Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Je nekdo prodejce nahradnich dilu?

o Navštíveno 920x o
o 14.08.2012, 20:52 | kuja
Viz nadpis. Cekaji me tedkon kotouce na auto a katalogovy ceny se mi ted moc platit nechteji. Neni to o tom, ze bych na to nemel ( jedna se radove o cca 10tis),ale tenhle mesic sem uz za jiny veci platil skoro 30 :-D Takze pokud by to nekdo umel za min, bylo by to plus, prinejhorsim to holt zaplatim :-) A ted k faktum.

Jedna se o predni a zadni kotouce + desticky. Predni kotouce 280mm. Auto je Renault Laguna II Grandtour 1.9 dci 74kw. Vzhledem k tomu, ze auto jezdi denne by to nechtelo fakt zadnou cinu nebo neco blativyho.

Dekuji :-)

PS: Pokud by to nekomu vadilo, tak to klidne smazte.

o 15.08.2012, 16:22 | 20bad
přední ferodo kotouče 1471,- ks,zadní ferodo 720,-ks, přední desky ferodo premier 692,-, zadní ferodo 961,-, věci z autokelly
o 15.08.2012, 19:46 | kuja
Dekuju za nabidku. A to jako fakt stojej zadni kotouce s loziskem a abs krouzkem 721Kc? :-) Ja totiz na grandtouru musim mit jenom kompletni. Samotny tam nedam.
o 15.08.2012, 20:58 | Pavel 528
kuja:to je taky tezky,posilal jsem ti mail a ani zadna reakce...tak pak nevim,proc se ma nekdo snazit ti neco vubec nabizet....
o 16.08.2012, 19:02 | kuja
Pavel: Omlouvam se, tenhle mail mi zapadl ve spamu. Hned posilam. Dekuju.
o 16.08.2012, 19:08 | Pavel 528
ok,jasny....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3131 sekund.