Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výlet s prckej

o Navštíveno 1448x o
o 12.08.2012, 22:23 | axetom
Zdar kluci. Mate nekdo tip na peknej vylet s prespanim ? jedu ja pritelkyne a malej (3 roky). Vubec nevim kam je pristi vikend vzit a nekam jsme chteli po cr vyrazit. Nejhorsi by to bylo asi s tim ubytovanim. fakt netusim:)
Poradite?:))

o 13.08.2012, 06:00 | Zdeny60
Ty woe, tak tyhle dotazy mě lámou v půli ROFL :-)))))))

o 13.08.2012, 06:31 | tmx.806
Zdeny60: asi jako zbytek fora tvoje topicy o autech... ;)

axetom: je to moc, minimalne zacni tim odkud jste a v jakem okruhu by to melo byt - tedy pokud chces nejakou odpoved...
o 13.08.2012, 07:23 | axetom
kluci sry byl sem nejak mimo:D jsme plzensko, ale krom moravy mi to je fuk:) malej zboznuje nakladaky, traktory a vse kolem. tak treba ideal nejaky muzeum s touhle technikou:) je fuk jestli to bude sumava, krkonose, praha..:)
o 13.08.2012, 07:37 | petr-a3
ja bych jel k Chomutovu, Cheb atd. to bude vylet na kterej budeš dlouho vzpominat...
o 13.08.2012, 07:55 | Spoiltak
Safari Dvůr Králové a rovnou spaní v hotelu u Zoo. Večer řve zvířena a krásně se usíná. Ubytování vypadá jak Merlose Place s bazénem uprostřed:-)Náš prcek byl nadšen a dokonce dosáhla chůvička do přilehlé rataurace (byl jsem nadšen i já). Jinak po cestě doporučuji Národní tech. muzeum v Praze. Samej traktor a "brm brm" :-)
o 13.08.2012, 07:59 | Lucni.konik
Národní technické muzeum, vedle je Zemědělské muzeum(traktory atd.)-Praha.
Teď o víkendu je třebas v Šiklově mlýně RC-day - modýlky - více na www.sikland.cz
V Čáslavi je taktéž větší muzeum zemědělské techniky.
o 13.08.2012, 08:05 | Zdeny60
Plzeňsko:

Zajeď na Šumavu, projděte si trasu Stará Pec - Plešné jezero - to ocení tatík s dítekm na zádech, Švanceberský kanál, výlet lodí, atrakce Frymburk,to ocení prcek, přírodní pastva dobytka a koní, večer dlabanec kdekoliv, ale doporučuji Penzion U Candrů ve Vyšším Bordě, kde je také krásné ubytování v domácím prostředí za pár peněz....Ani to za dva dny nestihnete:-)

o 13.08.2012, 17:46 | kozlustechnykus
Podivej se jestli se jeste pojede trucktriall. To asi ocenite oba. A pak v okoli se urcite neco najde.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3148 sekund.