Navštíveno 6779x

01.08.2012, 18:14 |
petis :-))
Flash je prostě s prominutím koko*

01.08.2012, 18:36 |
AllInOne | Upraveno: 2012-08-01 18:36:16
kokot je slabý slovo :o)
DBL audio CZ, asi vim co ta zkratka znamená :) "Xaru" vlastní přes 8 let, ale ani neví jak se to píše.
muj komnicek je basova sekce
Je to zdarma v ramci moznosti,ale kazdej mi neco da.
:-D

01.08.2012, 19:33 |
petis nevím jestli to tu už proběhlo, ale tady jedo video.
[ Link ]

01.08.2012, 19:37 |
petis

01.08.2012, 19:53 |
petis sakra to druhý video má bejt nejaký 10ti minutový:-(
ona i ta sekce pvc okna stojí za to .o)
ale jak jsem při práci mezi lidma tak před 5ti lety pochopil .. když někde něco není, tak to tam zkrátka není - a pak už se ani nedivim ... .o)
škoda,že si nenechá poradit,jak ste mu radily.Přidělává si práci ač ho to prej baví a pak to stejně nedodělá :( a navíc "odborně" radí dalším.Když tady vidim ty TUSy,tak sem rád,že mi Pepe napsal do mailu A 9813,9815,9835.Tak se podařila 9815 a stejný to bude i se zesilovačema,reprama.Jasně taky sem si to mohl udělat po svym a přemejšlet proč to nehraje...Díky Pepe a za tohle fórum :)

01.08.2012, 20:25 |
petis Pan flash řeší motaní cívek do repraku na odpadní rouru, nepozná rozdíl mezi 0,2mm plechem na který pan Ledvinka namotal cívku od 1,5mm trubky:-)Neví otom nic neví jakej lak jakej drát naco to namotat a jak, ale 100% ví že to bude dělat a že to bude fungovat.
TUSy ne,ale,to že někomu 10 lidi co vědí poradí místo Ravelandu aspoň Crunch a on stejně koupí Raveland...

01.08.2012, 21:14 |
CRK Můj Kanón ,jen vystřelit
.

01.08.2012, 21:30 |
macek :-)) je to bombardak:-))
Kup si místo roury raději novou vzpěru, debile :)

to je uzasny jak je tady videt jak kazdej nekomu lezi v zaludku a porad nekdo nekoho resi.... :-)
mne jen desi to, ze si s tim chce otevrit zivnost

01.08.2012, 23:28 |
macek Nechte ho bejt nedela nic spatnyho neprudi atd :-))
jako koukam na vsecky videa:-))komentar jak na GAY PARADE

02.08.2012, 01:58 |
JR Me je lito tech lidi, kterejm poradi ...
Jr: a co bys chtel zadarmo v ramci moznosti , teda i kdyz kazdej neco da :-)
Flash mi vzdycky zvedne naladu :o))))

02.08.2012, 17:51 |
Proffesor_W | Upraveno: 2012-08-02 17:52:02
lol takovy chrchlani mi delal i papirovej pioneer v bedne co sem nekde u zorra vyhrabal na hajzlu na 200W alpine a zrcatkama taky klepal, akorat teda misto nejakych prasivych koaxu poskakanych sem mel ve dverich Hifa Atlasy tak to i trosku hralo a ne jen chrchlalo :-/
jinac presne tahle videa mne donuti si koupit 8" v uzavrence :)

02.08.2012, 17:59 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-08-02 17:59:48
Proffesor_W: Pokud soudíš chrchlání podle videa 10:42, tak se sám schazuješ na úroveň flashe neb tohle prostě nepobírá mikrofon ve foťáku/telefonu nebo čím to točí. Ono to ve finále může hrát normálně "čistě", ale nechápu smysl si to točit na video aparátem, kde to nepobere mikrofon ;)))

02.08.2012, 18:03 |
Vencaf | Upraveno: 2012-08-02 18:10:12
lol: "som rád že sa tu objavil schopný audiofil"
neměl by někdo těm lidem na xsara fóru naznačit, o co jde?
btw už tam tlačí svoje rady do několik let starých vláken, klasika

02.08.2012, 20:57 |
hanx Já hlavně nechápu, proč sem ten člověk pořád chodí. Vždyť tenhle topic i všechny ostatní přece musel číst, to mu fakt neni divný že ho tady má tolik lidí za blázna?

