Navštíveno 1468x

18.08.2012, 13:41 |
Newman | Upraveno: 2012-08-18 13:41:35

18.08.2012, 14:11 |
AR pointa?
Asi narážka na Prague Pride?
A pak že teplý vzduch ze Sahary. Ha, ha ha. To teplo má na svědomí Prague Pride :-D
... jakože nemám proti nim absolutně nic a fandim tomu - je to mnohem menší zlo, než když se při pochodu mydlí neonacisti apod. Tohle ja fakt nenásilný a nikomu to neubližuje a když to řeknu úplně otevřené tak lepší život dítěti mužou poskytnout dvě buzoly než když ho třeba budou týrat jeho pravý rodiče.
no ještě že se tady nemusím dívat na zástupy teplých. Nevým jak bych malému vysvětloval že se ti "pánové" píchají navzájem do ř*ti a ještě kvůli tomu pořádají pochody.
Za mě: tohle není normální, a přijde mi to, jako kdyby to pro někoho byla módní vlna být teplý...

19.08.2012, 19:07 |
AR Oni se na to promenádě píchali nazvzájem do ř*ti ?
No mně přijde, že ty průvody jsou teda hodně názorný (co do ne/oblečení, gest atd.) a navíc v posledních letech kdo není veřejně gay, tak asi není "in". Za mě - ať si průvod pořádají, je svoboda, ale ať se opováží chtít od státu nebo magistrátu jakoukoliv propagaci nebo nedejbože peníze.
ať si dělá kdo chce co chce, nemám proti tomu nic, akorát mě dostávaj jejich snahy o výchovu dětí, dvě mámy budiž to bych ještě pobral ale dva chlapi nevim....

19.08.2012, 20:50 |
AR nocaret: dva tátové? řek bych že to samé jak dvě mamky. Když si normální heteráci pořídí prcky a pak se rozvedou a soud či dohoda přiřkne prcka fotrovi tak je to divné když ho vychovává chlap?
nepatřim mezi tuhle komunitu lidí, ale pokud se o dítě budou starat dva chlapi rozhodně nebudou homosexualitu na dítě přenášet a nějak ho tlačit tímhle směrem a ani před nim nebudou provádět nějaké orgie. Tyhle lidi bývaj mnohem citlivější než většina lidí tady. Nikoho se nechci zastávat - jen mě deptá to, když vidim obět domácího násilí na dětech nebo když novorozeně matka třeba zahodí do popelnice. Ty děti by se u takovýhle lidí měli určitě lépe.
jeden chlap no problemo, dva chlapi divný, ale souhlasim že lepší jak děcák o tom asi žádná