Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > čistící přípravek

o Navštíveno 979x o
o 01.08.2012, 11:02 | westerly
zdar chlapy potřeboval bych poradit co za přípravek na eko kůži(koženku) nějakej dobrej čistič a pak nějakej kondicioner nebo imregnace.

o 01.08.2012, 12:44 | Luke-Jeep | Upraveno: 2012-08-01 12:46:35
No asi takhle: na broukovi mám - respektive měl jsem bílou koženku... A jezdim s nim hodne... Takže pořád pucuju...

Ať to děláš čím chceš, určitě to čisti kartáčkem... Hadry, aplikátory, ubrousky na kůži... Všechno nějak funguje - víc nebo míň ale kartáček je opravdu nej...

Teď k přípravkům: zkoušel jsem snad všechno co šlo... Jar, jarová voda (není to spatný!) Něco od doda, autoglymu a já nevím kýho šlaka ještě a zkončil jsem nakonec u Meguiarsu a jeho cleaneru na kůži... A padl sem na prdel... Z šedé se satala fakt bílá... Ale opět jen v kombinaci s kartáčkem (kupoval jsem v daichmannu jemnej na boty)

Co se týče kondicionéru, tam jsem pak zůstal už taky jen u megvájrsu... Ale tam ten rozdíl nebyl tak drastickej jak u čističe
o 01.08.2012, 20:26 | westerly
[ Link ]
toto sou oni vid?
o 02.08.2012, 10:32 | Luke-Jeep
Jojo escape na ne ma ted super akci na to jedna plus jedna... Hned jsem si vzal sadicku do zasoby :-)))
o 02.08.2012, 10:49 | westerly
tak to je fajn to zachvilku jedu do prahy tak se pro to rovnou stavim :)
o 03.08.2012, 06:34 | Luke-Jeep
Pozdravoval jsi v escapu doufám :-)
o 04.08.2012, 09:47 | westerly
jojo jasný :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4102 sekund.