Navštíveno 1339x

Potrebuji omotat svody na motorce.cca dvakrat metr delky o pruneru trubky 50mm.
Dost z vas tady uz motalo...kolik bych mel tak koupit cca? :-D
Záleží jak moc budeš překládat a tím pádem zda 1" a nebo 2" palcovou. V zásadě tohle musíš udělat z jednoho balení jak nic. Hlavně pak pořádně zalakovat barvou na výfuky aby se čas rozpadu prodloužil ;)
Radsi bych dal 2palec,kvuli prekryti,ale mam dva docela ostry oblouky,tak asi budu muset pouzit tu palcovou...myslis jako ze jedno baleni na oba dva metry? To jsem pocital vic...
Mám tenhle tlumič cca. metr dlouhý o průměru nějakých 140mm a kupoval jsem na to jedno balení 2" s kámošem, tomu jsem poslal půlku a mě ještě kus zbylo a to jsou konce 2x přeložené.
Jinak na ohyby jednoznačně 1" ;)

Nedelaji se ruzna baleni,s ruznou delkou?cihnu k rajdlosovi co tam ma;-)
Já vím jen o 15m, respektive když jsem to kupoval nic jiného nebylo ;)
25mm x 15m .myslis ze jeden kus bude stacit?
Jsou jeste 30m a nebo jen 4.5m
dkyz to tak pocitam,tak mam skoro o tretinu mensi obvod,delky sedi. Ja mam zase dva kusy,a taky budu pouzivat polovicni sirku. Ale pokud jsi pulku daval kamosovi,tak by mi ta 15tka teda mela stacit
JJ na trubku 1m s průměrem 50mm si myslím, že 1" těch 15m bude dost, ale Rajdlos poradí ;)
Mam ty roury ale dva kusy
JJ číst umím. Však já měl taky jen půlku pásky (a ještě zbylo) a obaloval jsem větší průměr ;)
Tak ti diky za rady. Cekal jsem,ze se ozves hlavne ty. Uz mam objednano. Tak se tesim na to motani :-D
Uz jsem neco taky omotaval,ale jsem hlava derava a nikdy si nepamatuji ceho a kolik jsem potreboval :-D proto jsem musel zalozit tema :-D
KaCzaba: koukal jsem, ze si tam u nas neco vytvoril, jinak muzu Ti poslat spesl tabulku podle ceho se to pocita ;-) A pak to muzeme dat dohromady.
myslim,ze co jsem objednal bude akorat. tak to posli..snad jsem dobre spocital ten obvod,ze budou stacit ty 20cm pasky :-)