02.08.2012, 22:20 |
Tendr tomu jedinýmu se divím i já... holt má výdrž chlapec :) asi jsme všichni debilové, jen on je génius
Ten kluk to asi bude myslet dobře, ale co z toho...

03.08.2012, 06:43 |
JR Zasadni problem je ten, ze si o sobe mysli, ze tomu rozumi.
Ty videa me bavi. Tam uz chybi jen pytlik bramburku vhozenej do toho jeho kanonu..
... ale to se všechno dočká.

03.08.2012, 14:10 |
Tendr Newman: lol, to mě taky pobavilo :)
celkem to jede i na audiowebu :o)
[ Link ]
kvuli bleskovi ze zachvili zhrouti celej net,jak bude prehlcenej tema jeho srackama :P
to je kretén, neví o čem mluví, neví jak reagovat a pořád mele to svoje... Pak nemá jít svět do háje, když existují takoví kokoti
to uz fakt nechapu.
Takze si nemuzu uz ani nahrat fotky,videa nic,sem pod kamerou.
No tak hlavne ze mate do koho delat,jen ty nadavky bych si u par clenu odpustil,to neni pekny.
Tak uz vim,ze musim koupit vzperu a vsechno zamykat vsechno i auto a barak.
Tak nevim jestli zajit na pcr nebo rovnou za pravnikem tohle uz jste fakt prehnaly!

17.10.2012, 03:33 |
Tendr Abys to nedotáhnul tak daleko, že opravdu skončíš pod kamerou.. V kazajce ve vypolstrovaný místnosti.
presne jak pise Samantus,ze me nekdo musi furt resit,a urazet,nadvat.
Nikdy sem nerek ani nenapsal ze sem genius a ostatni kokoti.
Videa sou stary jak metuzalem a fotky co mam tak co jako,udelal sem si album ,ale ted uz si prohlidnete velky kulovy. Lidi me tady pomlouvaj,nikdy nic nevidely ,ale hlavne hned napadání.urazky jak na zakladce.
Hodim sem prispevek ,kde frajerka vyrobi basak,celkem zajimavy,jenze hned musi jeden neco napsat proti me,a ostatatni se toho chyti.
Tak co to je? Hodim inzerat na barak a hned nahlaseno pro nic za nic a je toho vic,proto si kazdej budeme delat to svoje a nebudem se napadat pres ahc.
Hlavne se mi chtela polovina clenu nasackovat do baraku s basakama a jeste jako za dobry slovo,a mesic na to pomluvy urazky od tech lidi.
Tak ze admim to zamkne nebo smaze.

17.10.2012, 08:08 |
CRK V tom máš přesně pravdu, nikdo od tebe nikdy nic neviděl, pouze žvásty a když už tedy někdo něco viděl, tak to je síla... Nezlob se, ale jestli je tohle vrchol tvýho vývoje, tak to mně poser masér...
.

Antibas:-) To hraje ticho v plný amplitudě:-)
Čéče, tohle používá i Dynaudio, ale ty montují měniče za sebou. Aby tady neukradli patent.

17.10.2012, 08:48 |
Tendr Tak takovýhle uspořádání se samozřejmě používá, ty repra maj otočenou fázi oproti sobě..
ježíš :)) prej naladit neni žádná sranda. no ty seš trapák ...

