Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kocourkov 1.

o Navštíveno 1519x o
o 02.08.2012, 14:03 | Veva
Tak když jsem četl tento článek, nevěřil jsem vlastním očím, to prostě nepochopím. Kocourkov hadr...
[ Link ]

o 02.08.2012, 14:07 | TROY
taky jsem to nepochopil - když jsi vožralej tak jsi hodnej? Opravdu žijem v kokotistánu kterej nemá obdob
o 02.08.2012, 14:19 | lukee_cz
TROY: vis jak, ozraly tou bouchacku poradne nezamiris, takze vlastne nikomu neublizis... :(
o 02.08.2012, 14:21 | tappaja
Bandu negru s letlampama na toho prvniho soudce. Ze se nestydi cu*ak jeden! Nebo mu pristala tucna sumicka na ucte, jinak si to nedovedu vysvetlit...
o 02.08.2012, 14:27 | Milhauzz
Čórkaře nesmíš natočit, devianta nesmíš svázat, ožraly se nesmíš ani dotknout ... ale běda jak si necvakneš lístek v tramvaji, exekučka hned.

Politici nosej domů víno a to je jen malá rybka, ruka ruku meje, stavby za miliardy, šílená korupce, já na bráchu - brácha na mě, na cestách se nedá jezdit.

Doprdele, proč platím daně? Co za to mám? NIC! Jen usměvavý čmoudy u socky, který pak spěchaj koupit fet nebo nakrmit automat.

Uf ... a je mi líp ...
o 02.08.2012, 14:40 | kozlustechnykus
Kurvadrat uz do pi Ale radsi nic. Toho prvniho soudce povesit za koule do pruvanu.
o 02.08.2012, 14:46 | Downland
Treba ten prvni soudce taky rad nasava a przni deti na taborech :/ Ta nase republika jde do hoven :/ To je jako na slovensku tam si imunitu zrusi u nas to za boha nejde :/
o 02.08.2012, 15:26 | Veva
je to postavené úplně na hlavu, všechnou pi*ou ke zdi, když půjdu s dítětem po ulici, nějakej ožrala mu začne nadávat, vyžadovat sex, dotýkat se ho tak na to mám jen koukat aby mě nezavřeli když se ožrali dotknu, to je ko*otina první třídy, toho prvního soudce bych poslal na tábor bandy negrů s letlampama
o 02.08.2012, 15:34 | Vencaf
no kdo ví,jak to bylo, novinky.cz je žumpoidní bulvár a je okurková sezóna, takže to mohlo bejt i jinak..
nicméně justice v ČR je ve slušnějch sračkách,o tom žádná, někde jsem četl dobrej článek o úpadku soudnictví a vymahatelnosti (resp. nevymahatelnosti) práva, když to najdu,tak ho sem postnu
o 02.08.2012, 16:12 | snoop69
Vy jste to nepochopily ten první soudce tam byl s nimi :))
o 02.08.2012, 19:12 | KyklopDLS
Taky mi to hlava nebere... Dnešní doba a hlavně politika a zákony ČR.

U nás v Kadani zase žhavé téma posledních let je tato kauza: [ Link ]
o 03.08.2012, 00:55 | kozlustechnykus
o 03.08.2012, 08:39 | shamania
Me tam dostava jedna veta bez zadneho dodatku/vysvetleni: Druhý z mladých vedoucích mezitím zemřel.
Proc? V jake souvislosti?
o 03.08.2012, 08:47 | CervinVega
shamania-holky z prvniho taboru ho umucily, ze je pripravil o prvni sex?
nevim, cele tyhle clanky mi prijdou, ze je nekdo pise od stolu, kolikrat jsou plne nespisovnych slov, spatny slovosled...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.314 sekund.