Navštíveno 1179x

dnes po aktualizaci souboru v excelu mi vyskakuje tato hláška, žádný správce není jen já, jak to vyřešit? ostatní soubory v excelu běží normálně. Díky

Operace byla zrušena z důvodu omezení platných pro tento počítač. Obraťte se na správce systému.
Zkusil jsi to (PC) vypnout a zapnout?
(ne, nemyslim to jako joke)

15.08.2012, 14:53 |
Ravo hmm, zkus excel Spustit jako správce (s takovým tím bezva štítem). Pokud to pomůže tak si pak ve vlasnostech polaď práva...
tak restart nepomohl, a spustit jako správce - taková nabídka se mi nezobrazuje :-(

15.08.2012, 18:36 |
imax musis kliknout pravym tlacidlem na mysi v hlavni ponuce a tam vybrat spustit jako spravce.
jj to je jasné, ale nic s bezva štítem, resp. spustit jako správce tam nemám :-(
najed si na excel.exe, tam bys pres pravej mousebutton mel mit "spustit jako spravce", pripadne jeste pres SHIFT "spustit jako jiny uzivatel", treba admin :)
taky by mohlo pomoct postelovat "nastroj rizeni uzivatelskych uctu", coz je v olvadacich panelech\uziv.ucty
tohle je proste klasika W7, v tomhle pripade zlaty XP
tak pokud to spustím jako správce objevuje se stále stejná hláška, v nastavení řizení už. účtů nic nevidím co by mohlo být špatně, asi problém mezi klávesnicí a židlí