17.10.2012, 10:12 |
Toxxx Flash: Nikto sa ti chlapecku nechcel nasackovat do baraku a nikto to nechce zadara. Takze sa ukludni. Ale sam si opat dokazal ze len kecas a nemas na to;) Som rad ze sa ukazujes ako debil neustale:) Hlavne ze ja ta urazam:) Ked vidim tak sa urazas totalne sam:D Normalne uz neviem ci nemas papiere na hlavu:D Toto si dat domov tak radsej toho geniusa:D:D

17.10.2012, 10:23 |
Toxxx A nezabudnite to tu zamknut aby sme dalej nemohli urazat nasho vazeneho clena.
Zdany60: je to isobarický zapojení, a tim že je v ISO tak nehučí jako klasickej bandpas a hraje s durazem uavřenky. Dynaudio používá taky iso,je to lepší, protože se ušetří místo. Ten basák ARN 6618 na to jak j malej,potřebuje velkou litráž na basreflex,proto se doporučuje do uzavřenek,al tohle fakt funguj...povrchovka měla být černý lesklý lak,al dopado to takhle.
Jako hraje to fakt pěkně v baráku.
Piště si svoje názory,beru ale urážky a zesměšňování vede ke kybršikaně a to by se asi moc webu nelíbilo,aby to řešil i někdo jinej ... bez urážek a nadávek, prostě v klidu.
jo hosi bacha na to ...je radne studovan a ve svem oboru odbornik,ktery take ma na to vse co nabizi živnostenské oprávnění,taže bacha mohlo by jít o poškozování dobrého jména firmy.................ale ????

17.10.2012, 15:10 |
Tendr kybršikana, to mě poser... kdo tě tu drží, chudáčku náš :)

17.10.2012, 15:13 |
Toxxx :D Ja uz mam dost:D

17.10.2012, 15:30 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-10-17 15:32:34
pepe689: nemam firmu,proto píšu kdo mi co dá,jinak mam živnost maloobchod velkoobchod.
Tendr: asi nevíš co to je,a i kdybych tady nebyl ,tak mě tady někdo bude řešit ,pomlouvat,urážet a shazovat... Prostě proč to nejde řešit normálně v klidu.
Klasický téma, co pak asi dělá náš Flešík,aha tak se na to všichni podivejte,"to je kre..én ,jé , to si fakt nechce... Všechno co dělám neni na parádu,ale testování... to sou testovací bedny,ne finále.
Lezete mi do věcí,řešíte moje fotky,nápady a zesměšňujete pro vlastní pobavení a většina z vás ani neví co fotim nebo vysvětluju,jen hlavně urazit aby ho smečka vzala mezi sebe. " Kdo chce s vlky býti ,musí s nimi výti" tady to fakt sedí.

17.10.2012, 15:35 |
Toxxx Flash: Vsak mal si sancu a premrhal si to. Chceli sme ta navstivit na cely den aby si nam zmeral repro a ukazal ze to vies. Ale vsetko si odmietol. Tak preco sa divis ze sa do teba vsetci navazame? Niesom blazon ktoremu poslem veci ked vidim co robi za testy s teslami za 100kc. Vsak ty si poriadny bassak v rukach ani nedrzal.

17.10.2012, 15:49 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-10-17 16:05:03
Toxxx: Emphaser X4 SPL 15" neni pořádnej basák ?GZHW38x taky mrcha ? Eminence Kapa 15LF taky šit ?? To nepočítám ty PA basáky, a bedny.
Eminence 12LFA taky mrcha ? SQ zatim u mě nebylo,to je fakt. Měl sem toho pod rukama fakt hodně,takže to tvoje tvrzení s teslama moc pravdivý neni.
Taky ještě tohle : Píše mi jeden klučina,jestli fakt dokážu spočítat bednu a změřit basák, že mu kámoš,na to nemá parametry a jeho kámoš s klubu Autohificlub řikal," jestli chceš přijít o basák,tak to pošli tomu "strejdovi a nezapomeň mu dát na cestu poslední pomazání"
Tak mi mladej píše co je na tom pravda. Jenže stejně mi věřil,basák poslal i když mě nikdy neviděl. Je to Rodek bez označení a ještě nějak přemotanej. Lidi mi píšou,mam ve schránce i 30 meilů kde vidim jen zájem,a takový topiky jako tady mě nechávaj v klidu,lidi už mi věří a čim víc bude spokojených tim víc nebudou věřit tomu co je třeba tady.

