Navštíveno 1548x

Jaká je prosím velikost klíče na olejový filtr pro Škoda Octavia I TDi 66kw,81kw a 74kw. Myslím že buď 74mm nebo 76m přesně nevím. A kdy ho levně sehnat?
teď jsem volal tatíkovi a prej mu to skoro dycky šlo povolit rukama , dyž nešlo , což bylo málokdy , tak klasickým řetízkáčem na filtry , obojí přes hadru.
PS: kde ušetříš tam

08.08.2012, 21:36 |
rcman Taky bych to vzal klasika přes řetěz nebo rukou. Ještě jsem nezžil že bych na to musel brát nákej mega klíč.

08.08.2012, 21:38 |
Ravo klasika, zkusit rukama, pak přes hadru, pak řetízkáčem a kdyby ani to nepomohlo, tak na hovado probodnout tlustým šroubovákem a pak máš páku jako víno. Jinak samozřejmě počítej že všude bude valit olej, tak si pod to dej nějáký pekáč nebo tak
Přesně tak, šroubovák je klasika...
no ale oktavka ma jen vlozku, a povoluje se to vicko, takze tam toho moc nepropichne, ne?
Máš pravdu, tak to se omluvám za mylné informace, netušil jsem, že zrovna u Octavie je něco takového.

08.08.2012, 23:41 |
Ravo jj, souhlas, něják jsem se překoukl na jaký je to auto. Měl bych omezit to pracovní nasazení (a chlast... ;-)
S tou maticí jsem nikdy neměl problémy, použíj přiměřené násilí...a když se to náhodou zničí, tak to stejně bylo pokažený a musí se to vyměnit :)

povolovat rukama to jde, ale není to ideální, vzhledem k tomu, že to je plastové.
Potřebuji toto
[ Link ]
rukama, případně hrubší smirek do ruky, aby to neklouzalo, pokud není origo klíč :-)

13.08.2012, 12:48 |
TUNER Přines víčko Bobe,něco na to vypálíme )))
tak klíč už je doma od HAZET, zrovna moc se mě nechtělo to plast. víčko rvát přes smirek
správná volba. Takt o má být ;-)