Navštíveno 1254x

01.08.2012, 00:00 |
MAX No z Ostravy - proč?
mam takový problem, poslal sem výfuk na motorku na opravu do tomaxmoto.cz ,stránky vypadali slušně přístup taky tak sem ani nehledal reference, bohužel místo tydne co to mělo byt čekam už měsíc a pořád nic, dovolat se nemohu, ted slibil že pošle v tydnu, ale už přestávam věřit jelikož jsem našel reference na motorkářích. tak schánim někoho komu bych dal plnou moc a vyufk mi vyzvedl a poslal at už je opraven nebo ne, sem z toho neštastný nevim jak to řešit, přes policii i kdybych sehnal někoho dalšího kdo ještě výfuk nemá, je asi marné. a ject tam přes 400km je také nereálné
Předpokládám, že se jedná o pana Vajdu? No existují i kladné reference viz. např.
[ Link ]
uvidime no , telefon mi sice nebere ale napsal zprávu že v pondělí mi výfuk přijde. budu optimista a věřit že ty odklady a nemožnost se dovolat byla náhoda. případně pak budu muset nějak řešit
popřípadě pomůžu. jsem z Opavy...
pan Vajda mi telefon vytípává, na sms nereaguje... pěkně jsem si naběhl... léto sluníčko a já nemůžu jezdit :( pokud nepříde do pátku jako že pochybuju protože sliboval už před měsícem a půl že bude doma...jsem ochoten poslat nějakou korunu na učet když za nim někdo dojde a pořeší aby mi poslat výfuk at opravený či neopravený... moc prosim o pomoc
Jelikož se kamarád zrovna shání po náhradě výfuku na skůtra tak jsem mu ze srandy napsal. 23:29 odesláno , 23:40 odpovězeno :
,, ... určitě by to šlo, zavolejte mi někdy mezi 16-20hod na 608 727973 ,,

08.08.2012, 06:45 |
maiky46 | Upraveno: 2012-08-08 06:46:24
no a mě dnes 00:02 napsal email po tom co jsem mu včera několikrát opět volal a vytipaval mi to...
" Jsem teď ale v práci od 7 do 21 hod, ve čtvrtek bych vám měl výfuk zaslat. V práci telef neberu, děláme v prašném prostředí, nemám jej u sebe. "
zase se to snaží akorát odložit pak zase napíše že nestihl nebo něco. to je hnus takovýhle jednání