Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: rada s hdd

o Navštíveno 1371x o
o 02.08.2012, 22:37 | fredy
na noťasu který je teda ještě v záruce se mě objevila chybova hlaška od win7 že je asi disk poškozen a at si ihned udělám zálohu. tak jsem si stáhnul nějaký soft na kontrolu HDD a vyskočilo na mě toto, dá se to nějak opravit, nebo mám udělat zálohu a reklamovat?

o 02.08.2012, 22:39 | fredy

foto k příspěvku  od fredy

o 02.08.2012, 22:52 | Ghofig
stahnul bych HDTune.
tohle je jakejsi pochybnej program, kterej kontroluje, jestli soubor precte a ne povrch disku a chyby na nem...
o 02.08.2012, 22:57 | fredy
ok, už jsem ho spustil, tak pak dám report
o 02.08.2012, 23:02 | clown
najdi si HDD REGENERATOR.. :)
osobne moc neverim tomu co nejaky programek ve WIN hlasi .., ale uz jsem za tu dobu nejak vycvicenej ...

a pak je super i ten FAKE Antivirus :))
o 02.08.2012, 23:19 | fredy
rychlej test v pohodě a při tom mě vyběhla zase ta hláška...

foto k příspěvku  od fredy

o 03.08.2012, 08:38 | iwi
Zkusil bych ještě prográmek HDD Scan, nebo přímo old school chkdsk /R a uvidíš. Případně záloha reinstalace a pokud to bude hlásit dál tak asi reklamace.
o 03.08.2012, 09:00 | fredy
no ono se mu i docela často stane že má modrou smrt, nevím jestli to je RAMkou nebo HDD, ale prostě při práci najednou modro a pomůže jen reset
o 03.08.2012, 09:45 | duke
Každý výrobce HDD má svou SW diagnostiku, takže mrkni na stránky výrobce disku, zde si ji stahni a použij ji (bootovací, testuje mimo OS).
Dle mne je to nejobjektivnější test disku...
o 03.08.2012, 11:30 | Harryp
Jako první určitě udělej zálohu! Obecně je dobré zálohovat. Většina na to kašle a pak se diví :-(
o 04.08.2012, 09:29 | fredy
Zalohu pracovnich veci mam na dropboxu tak jsem nastesti v pohode. Ale spousta dat ktere hodne zabiraji myslim zalohovane uz moc nejsou. Jako fotky atd. Kazdopadne notebook uz klekl. Teda udelal jsem test HDD a vse bylo v zelenem. Ale pri vypnuti se uz nechce nacist HDD a vypada to na kabel. I me to pise ze je asi v riti. Otazka da se ten kabel vymenit samo domo? Ikdyz je to v zaruce. A dalsi. Kdyz to dam do servisu zustanou me tam data kdyz to budu chtit? Radeji asi ten disk vydelam a koupim na nej kabel s usb a pretahnu si vse do druheho PC a pak to dam asi v klidku reklamovat...
o 04.08.2012, 10:48 | fredy
Tak uz z toho hdd taham data. Je opravdu v poradku a odesla teda kabelaz... Uff ;)
o 05.08.2012, 16:43 | Jozzo
no jo ty IDE kabely už taky něco pamatujou :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3487 sekund.