17.10.2012, 16:00 |
Tendr Já mluvim o tom, že xy lidí ti tu řeklo, že plácáš pátý přes devátý a většinou hlouposti a ty si stejně stojíš za svým.. Tak nevím jak můžeš mluvit o šikaně, udělal sis to zcela sám.. Nebo snad vidíš někoho jinýho, koho by tu hodně lidí posílalo neustále doprdele a on tu dál přetrvával? Mě je to docela jedno teda, ale kdyby na mě takhle někdo píčoval tak seberu poslední špetku rozumu, stáhnu vocas mezi nohy a vyseru se na to, neb asi bude někde něco špatně..
Nehledě na to, že Toxxx ti dal šanci ukázat co v tobě je a to jsi bojkotoval, tak už nevím o co ti jde.. Snad tě moc nešikanuju a nepošleš teď na mě pčr :)
Tendr: psal sem to dost jasně,každej má právo na svuj vlastní názor,ale nemusí mě hned urážet a nadávat. Co dělám špatně, klidně mi to vypiš na meila ať mam co číst.
A jak sem psal už mockrát " všechno se neukazuje "
Je mi jedno ,když mě tady někdo bude psát svoje názory,ale nedávky si nechce ...to mě vadí... názory ne..rád si přečtu názory lidí i když proti mě .

17.10.2012, 16:50 |
vypuk Co děláš špatně ti má ještě někdo vypisovat? Dopr*ele ku*a fix hergotšpic, ty si fakt natvrdlej - KAŽDEJ TI TO TU NAPSAL MINIMÁLNĚ NĚKOLIKRÁT!! Tak si to laskavě přečti zpět a dej už pokoj.. kuť si doma věci, a jestli chceš aby ti někdo věřil... pardon, na to už je pozdě :) měl jsi možnost, neukázal jses. Tak si laskavě pobal svoje náčiní a neotravuj na AHC Na druhou stranu vlastně ne, zůstaň tu a piš si ty svoje hovadiny dál, rád se zasměju takovým lidem, kteří si nenechají nic vysvětlit :)
pepe689: nemam firmu,proto píšu kdo mi co dá,jinak mam živnost maloobchod velkoobchod.:-))))
základy podnikání ti asi nic neříkaj:-)) opět děláš ze sebe vola. pokud seš osvč a produkuješ jakoukoliv službu tak musíš dát doklad. ten isobar nepotřebuju ani slyšet a už vím že tam je chyba co bude dělat bordel
Kallin: Já mám pochybnosti o tom, že ví, co znamená isobarický. Podle mě to tam jenom napsal, aby mohl dát větší cenu :)))

17.10.2012, 21:26 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-10-17 21:28:08
vypuk: snažim se sem nelízt,ale vy mě lezete do mojich soukromích věcí,který s ahc nemaj nic společného viz. rajče,youtube ,bazary atd... a pomlouváte vy mě,i když tady nejsem a veřejně,takže se prober a přečti co si napsal. Pokaždý mi někdo napíše,a hodí odkaz ,už tě zase řešej !!
Kallin: mam to pozastavený,takže osobní věc.
mam to jako vedlejšák ale tohle co dělám n"nedělám" na živnost!!. To by mě zajímalo proč by to nemělo fungovat,když to hraje a jak pěkně.
Ale to nemá cenu,ty nový sou navočkovaný psát proti mě a vědí prt co maj v kufru :D
Už nebudu odepisovat,kdyby něco tak na meila .
walish: Na tvoje pochybnosti dlabu. Isobarický za sebou,buď jako Push-pull (tváří v tvář s otočenou polaritou aby chodily spolu a ne proti sobě,ale jsou i verze za sebou atd... Na obrázku je sundaná vrchní deska,aby to bylo vidět i uvnitř. Takhle to nikdo neuvidí,dokud to nerozebere,ale to ti snad došlo.
Sem ochotnej se do meilu rozepsat, ale tady už ani prt...

17.10.2012, 21:30 |
JA Flash
hele když něco dáš na síť je to věc veřejná.A je tu riziko, že jsou lidi jiný než ty a budou nějaký reakce.
No a to přesně se stalo.Řešení?Pište si s fanoušky dopisy a nikdo ti do toho nebude kecat.
Jinak prostě fórum je diskuze, jakkoliv nepříjemná

17.10.2012, 21:31 |
hanx :-D aleluja?

