Navštíveno 7517x

06.08.2012, 00:21 |
camron | Upraveno: 2012-08-06 00:22:11
Tak se zdá, že pomalu ale jistě nadešel čas pro výměnu tlumičů pérování. Zjistil jsem ale, že číslo, které je na těch původních uvedeno, odpovídá dle ETKY tlumiči paketu pro špatné cesty. Tak se ptám, čím se tento tlumič liší od standardního a zda ho mohu standardním tlumičem nahradit (například Bilsteinem B4)? Bude se tam lišit i něco jiného (uložení, apod.)? Jedná se o OII.
pokud budeš přecházet z paketu pro špatné cesty na klasiku, je potřeba vyměnit komplet předek i zadek tlumiče a pružiny vepředu, jinak ti to nebude výškově sedět - s paketem je to o nějakých 15mm výše než klasika. Samo můžeš "risknout" pružiny nechat a použít standard tlumič, je tam však riziko (sice malé), že ho prorazíš a dodavatel ti to pak jako reklamaci neuzná.
To je na te Octavii Scout ne? Jak jsou vyvysene ne?

06.08.2012, 12:35 |
tommas | Upraveno: 2012-08-06 12:35:50
nn, je "paket špatné cesty" (auto je o kousek výš, plechový kryty podvozku) kldině pro předokolku a pak je ještě Scout (vždy s haldexem), který je ještě výš, pokud se nepletu.

06.08.2012, 17:00 |
rcman Jednou jsem se nechal ukecat u OII abych na to objednal dodatečně tlumiče a pružiny pro špatné cesty. Nakonec se stoho vyklubalo že to má i jiný těhlice a to už nebyla výměna za pár stovek jak technik původně někomu nasliboval.
camron: Pokud chceš, hoď mě VIN číslo do emailu a já se ti podívám co by si tam mohl případně namontovat a kolik by to stálo.