Navštíveno 2650x

[ Link ] Na co to resit potajnu...i kdyz zase az takto okate? :)
Staci si vybrat jake auto chcete, maji jich tam takhle dost...
bohužel vubec nevís co píšeš...
jedná se o poředváděcí vozy, nedostanou kastly, airbagy, brzdy, ostatní věcí jdou do aukce, kdy automobilka děla na vozech testy, nasledně se vydraží a prodají...vždy prijdou rozložené nikoliv celá kastle,
osobně nakupuji už jen od těchto prodejců, žádné čorky, ale dily co mají jasný původ...
tzn při jaké koliv kontrole ti nikdo neřekně, že más na vozidle kradené dily, dle mého názoru lepší než klasické vrakoviště, ale jsem v CZ takže proč zatím nevídět nejakou levou že :-)
Jojo, testovací auta z Polska... :)))))
pánové je to smutné jak to tady funguje, někdy je lepší si napřed zjistit fakta...
Na jinem auto foru bylo zjisteno (kdyz se nekdo zajimal o jedny dvere), ze tento prodejce je z Polska a Kunovice jsou jen ceska "rozesilaci" pobocka, tedy nic skladem v CR. Takze ten puvod je s otaznikem.
Osobni zkusenost ale nemam..
ok, v tom pripade beru zpet (i kdyz vime jake papiry se tu daji a na co zaridit)...a jak pises, tohel je ta posledni vec, ktera tu kohokoliv napadne, kdyz vime jak to u nas chodi.
Ale pokud je to tak koser, tak sorry a nechal jsem se "zmast":)
Nicmene nic to nemeni na tom, co cloveka hned napadne pri pohledu na foto ;)
mihocar nikoliv tuším, je tám pár prodejců co mají hl. sidlo v poslku, nicméně záleží na prodejcí tam kde nakupuji já, mi ukaže i papiry od původu stav km a od koho to bylo koupené tzn jasný původ ...
do těch aukci když na to přijde má přistup jaká koliv firma co se zaregistruje, nej nabídka samo vyhravá..
podmínka aukce je vždy koupit celek, tzn neprodají ti jen dveře, myslim ted prodejce hlavního, ne to aukro...

08.08.2012, 22:42 |
TROY předpokládám že ty auta jsou testovačky ze západu - kamarád takhle jezdí pro koncern auta - jsou na tom ještě štítky,kroužky apod s evidenčníma číslama z testů jen třeba chyběj nápravy apod ale většinou celý auta minimálně poškozený
S tímhle pánem jsem po telefonu jednou mluvil a je to tak říká xenon. Ale že se do toho nedá schovat nějaká levárna jako na spoustě vrakovišť se už nikdo nedozví.
Trochu mě překvapuje, že kdysi Škodovka hlásala, že se z testovacích aut nesmí do projede dostat ani šroubek. Asi je krize:-)

09.08.2012, 08:20 |
AR ...když si vzpomenu kolik hongajů i30 letělo do šmelcu před zahájením výroby...to by měl takový aukro prodejce zajištené živobytí do konce života ;)
shamania: rozesílací pobočka? Ta firma tu má normálně sídlo, autoservis a velké skladovací prostory kde ty díly mají. Sám jsem od nich bral řízení na vectru B a naprosto korekní jednání, dostal jsem všechny doklady.

09.08.2012, 10:29 |
Rudi Jako xenon, tady to bude opravdu takhle, ikdyž samozřejmě se do toho dá schovat všechno. Nicméně jde tam vidět i pravostrannej Yeti a s testovacíma pravákama Škodovka často po ČR silnicích jezdí...
včera jsem si dovezl nějaké dily a takhle vše pěkně označené

09.08.2012, 16:20 |
AR to máte jak s cigánama, pár jich je slušnejch co poctivě pracujou ale zbytek nemakačenka a čorkaři ;)