17.10.2012, 21:33 |
CRK Kallin: doklad dát nemusí, ale přiznat jako zisk by to měl
FlasH AHC: pokud děláš jakoukoliv soustavnou činnost za účelem zisku a nedaníš, tak se dopouštíš daňového úniku

17.10.2012, 21:38 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-10-17 21:39:32
JA: bohužel máš pravdu,takže už vim že to takhle nejde. Beru to že se někdo podivá,řekne názor,beru, ale hned ty nadávky to už je trochu mimo míru a spadá to pod kyberšikanu.
Veřejný sítě už využívat nebudu, obrázky a videa budu posílat přímo na fanouškuv email.
CRK: mam pozastaveno,ale neboj se dělal sem poctivě daňové přiznání. Teď mam pozastaveno a tim nemusim odvádět ani přiznávat vůbec nic. Daňovej unik u mě fakt nehrozí :)

17.10.2012, 21:40 |
JA no já myslim, že některé diskuze na IDnes bys asi neudejchal, tady je to docela slušný...

17.10.2012, 21:43 |
Kesam :-)

17.10.2012, 21:47 |
CRK FlasH AHC: že nás to nenapadlo, takže všichni odevzdáme živnosťaký a nemusíme platit daně... ty woe, blesku :(
Takže pokud na to nemáš správnou živnost a ještě jí máš pozastavenou, tak se dopouštíš nedovoleného podnikání...
že to pořád řešíte ?! :-D
dyť je to jednoduché ..... OP

17.10.2012, 22:38 |
kis ty vole :D CRK co to tu rozvadiš? snad jeho věc ne? pošlite na něj policii nebo na něj bežte a rozbite ho. jinak do oči mu to neřekne nikdo , klasičtí forkaři !!!!

17.10.2012, 22:43 |
kis Nebo takhle byl jsem tu nový na AHC, chtěl jsem se zeptat Pana Petise kde sehnat lepidlo na basak a vlnovec ale bohužel mě poslal do piče jen že jsem se zeptal pak se nedivím že tu nemá cenu psat

17.10.2012, 23:39 |
CRK kis: jak mu to někdo může říct do očí? Když chtěli kluci přiject, tak je vyfakoval. A taky je mi u prdele jeho kšeftování, ale ten blábol co zas napsal ohledně daní jsem jako živnostník od roku 1997 okomentovat musel, protože ten moula pomotá snad všechno...
Kis_...a víš proč tě Petis poslal do pí*e?
Řeknu ti to takhle. Proč by měl sdělovat svoje know-how, když je jedinej kterej se široko daleko zabejvá opravama wooferů, skládání vlastních setupů atd. atd.
Myslíš, že když se s Petisem dobře znám a opravoval můj woofer a i kámoše vim co používá za lepidlo?
Proč trochu nehledáš...
[ Link ]

18.10.2012, 07:19 |
hanx 17.10.2012, 21:26 | FlasH AHC
Sem ochotnej se do meilu rozepsat, ale tady už ani prt...
17.10.2012, 21:38 | FlasH AHC | Upraveno: 2012-10-17 21:39:32
JA: bohužel máš pravdu

18.10.2012, 13:54 |
kis tomas.V : hele ja se ho normalně zeptal než se do toho pustím ,nechtěl jsem to nikam davat na opravu, tak jsem hledal a našel jeho, jenže borec vysoký ego a hned mě poslal do piče, pak asi nemá cenu psat tak jsem si poradil sám

18.10.2012, 14:03 |
Toxxx kis: Ukludni sa. Keby si poznal Petisa osobne tak to nebudes tvrdit. A neser sa do niecoho ked nevies o co ide. Flash dostal sancu uz niekolko krat a vykaslal sa na to.

