Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > golf 3 - prodat celý nebo na díly?

o Navštíveno 1286x o
o 06.08.2012, 16:15 | capo
Pánové, řeším následující dilema. Na zahradě mi překáží vw golf z roku 1993, plně funkční a pojízdný. Je pravda že zrovna o víkendu prasklo brzdové vedení, ale to se dá opravit. Více info zde: [ Link ]
Vzhledem k tomu že není zaplacena EKO daň, je požadovaná cena za tento vůz zřejmě moc vysoká. Mým cílem je zbavit se toho s co nejmenším úsilím a zbytečným neproděláním (např nechci ho dát za 5 tisíc).
Tedy je otázkou - má smysl rozprodat díly a zbytek dát na eko likvidaci? Já netuším za kolik by se jednotlivé díly daly prodat, z toho co má nějakou cenu mě napadá sedačky, palubka (interiér obecně je fakt v supe stavu), letní kola + pneu, zimní kola + pneu a potom třeba motor, převodovka nebo tak něco. Tušíte někdo nástřely cen těchto dílů, zda má smysl o tom uvažovat? Nebo je to moc pracné (já z toho jsem schopen sundat max ten interiér, ale určitě ne motor) a na vrakovišti by mi za to nic nenabídli?
Co myslíte?

foto k příspěvku  od capo

o 06.08.2012, 16:25 | M.a.R.i
15 je asi fakt nesmysl bez zaplacený ekodaně. Navíc když to má těď prdlý to brzodvý vedení. Opravil bych to vedení a pokud by si to prodal za 10, tak budeš rád.

Na díly třeba dostaneš 20k, ale můžeš to rozebírat třeba rok a zbytek dáš na vrakoviště. Pokud nebudeš ochotnej věci vyndavat sám a posílat, tak tím ztratíš další zájemce. A budeš muset čekat na někoho kdo přijede, vymontuje, zaplatí a odjede :)
o 06.08.2012, 16:38 | CVakk
Bejt to felda tak už je dávno pryč, ale takovýdle fajn vozidlo na pěknejch kolech nikdo nechce...
o 06.08.2012, 16:39 | TROY
kdyby to šlo na díly beru ty ostřikovače :o) - tyhle vysoký schánim
o 06.08.2012, 16:53 | rcman
Pokud nemáš místo, čas a nervy tak jedinně v celku! Na ND je to moc o ničem a než něco vyděláš, všechno to stejně utratíš...

Škoda že to je benzin. Bejt to v naftě, tak bych to bral i stou závadou na brzdách.

Prodej to jako komplet a máš po starostech!
o 06.08.2012, 17:15 | Nismo.Power
oprav brzdy prodej to celý třeba za 10 a neřešit.... 15 je už nesmysl neb to pak všeho všudy výjde někoho na 25....
o 06.08.2012, 18:22 | Unihero
lol, rozprodáváal jsem vento TDi a za měsíc bylo pryč kompletně, výdělek kolem 60 tis, ale je to 3,5 roku zpátky. denska jsou ceny off.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.41 sekund.