Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Umí někdo lépe herní ntb?

o Navštíveno 1020x o
o 02.08.2012, 10:34 | patryck
Umíte někdo sehnat tohle za leší cenu?
[ Link ]
Nebo podobnej notas.

o 02.08.2012, 11:39 | Tuner#2
Jedno téma nestačí?
o 02.08.2012, 19:30 | hanx
:D:D:D komu není rady... Fakt nechápu proč se ptáš a chceš poradit když tu nakonec sháníš to jediný na čem se všichni shodli že ne...
o 03.08.2012, 12:09 | MAX
Hele, já ten ASUS mám - akorát patnáctku - G53S - čtyřjádro i7-2630QM, s dvěma hybridními disky SSH 500GB a 8GB ramky s grafikou gf GTX460M a zatím spokojenost, co se výkonu týče - stříhám na tom videa a podobně a je to dělo.. Nevýhoda je brutální váha i adaptéru (je to cihla) a taky mi trochu vadí umístění USB a jack konektorů příliš ve předu po stranách - kabely se mi válejí v prostoru, kde mám i myš.. Ale jinak nic.
JO a grafárna vytopí malou pracovnu - ty výdechy vzadu fungují skvěle- ntb se nehřeje, ale z těch výdechů jde regulérně horký vzduch, jak s naplno puštěnýho topení v autě..
o 03.08.2012, 12:15 | M.a.R.i
digisys cz, najdi nejlevnější cenu na netu a oni ti ho dají za ty samý prachy, ale má to tu výhodu, že jsou oficiální prodejci ASUS. Takže to bude ntb pro ČR a ne nic dotaženýho z východu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3117 sekund.