Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dily na auto - aukro

o Navštíveno 2650x o
o 08.08.2012, 22:22 | lukee_cz
[ Link ]

Na co to resit potajnu...i kdyz zase az takto okate? :)
Staci si vybrat jake auto chcete, maji jich tam takhle dost...

o 08.08.2012, 22:26 | xenonman
bohužel vubec nevís co píšeš...

jedná se o poředváděcí vozy, nedostanou kastly, airbagy, brzdy, ostatní věcí jdou do aukce, kdy automobilka děla na vozech testy, nasledně se vydraží a prodají...vždy prijdou rozložené nikoliv celá kastle,

osobně nakupuji už jen od těchto prodejců, žádné čorky, ale dily co mají jasný původ...
o 08.08.2012, 22:28 | xenonman
tzn při jaké koliv kontrole ti nikdo neřekně, že más na vozidle kradené dily, dle mého názoru lepší než klasické vrakoviště, ale jsem v CZ takže proč zatím nevídět nejakou levou že :-)
o 08.08.2012, 22:28 | -tony-
Jojo, testovací auta z Polska... :)))))
o 08.08.2012, 22:29 | xenonman
pánové je to smutné jak to tady funguje, někdy je lepší si napřed zjistit fakta...
o 08.08.2012, 22:30 | shamania
Na jinem auto foru bylo zjisteno (kdyz se nekdo zajimal o jedny dvere), ze tento prodejce je z Polska a Kunovice jsou jen ceska "rozesilaci" pobocka, tedy nic skladem v CR. Takze ten puvod je s otaznikem.
Osobni zkusenost ale nemam..
o 08.08.2012, 22:31 | lukee_cz
ok, v tom pripade beru zpet (i kdyz vime jake papiry se tu daji a na co zaridit)...a jak pises, tohel je ta posledni vec, ktera tu kohokoliv napadne, kdyz vime jak to u nas chodi.
Ale pokud je to tak koser, tak sorry a nechal jsem se "zmast":)
Nicmene nic to nemeni na tom, co cloveka hned napadne pri pohledu na foto ;)
o 08.08.2012, 22:33 | xenonman
mihocar nikoliv tuším, je tám pár prodejců co mají hl. sidlo v poslku, nicméně záleží na prodejcí tam kde nakupuji já, mi ukaže i papiry od původu stav km a od koho to bylo koupené tzn jasný původ ...

do těch aukci když na to přijde má přistup jaká koliv firma co se zaregistruje, nej nabídka samo vyhravá..
o 08.08.2012, 22:35 | xenonman
podmínka aukce je vždy koupit celek, tzn neprodají ti jen dveře, myslim ted prodejce hlavního, ne to aukro...
o 08.08.2012, 22:42 | TROY
předpokládám že ty auta jsou testovačky ze západu - kamarád takhle jezdí pro koncern auta - jsou na tom ještě štítky,kroužky apod s evidenčníma číslama z testů jen třeba chyběj nápravy apod ale většinou celý auta minimálně poškozený
o 09.08.2012, 08:13 | tommas
S tímhle pánem jsem po telefonu jednou mluvil a je to tak říká xenon. Ale že se do toho nedá schovat nějaká levárna jako na spoustě vrakovišť se už nikdo nedozví.
Trochu mě překvapuje, že kdysi Škodovka hlásala, že se z testovacích aut nesmí do projede dostat ani šroubek. Asi je krize:-)
o 09.08.2012, 08:20 | AR
...když si vzpomenu kolik hongajů i30 letělo do šmelcu před zahájením výroby...to by měl takový aukro prodejce zajištené živobytí do konce života ;)
o 09.08.2012, 09:38 | tomas-x
shamania: rozesílací pobočka? Ta firma tu má normálně sídlo, autoservis a velké skladovací prostory kde ty díly mají. Sám jsem od nich bral řízení na vectru B a naprosto korekní jednání, dostal jsem všechny doklady.
o 09.08.2012, 10:29 | Rudi
Jako xenon, tady to bude opravdu takhle, ikdyž samozřejmě se do toho dá schovat všechno. Nicméně jde tam vidět i pravostrannej Yeti a s testovacíma pravákama Škodovka často po ČR silnicích jezdí...
o 09.08.2012, 10:59 | xenonman
včera jsem si dovezl nějaké dily a takhle vše pěkně označené

foto k příspěvku  od xenonman

o 09.08.2012, 16:20 | AR
to máte jak s cigánama, pár jich je slušnejch co poctivě pracujou ale zbytek nemakačenka a čorkaři ;)
o 11.08.2012, 15:19 | endru.ondra
xenoman: s5?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3198 sekund.