Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help IT sítový expert

o Navštíveno 851x o
o 02.08.2012, 17:19 | Verano | Upraveno: 2012-08-02 17:21:08
je tu někdo kdo tomu holduje? Jedná se mi o to, že mám nově bezdrátové připojení 20MB/s od amigonetu. Z routeru vysílám signál vzduchem ale i přes 220 zásuvkový adaptéry do stolního PC. Přes wifi jede net plnou rychlostí ,ale přes adaptéry na stolním pc je rychlost konstantní 3,5MB/s. Neporadil by někdo co s tím?

o 02.08.2012, 17:23 | bassaqq
jestli používáš elektrické rozvody jako PC síť, tak ta ti nikdy nepojede full rychlostí, je to právě omezený...aspon co si pamatuju, ale muzu se mylit
o 02.08.2012, 17:27 | Verano
když sem měl starej router a z něj přijímal 8MB/s tak ty zásuvky přijímaly plnou rychlostí, ted už ne
o 03.08.2012, 11:24 | Harryp
bassaqq: V čem to je jako "omezený" ? Dělají se 200Mbit - 500Mbit adaptéry powerline a rychlost je odvislá defacto na kvalitě elektrických rozvodů. Běžně se dá 100-150Mbit na měděných rozvodech i mezi fázemi dosáhnout.
o 03.08.2012, 11:48 | Verano
Harryp: Myslíš že by mohl být problém těma adaptérama?sou už staré. Barák máme nový takže v rozvodech by neměl být problém. Nemůže být blbě nastavený router???
o 03.08.2012, 12:21 | Harryp
Nejdříve bych vyzkoušel NTB nebo PC přímo na tom routeru, pakliže to pojede plnou rychlostí, hledal bych chybu dále. Nicméně je divné, že se starým routerem to jelo dobře a po jeho výměně nikoli. Nemáš v PC přepnutou síťovku na 10Mbit?
o 04.08.2012, 07:43 | bassaqq
tak to se omluvuju :) jsem asi zaspal dobu a netušil jsem, že už dělají něco tak rychlýho
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3006 sekund.