Navštíveno 1024x

14.08.2012, 19:30 |
Komba Čau,umí někdo za hodně dobrej peníz tažný na Ducato rok 98.? U SVC Náchod je za 4500kč a to ještě bez elektriky,takže kdyby měl někdo slevy či lepší přístup k něčemu jinému,dejte mi vědět ;)
Tady jsem bral asi 4x, mám tam i nějakou slevou, ale musel by sis to vyzvednou, jinak bez slevy posílaj v pohodě.
[ Link ]
[ Link ] Tažný za 2200,-Kč + montáž, jen už nevím jestli to musí montovat nějaká pověřená osoba, nebo jakýkoliv mechanik a stačí doklady od tažného...
Montáž mechanicky musí zvládnout každý mechanik za chvilku snad ;o)
Montáž buď osoba s certifikátem a pak můžeš jít rovnou na registr nechat zapsat, samo kopii certifikátu a origo potvrzený typový list s sebou.
Nebo montáž sám, pak na technickou na schválení a pak na registr s origo typovým listem a schválením z STK.

14.08.2012, 20:05 |
Komba Podle obrázků mi to přijde jako hrozná skládačka:D ale co chtít za ty prachy a i by to stačilo.Montáž už bych si zvládl udělat sám,to je to nejmenší když povolim šrouby.Taky tedy díky :)
Co mam ted nejlevneji v nabidce pevne tazne,tak to vychazi na 2157kc,ale mam bohuzel spatnou zkusenost s posilanim,takze jedine osobni vyzvednuti.

15.08.2012, 19:44 |
Komba Tak zase to nemusí být úplně nejlevnější,aby to taky vůbec sedělo:D Protože u těch dvou odkazů ty obrázky musí být ilustrační,protože bych fakt nevěděl jak to tam napáchat.A myslim,že způsob uchycení bude vždycky stejnej na každý auto ať už je to jakýkoliv výrobce.