Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hořící Lambo

o Navštíveno 2350x o
o 03.08.2012, 12:51 | giuseppe
[ Link ]

...asi bych s takovým autem taky odbočil k benzínce, kdybych neměl hasičák..v Příšovicích je odbočovací pruh před pumpou dostatečně dlouhý. Kdo by zastavil na dálnici a nechal auto shořet?

o 03.08.2012, 12:56 | H-Honza (M)
pobavilo, jinak samo mi to taky prijde logicky, uz vidim zoufalce na dalnici jak beha a mava a kolem nej lita jedno auto za druhym a nezajem, nemluve o tom ze si umim predstavit ty myslenkovy pochody malyho ceskyho cloveka jedouciho kolem, ja rikam ze by se pomoci nedockal tak jako ten evem v Praze.
o 03.08.2012, 13:12 | JP
K Lamborghini ty plameny prostě patřej:DD

Jinak mi to s tou benzínkou taky přijde jako ideální nápad, píšou o tom jak kdyby si zajel až ke stojanu a jal se to hasit naturalem...
o 03.08.2012, 13:12 | Rustapha-659
Já myslím,že udělal to nejlepší,co mohl a poradil si jako profík...ovšem experti v diskuzi melou hov** o obecnym ohrožení a podobnejch nesmyslech...navíc i kdyby někoho na dálnici s hasičákem sehnal-těžko sežene tři velký(který potřeboval).
čili v kostce jao H-H. :o)Za mně palec hore!
o 03.08.2012, 13:31 | Tuner#2
NJ tn.cz aneb TV ho*na... Co od toho čekat?

Jinak jako H-Honza!
o 03.08.2012, 13:47 | Veva
palec nahoru, zachoval se jak nejlépe to šlo a je vidět, že to nebyl nějakej vocas, když zastavil dá se říct ještě před benzinkou...
o 03.08.2012, 13:57 | Only_One
zachoval se jako debil.. protože kdyby se mu to nepodařilo uhasit, což nemohl vubec tušit co se bude dít tak jet ke stojanu u benzíny je fakt ten nejvíc nejdebilnější nápad. Ano jsou tam hasičáky a je dobré, že se to podařilo uhasit, ale v opačném případě to mohlo být dost brutální, stojí sice "relativně" daleko od stojanu, ale v té trábě mohli být stáčecí tanky na benzín, větrání dosávání atd atd.. Za mě palec dolů. Ale jsem rád, že se to podařilo uhasit.
o 03.08.2012, 14:08 | giuseppe
[ Link ]

podle fotky to hasil vedle stojanu..dalo se zastavit na průběžný silnici, ale měl fofr a to je těžký rozhodnutí..
o 03.08.2012, 14:31 | tappaja
Benzinky vybuchujou jen ve filmu, tam jsou urcite takovy protipozarni zarizeni, ze i kdyby zajel ke stojanu a blaflo to, tak obsluha spusti hasici zarizeni a v mziku je uhaseno. Jen by to asi stalo jako to lambo.
Jinak tyhle italsky mrd*ky horej na muj vkus az moc casto.
o 03.08.2012, 14:52 | Only_One
To tappaja :-) ty voe ty jsi najivní :-D prej obsluha spustí hasící systém :-D Tak to buď v klidu, drtivá většina benzínek žádnej takovej systém nemá (možná že dokonce žádná), úprotože by to nikdo nikdy nezaplatil. Jediné co je, jsou protiplamenné pojitky (které by měli být) na potrubí mezi nádrží a stojanem. A vůbec nemusí jít o výbuch a bude tam potíží až až.
o 03.08.2012, 15:03 | Nismo.Power | Upraveno: 2012-08-03 15:03:58
hořící ital :) kua hořej vůbec jiný auta někdy krom itala a francouze ? :D
o 03.08.2012, 15:07 | zipp
Nismo: bmw 5, eva,... hoří kde co ;-)
o 03.08.2012, 15:08 | tappaja
Ja zapomnel, ze jsme v CR... videl jsem nejaky videa, kde se spustilo hasici zarizeni na benzince a byl to fofr.
o 03.08.2012, 15:12 | Proffesor_W
Nismo - na youtube je docela dost videi horicich cadilacu, chevroletu, pontiacu :)
o 03.08.2012, 15:15 | Only_One
Ty jsi asi viděl toto Youtube video:

