Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > poradte rc vetrone rtf

o Navštíveno 1159x o
o 16.08.2012, 15:09 | xSam
Chtel bych si poridit nejakeho rc vetrone. Jsem v podstate zacatecnik, ale uz jsem trochu lital.
chtel bych neco s elektro motorem co vydrzi ve vzduchu vice nez 15min a jelikoz nemam nic tak rtf.
Taky by se hodilo neco odolnejsiho, az budu padat. Diky moc za rady, vubec nevim do ceho skocit, je toho tuna.
Cenove tak 4-5k, pokud se za to da neco sehnat.

o 16.08.2012, 17:36 | Paczqo
Nic.
RTF je hodně špatná cesta myslim že kdybys koupil nějaké slušné arf třeba EasyGlidera od MPX, dosadil si ho sám a koupil nějake slušnější radio z HK nebo bazarovku protožy ty co byvaj v setu za nic nestoji tak skončiš na stejné ceně ale v lepší kvalitě.
o 16.08.2012, 18:33 | Zdeny60
www.modelbazar.cz

Vybírej pro začátek něco z PP či extr. PST, nabídka je nekonečná, rádií taky - jak píše Paczqo.

Pokud si z PHY a pod. měst, tak systém 2,4GHz. protože v 35MHz je dost rušno, i když - jak lze pozorovat - je určitý návrat k 35MHz patrný. Značku si vyber dle vkusu - jsou de facto 3 - Graupner, Futaba, Hitec a pak ty dlaší, okrajoveji zastoupené v naší modelářské veřejnosti. Např. já mám asi 12 let starou soupravu Graupner MC16/20 35MHz a ani jedna porucha, rušení nevím co je a cena? Za babku dnes bazarech, kde lze odzkoušet a nebo Hitec ve vysoké výbavě nový za pár kaček - super volba.

Až se vymlátíš o zem, tak ti prodám 2metrovku s křídly se vzepětím do W, stavěl jsem to prodceru, která ale nelítá, je to vskutku éro, kde nabiješ a letíš se vším všudy, větru do 10m/s se to nebojí a v termice lítáš celý odpoledne. Trum je laminát, jinak klasika blasa/Oracover, profil E205 modif, řízeno S,V, 2 serva, motor AC 400W, regul. profi Master 40A, baterie 3xLipol nebo 10xNiCd/NiMh, cokoliv.

SUper realx a za cenu, co nabízíš.
o 16.08.2012, 22:01 | xSam
Když já jsem docela lama a nerad bych koupil něco co nebudu schopnej dát dohromady a nikdy nevzlítnu. Proto jsem zvolil RTF.
To se nedá fakt pořídit nic co je trochu slušný?

Mám to totiž právě na relax za barák na louku. Seberu éro a jdu lítat, moc se mi nechce se v tom vrtat.
o 16.08.2012, 22:07 | Paczqo
No právě proto kdž jsi lama se budeš s rtf akorát trápit protože na vysilačkach nic nenastavíš navíc ty setové věci byvaj dost na hranici použitelnosti a i tím materialem máš dané že tam nikde nebude hodinářská přesnost takže by tě čekalo nestale trimování a podobně. Doporučil bych skočil na rcmanii tam najit někoho z tveho okoli kdo modelaří a pomohl by ti jak s nakupem tak i se stavbou. To je podle mě nejlepši řešení jak se vyhnout zklamání a finanční ztrátě.
o 16.08.2012, 22:14 | xSam
Paczqo:
dobře udělám to tak, pár rad do začátku se bude určitě hodit.
Ještě se zeptám na jednu věc, kdysi jsem měl simulátor na PC a byla to paráda, jelikož jsem u toho visel hodně, ovládání letadla se mi dostalo do krve a v reálu se mi pak lítalo mnohem lépe. Existuje něco takového i dnes?
Něco jsem našel, ale nic mi to neříká, navíc ty ceny jsou leckdy šílené.
o 16.08.2012, 22:17 | Paczqo
Tak nej je Phoenix ale i další simulatory rc letadel jsou fajn a taky je dobré že pokud máš vysílačku co jde napojit k pc na ten simulator že si dost věcí ošaháš na svojí vysílačce a venku už to bude o dost lepší ale to se opět dostáváme k tomu koupit nějakou jinou než setovou vysílačku.
o 16.08.2012, 22:38 | nocarret
Já můžu nabídnout vysílač + přijímač Hitec neni to 2,4GHz ale na začátky to bude stačit a bylo by to za dobrý prachy...
o 16.08.2012, 22:44 | xSam
Hmm, dobře..
Uměl bys mi prosím poradit nějaké rádio, které půjde k tomu Phoenixu? A nestojí majlant?
o 16.08.2012, 22:47 | nocarret
kašli na simulátor..odkud seš? přijed na Ranou já něco bezmu a naučim, půjčim to neni problém .-)
o 16.08.2012, 22:48 | Paczqo | Upraveno: 2012-08-16 22:49:54
Hitec Optic 6, Spektrum DX6i, Turnigy D9x +- všechny kolem 1500,- i s přijmačem osobně bych šel asi do spektra ale to je asi tim že na letadla jsem měl 3x radio spektrum a na auta mam taky spektrum ale začínal jsem na opticu 6 35Mhz. s turnigy 9x zkušenosti nemám ale je docela rozšiřená tak bude asi mit taky něco do sebe. Všechno bazarovky teda a určitě bych dal na navrh nocarreta přeci jen je rozdil mezi monitorem/tv a skutečností dá ti to mnohem víc než simulator kterej sice taky neni špatnej a na některý věci je super ale pro tenhle začátek asi zbytečné když maš takovou možnost.
o 16.08.2012, 22:51 | xSam
Tak jako na Ranou to mám 50km, to bych tedy určitě dorazil rád:-)))
Díky moc kluci za rady a pomoc.
o 16.08.2012, 22:53 | nocarret
no tak neni co řešit se ozvi někdy :-)
o 17.08.2012, 06:06 | Hanz
mám od Multiplexu Easy Glidera Pro s novym trupem,zesilenym uhlikovyma trubickama,stridakem Ray (tusim rada 35..,tak trochu stihacka,),kuzel a sklopka Graupner,radio Hitec 5kanal,2 prijimace,od vanoc nove vsechny baterky...lezi mi to leto na skrini(nemam na to cas-rekonstrukce baracku),pokud mas zajem,ozvi se. necham za 3500,-
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3102 sekund.