Navštíveno 4239x

Nerozlepoval nekdo svetla z OI face? da se nahrat horkovzduskou a pujde, nebo je to lepene stejnou grckou jak helly z G4?
Nechci skoncit stejne, jak kdyz jsem rozlepoval svetla z golfa....
dík

to svetlo je v cem? v grilu, nebo el. troube? Nemam slov... jinak v pohode, myslim ze kdyz by se vyndalo driv, tak s trochou tatarky a kroket mohlo bejt vynikajici...
k tematu: ja to delam ze lehce zapacim sroubovakem a nahrivam horkovzduskou... dat svetlo do trouby, to uz chce vyssi level inteligence, asi jako susit tam mokryho psa..

17.08.2012, 10:08 |
JR Svetla se v troube delaj bezne, ale nesmis zapnou gril zezhora :-D
jen si delejte srandu...
samantus: ver, že tyhle by jsi sroubovakem nerozlepil. par svetel od vw jsem uz rozdelaval a horkovzduskou jdou jen ty s cernym tmelem. tohle bylo takovym sedo pruhlednym a neslo s tim ani hnout. i v te troube jsem to zkousel kazde 3min a porad nic. i takto roztavene svetlo neslo rozlepit, ten silikon byl porad tvrdy jak na zacatku...
trošku se ti to zdrclo :-)
Nee, to uz si musel demonstrativne upect z nejaky nasranosti :o)) To prece nejde takhle pekne rozpustit omylem :)

17.08.2012, 11:25 |
Cenda tapp :-))))

17.08.2012, 11:47 |
Mika dobrou chuť :-)
Na něco podobnýho se chystám na novým Volvu FH, ale mam strach přesně z tohohle. A po téhle fotce ještě větší! ;-)
do horké vody a zachvíli je po srandě.
Kubais: a mas zkusenost primo s octavkou?
To ne, tam jsem to ještě nedělal, bylo to na rencku kdy byly skleněné sklíčka.

18.08.2012, 13:51 |
FBS s tou vodou to slyším poprvé, bacha na to, ve světlech otvory jsou, pro odvětrání případné vlhkosti, není 100% vodotěsné :-)
FBS: no když ho rozlepíš tak se ti tam ta voda stejně dostane. Parabolu pak vysušíš a hotovo. Nemá tam voda co ublížit. A nemyslím ponořit celé světlo, prostě jen namočit hlavně spoj.

18.08.2012, 21:31 |
FBS voda že nemá čemu ublížit?? to si děláš srandu. :-) i Xenonman by určitě povyprávěl co dokáže voda...