Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaky domaci el. gril?

o Navštíveno 2263x o
o 06.08.2012, 07:13 | eldik
Rád bych získal nějaké reference apod. od lidí, kteří doma používají elektrické gril?
Díky moc

o 06.08.2012, 07:42 | eldik
Rekněme v cenové hranici do 3000 Kč.
o 06.08.2012, 09:05 | Mr.Scully
Na základě recenzí jsem si před časem koupil tenhle, ale nevím, jak posoudit, jestli je dobrý nebo ne :-) Už se mi podařilo vyrobit luxusní masíčko, i tuhou flaksu - nejdůležitější je asi lidský faktor :-)
[ Link ]
o 06.08.2012, 09:29 | TicTac
Máme tento:
[ Link ]
A je to super - rozložíš a griluješ (steaky, burgery, zeleninku, atd.), složíš a zapékáš (bagetky, atd.).

Taky máme tento:
[ Link ]
Je to náhrada za normální grilování venku. Z jedné strany je hladký (jako grilování na kamenu) a z druhé strany je vroubkovaný (jako grilování na roštu).

Co opravdu nechceš je toto:
[ Link ]
A podobné hrůzy, které nejdou vyčistit a jejich použítí je složitější než u klasicjého grilu na uhlí.

Doufám, že jsem poradil.
TT.
o 06.08.2012, 09:49 | eldik
Diky moc,
ma jeste nekdo nejake zkusenosti?
o 06.08.2012, 09:57 | Big_Max
Pokud nějakej základní tak klidně [ Link ] učel to splní taky a cena směšná ...

Potom pokud něco lepšího a hlavně praktičtějšího a víceučelovějšího tak v tvé relaci bych volil [ Link ]

Ale stejně bych asi přemýšlel jestli nepřihodit a nejít opravdu do jednoho z nejlepších v tomto [ Link ] nebo jakýkoliv catler GR801x.

Tomu sencoru se sice povedlo se catleru dost přiblížit a je to super podstatně levnější alternativa, ale zpracování je catler jinde a i věci které člověk pozná opravdu až u používání jakou povrchová uprava grilovací plochy, a vubec technologie grilovací plochy kdy je skvělé rovnoměrné rozvádění a udržování tepla.
o 06.08.2012, 10:27 | Paczqo
Mám doma tenhle [ Link ] a maximalní spokojenost dobře se s nim pracuje, nezabere tolik místa, hezky se čistí a tim, že většinou grilujm jenom dva tak plocha dostatečná.

Měl jsem předtim šílenost jak dával TicTac toho concepta akorat hyundai a nikdy víc akorat pro zlost to skládat, čistit a nedejbože použit to venku na těch nohách je to nestabilní až hrůza. A co se tyka grilovani samotneho tak to bylo dost bída protože pod roštem je topna spirála a ta diky odkapavajícímu tuku hoří nebo se obalí a naopak v tom místě pak nehřeje atd takže se na tom hodně těžko vařilo navic neustale hlídání vody v te misce pod spirálou bylo taky docela otravné.
o 06.08.2012, 11:32 | Tomas
Ako Paczqo, s priatelkou ho mame rok a uplna spokojnost.
o 06.08.2012, 12:16 | tappaja
Gastroback 42504 (Catler u nas) Moc peknej gril, funguje paradne.
o 04.12.2012, 16:32 | cupra.165
Tapiku,vyjde lip kupovat ten catler u nas nebo v zahranici? Pocitam,ze ho mas asi z ebay,vid?
o 04.12.2012, 17:53 | tappaja
Mno, koukam na to, ja kupoval Gastroback 42504 za 157Eur onehda...
u nas [ Link ]

a ted co jsem koukal, tak je ten Gastroback vylepsenej, ale i cena je "vylepsena" [ Link ]
o 04.12.2012, 17:58 | cupra.165
Koukam koukam a je to temer vsude stejny,tak je to asi jedno. A jinak spokojeny?
o 04.12.2012, 18:37 | tappaja
Ma ho bracha a spokojenost...
o 06.12.2012, 18:33 | hifim@ni@k
Catler je výborný.
o 06.12.2012, 23:15 | cupra.165
Nakonec sem vydrazil catler GR8012 na aukru za 5300.- i s dopravou. Tak budu snad spokojeny,uvidime .
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3076 sekund.