Navštíveno 1371x

02.08.2012, 22:37 |
fredy na noťasu který je teda ještě v záruce se mě objevila chybova hlaška od win7 že je asi disk poškozen a at si ihned udělám zálohu. tak jsem si stáhnul nějaký soft na kontrolu HDD a vyskočilo na mě toto, dá se to nějak opravit, nebo mám udělat zálohu a reklamovat?

02.08.2012, 22:39 |
fredy
stahnul bych HDTune.
tohle je jakejsi pochybnej program, kterej kontroluje, jestli soubor precte a ne povrch disku a chyby na nem...

02.08.2012, 22:57 |
fredy ok, už jsem ho spustil, tak pak dám report

02.08.2012, 23:02 |
clown najdi si HDD REGENERATOR.. :)
osobne moc neverim tomu co nejaky programek ve WIN hlasi .., ale uz jsem za tu dobu nejak vycvicenej ...
a pak je super i ten FAKE Antivirus :))

02.08.2012, 23:19 |
fredy rychlej test v pohodě a při tom mě vyběhla zase ta hláška...

03.08.2012, 08:38 |
iwi Zkusil bych ještě prográmek HDD Scan, nebo přímo old school chkdsk /R a uvidíš. Případně záloha reinstalace a pokud to bude hlásit dál tak asi reklamace.

03.08.2012, 09:00 |
fredy no ono se mu i docela často stane že má modrou smrt, nevím jestli to je RAMkou nebo HDD, ale prostě při práci najednou modro a pomůže jen reset

03.08.2012, 09:45 |
duke Každý výrobce HDD má svou SW diagnostiku, takže mrkni na stránky výrobce disku, zde si ji stahni a použij ji (bootovací, testuje mimo OS).
Dle mne je to nejobjektivnější test disku...
Jako první určitě udělej zálohu! Obecně je dobré zálohovat. Většina na to kašle a pak se diví :-(

04.08.2012, 09:29 |
fredy Zalohu pracovnich veci mam na dropboxu tak jsem nastesti v pohode. Ale spousta dat ktere hodne zabiraji myslim zalohovane uz moc nejsou. Jako fotky atd. Kazdopadne notebook uz klekl. Teda udelal jsem test HDD a vse bylo v zelenem. Ale pri vypnuti se uz nechce nacist HDD a vypada to na kabel. I me to pise ze je asi v riti. Otazka da se ten kabel vymenit samo domo? Ikdyz je to v zaruce. A dalsi. Kdyz to dam do servisu zustanou me tam data kdyz to budu chtit? Radeji asi ten disk vydelam a koupim na nej kabel s usb a pretahnu si vse do druheho PC a pak to dam asi v klidku reklamovat...

04.08.2012, 10:48 |
fredy Tak uz z toho hdd taham data. Je opravdu v poradku a odesla teda kabelaz... Uff ;)

05.08.2012, 16:43 |
Jozzo no jo ty IDE kabely už taky něco pamatujou :))