18.10.2012, 17:12 |
petis je to je srandy:-)) Tady je diskuze z Facebooku ze který vyplynulo že jsem ´´ poslal Pana Kise do pi.i´´ zbitek diskuze je o aktivu.
Petr Olt:
Flash: Co obnáší takový zapojení do aktivu? jak se to zapojuje? jak se to nastavuje?? Prostě co je ktomu potřeba. Díky za odpoved
30 červenec v 9:54 · To se mi líbí
Petr Bělina:
Petr Olt : poslal sem ti to do SZ
4 srpen v 18:16 · To se mi líbí
Dejw Kučírek: taky jsi to mohl napsat zde. Preci to bude nic tajneeio
4 srpen v 18:21 přes mobil · To se mi líbí
Petr Bělina:
Petr Olt "PETIS" mi už ani neodepsal,takže nevim proč to tady rozvádět.
Neumim to pořádn vysětlit,tak sem to okopíroval lepší napsaný,ale kdo chce ,tak si to najde.
4 srpen v 18:33 · Upraveno · To se mi líbí
Petr Olt:
Flesh: nevím komu jsi co psal ale me nic nepřišlo. Bylo by dobrý aby jsi to napsal sem. Protože když nekomu radíš aby neco udělal a nejak to zapojil mel by jsi mu říct i jak a proč.
4 srpen v 21:50 · To se mi líbí
Sergi Kis:
hele petis je ten co opravuje ty wofry? hej co pouzivas za lepidlo na spidera?
4 srpen v 21:55 · To se mi líbí
Petr Olt:
hej tebe neznám.
4 srpen v 21:59 · To se mi líbí
Sergi Kis:
ja te nasel pres AHC a koukal na tvoji praci a libilo se me to, ze i u nas je nekdo tak zrucnej
4 srpen v 22:01 · To se mi líbí
Petr Bělina:
petis: ok takže ti nepřišla zpráva ? Hmm tak asi ne.. no nic,tady to je a spíš to okopíruju,pač neumim moc vysvětlovat
Sergi se tě ptal na ahc ,jestli prodáváš i cívky.. :))
Takže aktiv a co to obnáší
"Aktiv má několik výhod proti pasivnímu zapojení. Pokud budu mít kompa (rozuměj výškáč a středobass, nebo výškáč, střeďák a basový měnič) zapojené pasivně, tak záleží na kvalitě výhybky a součástkách a stejně jakákoliv součástka je - pro zvuk. U aktivu mám zapoje všechny zmíněné repro na samostatný výstup zesilovače, bež žádných odporů, tlumivek, cívek atd. U pasivu nemůžu nic nastavit, vše je dáno konstrukcí výhybky a každé oddělení reproduktoru určitou strmostí natáčí fázi. To je třeba důvod proč dost často se u třípásma otáčí polarita na středovém měniči, ale 100% vyřešit správné sfázování u pasivu je dost velký boj téměř předem prohraný. U aktivu si všechno tohle nastavím na DSP procesoru a ten mě posílá signál třeba 20Hz - 350Hz pro basák, 350 - 2,5kHz pro střeďák a 2,5 - 20kHz pro výškáč, kde si libovolně volím strmost výhybky (6,12,18,24dB) a zesilovač tím pádem zesiluje jen to dané pracovní pásmo. Tím se třeba výrazně zlepší podání výšek, protože zesilovač nemusí zpracovávat velké proudy, které jsou potřeba na basy. Dále je možné pomocí časových korekcí přesně nafázovat jednotlivá repro tak, že u ucha se sejdou v jeden moment. Dá se ovlivnit i zisk, takže se dá donastavit přesně hlasitost jednotlivých měničů pro srovnání frekvenční charakteristiky, která je ovlivněná akustikou interiéru atd. Časové korekce navíc dokážou částečně a nebo úplně eliminovat jinou vzdálenost levé a pravé strany a vznikne tím jasně definovaný stereo obraz a prostor. Ale že se vůbec namáhám, Ty stejně napíšeš, že to je na ho*no, stejně jako lepší zesilovač, kabely, umístění repro atd. "
