Navštíveno 851x

02.08.2012, 17:19 |
Verano | Upraveno: 2012-08-02 17:21:08
je tu někdo kdo tomu holduje? Jedná se mi o to, že mám nově bezdrátové připojení 20MB/s od amigonetu. Z routeru vysílám signál vzduchem ale i přes 220 zásuvkový adaptéry do stolního PC. Přes wifi jede net plnou rychlostí ,ale přes adaptéry na stolním pc je rychlost konstantní 3,5MB/s. Neporadil by někdo co s tím?
jestli používáš elektrické rozvody jako PC síť, tak ta ti nikdy nepojede full rychlostí, je to právě omezený...aspon co si pamatuju, ale muzu se mylit
když sem měl starej router a z něj přijímal 8MB/s tak ty zásuvky přijímaly plnou rychlostí, ted už ne
bassaqq: V čem to je jako "omezený" ? Dělají se 200Mbit - 500Mbit adaptéry powerline a rychlost je odvislá defacto na kvalitě elektrických rozvodů. Běžně se dá 100-150Mbit na měděných rozvodech i mezi fázemi dosáhnout.
Harryp: Myslíš že by mohl být problém těma adaptérama?sou už staré. Barák máme nový takže v rozvodech by neměl být problém. Nemůže být blbě nastavený router???
Nejdříve bych vyzkoušel NTB nebo PC přímo na tom routeru, pakliže to pojede plnou rychlostí, hledal bych chybu dále. Nicméně je divné, že se starým routerem to jelo dobře a po jeho výměně nikoli. Nemáš v PC přepnutou síťovku na 10Mbit?
tak to se omluvuju :) jsem asi zaspal dobu a netušil jsem, že už dělají něco tak rychlýho