Tak to tě garantuji, že není v CZ ani jedno takové
o 03.08.2012, 15:23 | Only_One
případně by se ti určitě líbilo toto :-D :-D
Youtube video:
o 03.08.2012, 15:26 | Nismo.Power
auta co hořej samy od sebe tak prostě sou 99% jen ital a francouz nemuzu si pomoct :))) cokoliv jinyho shoří tak se v 99% případů příjde na to že za to může "kutil domácí" nebo neodbornej zásah :) co pak shoří kdeco když někdo nechá hadr pod kapotou .....
ale prostě ferka, lamba, renault to hoří jen tak z dlouhý chvíle :))
o 03.08.2012, 15:31 | tappaja
neco takovyho :o)
[ Link ]
o 03.08.2012, 16:35 | kozlustechnykus
Fuuuuuuuuuuj :D
o 03.08.2012, 17:05 | Proffesor_W | Upraveno: 2012-08-03 17:07:00
sem zkusil na youtube "... in fire" ,pocet videi horicich aut na prvni strance (videa typu part 1, part 2 brane jako jedno). Nevypovida to o nicem samozrejme, nicmene ...

ferrari - 10
lambo - 10
renault - 3
chevrolet - 7
cadillac - 12
corvette - 9

o 03.08.2012, 17:19 | Tuner#2
cadilac - 12

To není možné, to někdo úmyslně podpálil :)))))))))))))))))))))
o 03.08.2012, 20:11 | MazliG
kdyby mi hořela "jenom" okta za 3 kila tak bych taky jel někam kde mi nejblíž pomůžou - dobře to udělal kolik ...
o 03.08.2012, 20:32 | Proffesor_W
Na nove prave rikaly ze nebyl pri smyslech ze to mohlou vybouchnout to auto, a pak mohlo vybouchnout i benzinka, a vsichni byly v soku, zkoprneli, sokovani, a mohlo to taky vybouchnout, skandal, vybuch, ohen, konec sveta!
o 03.08.2012, 20:36 | madmaik
aspon by meli o cem psat kdyby to vsechno vybouchlo jak v kobre11
o 07.08.2012, 22:13 | FBS
někdy mě sere co nám media serou do hlav... jako Proffesor
o 07.08.2012, 22:14 | FBS
ještě mi tam chybí, že Nova vypátrala že tou dobou jel kolem autobus s dětma na tábor a že mohlo dojít k šílenýmu neštěstí, "kdyby to bouchlo"
o 07.08.2012, 22:22 | hanx
o serioznosti zpravodajství v CZ televizích a zvlášť na Nově jsem ztratil iluze už dávno.

A k těm videím na yt hořících aut bych doplnil jedno - mnohem víc lidí se podívá a hořící Lambo (nebo jiný slavný, drahý atd. auto) a mnohem víc lidí by to taky natočilo a dalo na YT, takže asi tak :) Hořící Škodu Fobii by nejen nikdo nesledoval, ale taky by to možná ani nikdo nedával na youtube :)))
o 07.08.2012, 22:27 | schwaboid
Ty děti totiž měli k obědu mexický fazole, byly děsně natlakovaný a pedofilní řidič jim nechtěl zastavit, bo se bál přepadení na odpočívadle ....
o 08.08.2012, 01:59 | JP
hanx: Na jednu stranu je exotický auto určitě zajímavější objekt k natočení a hození na youtube, na druhou stranu na silnici potkáš asi tak 1 Lamborghini na 10.000 Fabií:))

Supersporty obecně jsou náchylnější k požáru, protože mnohoválec o 500+ koních logicky produkuje nesrovnatelně víc tepla než nějakej běžnej (navíc třeba naftovej) minimotor se kterym musí člověk v zimě jezdit v kulichu. Když se k tomu přidá to, že většinu takovejch aut lidi vytáhnou jenom když je venku hezky (teplo, slunečno) a často jedou svižnějším tempem, nároky na odstínění okolo motoru/výfuku jsou asi docela vysoký. Zároveň je asi naopak tlak na to, aby bylo toho odstínění co nejmíň a nezvyšovalo hmotnost. Jak musí bejt rozpálenej třeba vejfuk na Aventadoru, když z něj skoro pořád sálá plamen?
o 09.08.2012, 09:01 | CervinVega
u starsich italskych ci francouzskych aut pridejme ze neni nic neobvykleho najit par uniku oleje, sem tam jiskrici drat v rozpadle izolaci, obcas ne uplne stastne technicke reseni (malo mista, vse nacpane pohromade)... fakt, ze majitele servis neprozivaji nebo auta zneuzivaji, tomu taky neprida...
osobne jsem ale videl i par favoritu horet u krajnice (hlavne v lete je videt u krajnice dalnic vypalene fleky, typicky na Hradec)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3262 sekund.