Nechci se pořád s váma hádat, přide mi to blbý a když seš na FB,tak ti můžu poslat co sem dělal,nebo co bych chtěl. A ten Email,co sem ti posílal fakt neodešel, tak se nezlob... Byla to moje chyba že sem se nepodival že se to neodeslalo. Z lidí blbce nedělám ,spíš oni ze mně.
4 srpen v 22:18 · Upraveno · To se mi líbí
Petr Olt:
Žadná PM mi nepřišla. K aktivu. Když radíš Dejvovi aby to zapojil do aktivu tak mu to musíš i vysvetlit. Mel jsi mu napsat že by musel vymenit radio, aby to mel čím řídit, a natáhnout dalšípár kabelu. Ono to není jen se ráno vzbudit a říct si že to zapojím do aktivu.
5 srpen v 9:20 · To se mi líbí
Petr Olt: Pan Kis mi možná psal. nevím, ale nebudu odpovídat človekovi kterej na mě zařve hej, jak nekde na pastvě.
5 srpen v 9:23 · To se mi líbí
Petr Bělina:
Proto už nic nepíšu , a tebe obdivuju,že na soutěžích ještě opravíš suby,to je fakt na počkání
5 srpen v 9:24 · To se mi líbí
Petr Bělina:
Teď řešim uplně jiný věci a hlavně by se mi fakt hodil měřák,když sem mraky času doma s úrazem
5 srpen v 9:27 · To se mi líbí
Petr Bělina:
hoff měl tu žlutou bednu a dva carpoer blackbass, ladění mi vyšlo +/- 52hz a tlačil na 50 a něco , otázka je,kdyby šel z laděním bedny trochu níže,jestli by to o ty 3db vylezlo.
5 srpen v 9:30 · To se mi líbí
Petr Bělina:
Petis: už u vás někdo tlačil s folded hornou,nebo uzavřenkou ?
5 srpen v 9:32 · To se mi líbí
Petr Olt:
Flash - kdyby to bylo jak jsi spočítal, asi bych netlačil tam co jsem tlačil. To co jsi vypočítal by bylo na hodnotu cca 143dB a po měkolikátém zavrčení by bylo po woofrech. Navíc bych nemohl využít max výkon zesíku. Takže ti můžu opět sdělit, že to co počítáš je dooost OUT. Nám to vyzkoušeno v reálu narozdíl od jakéhosi programu. Hoff.
5 srpen v 12:45 · To se mi líbí
Petr Bělina:
řikám,že to nemam před sebou,ale jestli to neni extra tajný proč by si po několika zabzučení spálil woofry ?
proč by si nevyužil potenciál ?
a co je mimo o 1,7db ?
5 srpen v 15:06 · To se mi líbí
Hoff Tomáš Hofhanzl:
neni to tajny ale proc ti to psat kdyz mi nato odpovis jakysi nesmyslny argument ze by jsi to udelal jinak. Az budes mit par mereni za sebou-ale ne takovych jak to delas s 220V nebo woofrem mimo bednu-pak to mozna pochopis jak to funguje v realu!
5 srpen v 17:44 přes mobil · To se mi líbí
Petr Bělina:
nebudu nicim argumentovat,na 220v sem nic nedelal jen 12v.
Jen rikam,ze ta bedna co si mel byla fakt pekna .
Kdyz se merila frekvence bedny co mam odsimulovanou tak to vyslo cca 2hz rozdil.
Tvoje by taky neco ukazala,ale nemam to pred sebou ale zajima me to.chci proste udelat porovnani.
Tak porad nevalci a mir chlape
5 srpen v 18:07 přes mobil · To se mi líbí
Hoff Tomáš Hofhanzl:
jo to jsem se spletl, to nebylo 220 ale 12v rovnou z baterky
Bedna byla pekna, prvni a spatna. A nevalcim. . .mohlo by mi to bejt jedno ale je mi lito tech lidi co naleti na ty tvy blaboly o mereni a pocitani.
5 srpen v 18:34 přes mobil · To se mi líbí
Petr Bělina:
proč líto ? dám ti klidně 20 meilů na lidi co si nemůžou vynachválit. Jenže tam je právě ta pravda hraní a db drag. Když někomu něco počítam nebo ladim ,chci basák,pač podle hodnot výrobce to fak nesedělo,myslim s bednou. Pak sem si změřil basák,bednu a celkově i impedanci v bedně. Vše sedělo s 3 simulátory.Co auto ,to originál to je fakt. Chci ladit na negry,tak se ladí jinak,chci pop a metal,ladí se zase jinak. Ok nechceš poradit,beru to,ale pak nepiš že to neni tajný :X
