Navštíveno 1091x

Smazal jsem si rán cestou do hokny svoje poznámky v Iphonu (vyloženě text v texťáku poznámky).
Došel jsem do hokny, připojil k iTunes, zastavil synchrnonizaci a co teď?
Když klepnu v iTunes na svůj Iphone, mám tam:
Beckup
- beck up to icloud
- beck up to this computer
- encryptlocal backup (změna hesla)
a pod tímto mám last backed up to this computer 2.7.2012
Co teď , abych vrtil svoje poznámky do Iphonu, které jsem ztratil 6 hodin zpět?
Díky, nerad bych si to posral celé :)
Používal si na notes v telefóne Cloud backup?
U're screwed :-D Skús ten backup z Pecka, pre istotu ale mrkni aj do nastavenia Cloud či to náhodou nehodilo aj na web. Tam tiež uvidíš prípadne dátum, kedy to tam bolo naposledy zálohované...
:o)
Můžeš mě trocha navigovat? :o)
Settings > iCloud > defaultne zaškrtáva tuším všetko okrem Notes ak si dobre pamätám, tak si skontroluj či to máš zaškrtané (aj s Notes) a potom skontroluj kedy naposledy to zálohoval:
Settings > iCloud > dole Storage & Backup > Manage Storage > tam uvidíš prípadnú zálohu a po jej rozkliknutí dátum a čas kedy to bolo zálohované naposledy...
:-)
Ať nezakládám podobné vlákno. Problém můj , vlastně kamaráda:) Ztratil I4 na kterým měl spoustu fotek dcery jak vyrůstá.Jsou fotky něják zálohovaný v Itunes a dají se exportovat bez telefonu? Možná mám impossible dotaz, nejsem Iphone positive :)

02.08.2012, 23:07 |
muSlim | Upraveno: 2012-08-02 23:10:06
Ak používal iCloud a mal zapnuté zálohovanie aplikácie Camera do cloudu, tak áno, má ich uložené na cloude. To si ale overí až nákupom nového iPhone a restornutím z tej zálohy čo (ak) má na cloude :-)
Do iTunes si nepamätám či si to ukladá, ale snáď aj tam hej. Každopádne potrebuje druhý telefón do ktorého to natlačí, inak to neuvidí :-(
Edit: ak bude mať šťastie, tak mu môže pomôcť niečo také:
[ Link ] a
[ Link ]