dostávaj jejich snahy o výchovu dětí, dvě mámy budiž to bych ještě pobral ale dva chlapi nevim....
o 19.08.2012, 20:50 | AR
nocaret: dva tátové? řek bych že to samé jak dvě mamky. Když si normální heteráci pořídí prcky a pak se rozvedou a soud či dohoda přiřkne prcka fotrovi tak je to divné když ho vychovává chlap?
o 19.08.2012, 21:00 | Newman
nepatřim mezi tuhle komunitu lidí, ale pokud se o dítě budou starat dva chlapi rozhodně nebudou homosexualitu na dítě přenášet a nějak ho tlačit tímhle směrem a ani před nim nebudou provádět nějaké orgie. Tyhle lidi bývaj mnohem citlivější než většina lidí tady. Nikoho se nechci zastávat - jen mě deptá to, když vidim obět domácího násilí na dětech nebo když novorozeně matka třeba zahodí do popelnice. Ty děti by se u takovýhle lidí měli určitě lépe.
o 19.08.2012, 23:37 | nocarret
jeden chlap no problemo, dva chlapi divný, ale souhlasim že lepší jak děcák o tom asi žádná
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.33 sekund.