A k těm simulacim a měřením, když se podivám kam se podivám všichni i v cizině to dělají přesně tak. Líto je mi to,že zatim nedokážu nic ukázat,pač nemam možnosti termlabu, a místě zkoušení. Už mam problém z městkym úřadem za rušení.
5 srpen v 19:41 · To se mi líbí
Sergi Kis:
petis ty šašku , kolik ti je ? jinak ukončete tyto hadky , pokračujte si s tím na ahc sem nelezte
7 srpen v 16:37 · To se mi líbí
Hoff Tomáš Hofhanzl:
o tom kdo je tady sasek by jsme se mohli fakt hadat
7 srpen v 16:38 přes mobil · To se mi líbí
Sergi Kis:
přidu ti jako šašek? když se zeptám jesi je to on a kde schání lepidlo, pak nechapu kde žijete
7 srpen v 16:40 · To se mi líbí
Hoff Tomáš Hofhanzl:
zijeme asi jinde a neni tu zvykem na nekoho delat hej nebo pockej kdyz neco chceme.
7 srpen v 16:50 přes mobil · To se mi líbí
Sergi Kis:
sorry, ale hej použivám často a nestlo se mě, že by mě někdo takto odpověděl, no mě je to jedno at si to nechá
7 srpen v 16:53 · To se mi líbí
Petr Bělina:
ještě že si na něj nezapískal a k noze
7 srpen v 18:39 · To se mi líbí
Petr Olt:
Kis:-)), ale me je to jedno oslovuj si lidi který jsi v životě neviděl a něco ponich chceš jak myslíš:-)))) Já se s lidma snažím jednat uctivě, když není opětováno přispusobím se. A kolik mi je? Asi víc než tobě.
Proč se nezeptáš Fleše co používá za lepidlo na spidera?
8 srpen v 8:46 · To se mi líbí
Sergi Kis:
tak fleš to dělál poprvý ja jsem schaněl osobně středičky a opravoval celej basak, ale nenašel jsem tu nikoho kdo by s tím dělal, flash dělá něco jinýho než to co mate v těch pandach ja osobně to lepil chemoprenem nic jinýho jsem u nás nenašel co by bylo ok
8 srpen v 10:44 · To se mi líbí
Petr Bělina:
jo poprvý ale 15" je to už 10tej kus když beru 10" a 12" :)) , tak cehomepren by to měl udržet,když dodržíš postup co píšou. "ne jako ten sonik"
Používám speciální tekutinu,je to Liofol smíchaný z acetátem. To co má Petis, je lepidlo s aktivátor...Zobrazit další
8 srpen v 12:27 · Upraveno · To se mi líbí
Doufám že to bude trochu k přečtení.
Hej, co se ti na tom nelibi? :o)
Ty voe :-)) další tragéd :-))

18.10.2012, 19:08 |
clown proste Petis to lepit tak neumi :))))
na slovo hej bych ho poslal rovnou k Jolande do kosoctverce

21.10.2012, 04:11 |
kis rocco kdo je u tebe traged? ani mě neznaš a už něco meleš, jinak ano jesi to pan Petis tak vzal tak se omlouvám, kdybych ho potkal osobně tak hej určitě nepouživam, a o tom že bych řek že neumí lepit nikde nic nepadlo, no nic ja se s vama loučím nemá cenu se na něco ptát
Kis: kdo takhle jedná s člověkem, od kterého něco potřebuje a má takovéhle reakce je u mě tragéd.
Nehledě na stupidnost otázky na lepidlo. To si každej inteligentní ćlověk dokáže zjistit za 5 minut na netu.

23.10.2012, 00:11 |
kis dobře no , ale nemusíš hned na mě vyskakovat a psat sem stupidní připominky, on mě na to řekl svoje dobře vzal jsem to, ale tobě nikdo nic neřikal asi si starší a jednaš asi s lidma ve tvé urovni, to ja sem kuře o proti tobě :D