Navštíveno 2003x

Pokud se tu najde dobrá duše, co se v tom orientuje, tak jsem na ICQ 306011919 nebo mailu jkarlovsky@revilohifi.cz. Předem moc díky, moc mi to pomůže..
tohle jsem zkoušel a nemaká mi to. Asi něco dělám špatně.. :-(

07.08.2012, 22:19 |
snoop69 | Upraveno: 2012-08-07 22:28:43
A chceš něakej free trial nebo full přes warez :)
zkus toto :
[ Link ] Jinak já používám tento podle mě je nejspolehlivější
[ Link ] ,ale hodně záleží na kvalitě toho PDF a potom je potřeba upravit měřítko, protože to přesně okopiruje velikost z PDF.
já potřebuju předělat jen návrh krycí mřížky na tento formát souboru. Stáhnul jsem už asi 5 typů různých "převaděčů" a buď mi z toho nic nevyleze, nebo mi z toho vyleze nějaká dětská kresba, nebo to pak nemůžu zas ničím otevřít. Vzhledem k tomu, že tomuhle prd rozumím, bylo by nejlepší někomu poslat návrh mřížky a ten dotyčný, aby mi poslal zpět soubor, který budou moci použít na řezání laserem.. :-D
Je jasny ze to nejde.
PDF neni soubor na to urceny.
Cili nikdy nebude z PDF zadnym prevadecem poradny plnehodnotny DWG ci DXF podle ktereho muzes nechat rezat trrba plazmu, laser atp.
Az ty novejsi AutoCady maji prevod ulozeneho workspace ci layoutu do PDF. A dokone tam ulozi i vrstvy a v Adobe PDF Readeru se to da prohlizet.
Cili jedine z tohoto technictejsiho PDFka udelas neco jakoby To, co otevres v AutoCadu a a mozna neco upravis ale radeji s rim nepocitej.
Co presne potrebujes? Kdyztak mi to posli a ja se na to kouknu v autocadu a treba to prekreslim.
Nejlepsi by yblo to upravit treba v praci v Sigmanestu sle tam pujdu az za dalsi tyden. To asi uz je dlouho co?

08.08.2012, 16:13 |
tHom Jestli ještě potřebuješ, tak mi to hoď na mail..
hod sem to pdf....neco mi rika, ze se snazis prevezt bitmap hozeny v pdf do cadu, coz samozrejme tak easy nejde :)
Kluci díky, ale už jsem to pořešil. Skutečně se jednalo o bitmap. Tak jsem to překreslil v Corelu do křivek a uložil jako požadovaný soubor a pohoda. Sice mě to teda dalo, ale nakonec jsem si poradil.. :-)